- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 23:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hearthstone: Heroes of Warcraft
aplwsninja έγραψε:Ανακοινωθηκε το Blackrock Mountain και απο την μια χαιρομαι γιατι και το Naxxramas ειχε φαση, από την αλλη σκεφτομαι οτι θα πρεπει να σταματησω την αρενα για κανα μηνα
Υποψιν οτι το πρωτο wing αυτη την φορα δεν θα ειναι δωρεαν! Οποτε ετοιμαστειτε να αποχωριστειτε 3500 gold
ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion

-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Dural έγραψε:ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion![]()
![]()
ποοοο φοβερο ξενερωμα!
-
aplwsninja - Δημοσιευσεις : 45
aplwsninja έγραψε:Dural έγραψε:ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion![]()
![]()
ποοοο φοβερο ξενερωμα!
ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα....

-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Dural έγραψε:ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα....
Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος.

Για γραψτε και οι υπολοιποι ποσο gold εχετε αυτη την στιγμη. Εγω ειμαι στα 1595 g και φαρμαρω οσο μπορω. Πλεον (αν οντως βγει στις 9 απριλιου) μου αρκει να βγαζω 60 g την μερα. Αντε να τελειωνουμε να παιχτει καμια αρενα! βαρεθηκα το ranked

-
aplwsninja έγραψε:Dural έγραψε:ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα....
Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος.(σε νιωθω αλλα 'νταξη σιγα σιγα θα πεσουνε)
Για γραψτε και οι υπολοιποι ποσο gold εχετε αυτη την στιγμη. Εγω ειμαι στα 1595 g και φαρμαρω οσο μπορω. Πλεον (αν οντως βγει στις 9 απριλιου) μου αρκει να βγαζω 60 g την μερα. Αντε να τελειωνουμε να παιχτει καμια αρενα! βαρεθηκα το ranked
Κοίτα να δεις που έχουμε ακριβώς τα ίδια gold

-
0v3rm1nD - Δημοσιευσεις : 11
0v3rm1nD έγραψε:Κοίτα να δεις που έχουμε ακριβώς τα ίδια goldΜα ακριβώς όμως!! Προσωπικά, πιστεύω όταν κυκλοφορήσει το BRM, 2000 gold αρκούν, μιας και τα wings θα βγαίνουν ανά βδομάδα, επομένως τα υπόλοιπα μπορούν να μαζευτούν στην πορεία! Να δούμε και πώς θα γίνει shift το meta με τις νέες dragon oriented κάρτες και όχι μόνο...
2 Απριλιου τελικα! Νταξη βγαινει πλεον με νορμαλ φαρμαρισμα!!! Τωρα που μπηκα σε tempo ομως λεω να μαζεψω αλλα 3500 για να ειμαι ετοιμος για το επομενο

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης