Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 09 Μαρ 2015, 11:25

με κανα 2 χιλιαρικα θα ειστε ενταξει, αν ξεκινησετε να μαζευετε τωρα, δεν θα εχετε θεμα...
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 19 Μαρ 2015, 15:31

ειναι σιγουρακι ?! αχαχαχα
Εικόνα
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό Dural » 21 Μαρ 2015, 18:21

aplwsninja έγραψε:Ανακοινωθηκε το Blackrock Mountain και απο την μια χαιρομαι γιατι και το Naxxramas ειχε φαση, από την αλλη σκεφτομαι οτι θα πρεπει να σταματησω την αρενα για κανα μηνα :P

Υποψιν οτι το πρωτο wing αυτη την φορα δεν θα ειναι δωρεαν! Οποτε ετοιμαστειτε να αποχωριστειτε 3500 gold :P

ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 25 Μαρ 2015, 00:12

Dural έγραψε:ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion :cry: :cry: :cry:

ποοοο φοβερο ξενερωμα!
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Μαρ 2015, 02:22

aplwsninja έγραψε:
Dural έγραψε:ειχα μαζεψει 4000, τα εριξα ολα για να φτιαξω καποια decks που ηθελα και σε αρένα... 3 μερες μετά βλέπω ότι ψηνόταν το νέο expansion :cry: :cry: :cry:

ποοοο φοβερο ξενερωμα!

ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα.... :evil:
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 26 Μαρ 2015, 21:19

Dural έγραψε:ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα.... :evil:

Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος. :) (σε νιωθω αλλα 'νταξη σιγα σιγα θα πεσουνε)

Για γραψτε και οι υπολοιποι ποσο gold εχετε αυτη την στιγμη. Εγω ειμαι στα 1595 g και φαρμαρω οσο μπορω. Πλεον (αν οντως βγει στις 9 απριλιου) μου αρκει να βγαζω 60 g την μερα. Αντε να τελειωνουμε να παιχτει καμια αρενα! βαρεθηκα το ranked :P
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό 0v3rm1nD » 26 Μαρ 2015, 22:07

aplwsninja έγραψε:
Dural έγραψε:ασε φιλε, ξενέρωμα δεν λες τπτ. Εν το μεταξύ με έχει γράψει και εντελώς το παιχνιδάκι τελευταία, legendary ούτε για πλάκα.... :evil:

Το ταξιδι εχει σημασια οχι ο προορισμος. :) (σε νιωθω αλλα 'νταξη σιγα σιγα θα πεσουνε)

Για γραψτε και οι υπολοιποι ποσο gold εχετε αυτη την στιγμη. Εγω ειμαι στα 1595 g και φαρμαρω οσο μπορω. Πλεον (αν οντως βγει στις 9 απριλιου) μου αρκει να βγαζω 60 g την μερα. Αντε να τελειωνουμε να παιχτει καμια αρενα! βαρεθηκα το ranked :P

Κοίτα να δεις που έχουμε ακριβώς τα ίδια gold :P Μα ακριβώς όμως!! Προσωπικά, πιστεύω όταν κυκλοφορήσει το BRM, 2000 gold αρκούν, μιας και τα wings θα βγαίνουν ανά βδομάδα, επομένως τα υπόλοιπα μπορούν να μαζευτούν στην πορεία! Να δούμε και πώς θα γίνει shift το meta με τις νέες dragon oriented κάρτες και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
0v3rm1nD

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 27 Μαρ 2015, 15:33

oooooooooooooooooooooops i'am sorry για τον φιλο μου goodshiver
Εικόνα
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 27 Μαρ 2015, 20:58

0v3rm1nD έγραψε:Κοίτα να δεις που έχουμε ακριβώς τα ίδια gold :P Μα ακριβώς όμως!! Προσωπικά, πιστεύω όταν κυκλοφορήσει το BRM, 2000 gold αρκούν, μιας και τα wings θα βγαίνουν ανά βδομάδα, επομένως τα υπόλοιπα μπορούν να μαζευτούν στην πορεία! Να δούμε και πώς θα γίνει shift το meta με τις νέες dragon oriented κάρτες και όχι μόνο...

2 Απριλιου τελικα! Νταξη βγαινει πλεον με νορμαλ φαρμαρισμα!!! Τωρα που μπηκα σε tempo ομως λεω να μαζεψω αλλα 3500 για να ειμαι ετοιμος για το επομενο :P
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 27 Μαρ 2015, 22:21

δηλαδη πρεπει να μαζεψω gold ΒORIIIIIIIIIIIIIING
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming