News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

PS4 Pre-orders Dominate Amazon (Us&Uk)

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 12 Ιουν 2013, 20:30

Εικόνα

Amazon Us

1. Sony PlayStation 4 (PS4)
2. Xbox One Console (Xbox One)
3. The Last Of Us (PS3)
4. Sony PlayStation DualShock 4 (PS4)
5. Watch Dogs (PS4)
6. Animal Crossing: New Leaf (Nintendo 3DS)
7. Killzone Shadow Fall (PS4)
8. Sony Playstation 4 Camera (PS4)
9. Kingdom Hearts HD 1.5 Remix (PS3)
10. Battlefield 4 (PS4)
11. inFAMOUS: Second Son (PS4)
12. Assassin's Cree IV Black Flag (PS4)
13. Battlefield 4 (Xbox One)
14. Forza Motorsport 5 (Xbox One)
15. Call of Duty: Ghosts (PS4)
16. Call of Duty: Ghosts (Xbox One)
17. Kingdom Hearts 3 (PS4)
18. Knack (PS4)
19. Ryse: Son of Rome (Xbox One)
20. Watch Dogs (Xbox One)

Amazon Uk

1. Sony PlayStation 4 (PS4)
2. The Last Of Us (PS3)
3. Xbox One Console (Xbox One)
4. Animal Crossing: New Leaf (Nintendo 3DS)
5. Watch Dogs (PS4)
6. Sony PlayStation DualShock 4 (PS4)
7. Killzone Shadow Fall (PS4)
8. Destiny (PS4)
9. FIFA 14 (PS4)
10. Battlefield 4 (PS4)
11. Call of Duty: Ghosts (Xbox One)
12. Forza Motorsport 5 (Xbox One)
13. Call of Duty: Ghosts (PS4)
14. Grand Theft Auto V (PS3)
15. Grand Theft Auto V (X360)
16. inFAMOUS: Second Son (PS4)
17. Assassin's Cree IV Black Flag (PS4)
18. Battlefield 4 (Xbox One)
19. The Sims 3 Islan Paradise (PC)
20. Driveclub (PS4)
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Ιουν 2013, 21:52

Τελικα με τα μεταχειρισμενα τι γινετε βρε παιδια;Τελικα η Sony λεει ψεματα η αλλοι με το ζορι πανε να διαδωσουν οτι λεει ψεματα;
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 12 Ιουν 2013, 22:19

Για μια ακόμη φορά, τα πράγματα προς στιγμήν είναι απλά.Η Sony είπε ότι θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τα μεταχειρισμένα που ακολούθησε και στο PS3 με την διαφορά ότι θα καταργήσει και τα online pass στο PS4 για τους δικους της τίτλους μιας και χρειάζεται πια PS+ για το online multiplayer.

Αυτό λένε είναι ότι ένας publisher μπορεί να βάλει δικούς του περιορισμούς στο παιχνίδι του για να κόψει τα μεταχειρισμένα, αλλά αυτό μεταφράζεται μέχρι στιγμής από εταιρίες με τα online passes.
Τώρα αν ξαφνικά οι third party εταιρίες βάλουν pass και για το single player είναι δικό τους θέμα και είναι κάτι που μπορεί να γίνει και στην τωρινή γενιά με τα xbox 360 και ps3.
Απλά από πολλές απόψεις που έχω ακούσει και διαβάσει είναι ότι φοβούνται να το κάνουν γι'αυτό και μασάνε τα λόγια τους προς στιγμήν.
Πάντως παιδιά τέτοια άρθρα σαν του Edge θα βγούν πολλά, οπότε ηρεμία.Οι devs λογικό είναι να βγαίνουν να γκρινιάζουν γιατί θεωρούν ότι χάνουν λεφτά, άσχετα αν εγώ προσωπικά διαφωνώ πλήρως μάζι τους.
Αν νομίζεις ότι ο άλλος θα πουλήσει γρήγορα το παιχνίδι τότε δεν το εμπιστεύσε ούτε εσύ ο ίδιος.
Αντί να γκρινιάζεις κάτσε και κάνε το παιχνίδι σου τόσο ωραίο και αιθιστικό που ο άλλος να μην θέλει να το πουλήσει
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 12 Ιουν 2013, 22:36

Ο Ichigo με καθησύχασε λίγο γιατί και γω με την σειρά μου αναστατώθηκα! Ο χρόνος μόνο θα δείξει πως θα πάει το πράγμα!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 12 Ιουν 2013, 23:53

ichigo13 έγραψε:Για μια ακόμη φορά, τα πράγματα προς στιγμήν είναι απλά.Η Sony είπε ότι θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τα μεταχειρισμένα που ακολούθησε και στο PS3 με την διαφορά ότι θα καταργήσει και τα online pass στο PS4 για τους δικους της τίτλους μιας και χρειάζεται πια PS+ για το online multiplayer.

Αυτό λένε είναι ότι ένας publisher μπορεί να βάλει δικούς του περιορισμούς στο παιχνίδι του για να κόψει τα μεταχειρισμένα, αλλά αυτό μεταφράζεται μέχρι στιγμής από εταιρίες με τα online passes.
Τώρα αν ξαφνικά οι third party εταιρίες βάλουν pass και για το single player είναι δικό τους θέμα και είναι κάτι που μπορεί να γίνει και στην τωρινή γενιά με τα xbox 360 και ps3.
Απλά από πολλές απόψεις που έχω ακούσει και διαβάσει είναι ότι φοβούνται να το κάνουν γι'αυτό και μασάνε τα λόγια τους προς στιγμήν.
Πάντως παιδιά τέτοια άρθρα σαν του Edge θα βγούν πολλά, οπότε ηρεμία.Οι devs λογικό είναι να βγαίνουν να γκρινιάζουν γιατί θεωρούν ότι χάνουν λεφτά, άσχετα αν εγώ προσωπικά διαφωνώ πλήρως μάζι τους.
Αν νομίζεις ότι ο άλλος θα πουλήσει γρήγορα το παιχνίδι τότε δεν το εμπιστεύσε ούτε εσύ ο ίδιος.
Αντί να γκρινιάζεις κάτσε και κάνε το παιχνίδι σου τόσο ωραίο και αιθιστικό που ο άλλος να μην θέλει να το πουλήσει

Πραγματικά δεν ξέρω τι προσπαθούν να κερδίσουν με τέτοια άρθρα, αν όχι να μπερδέψουν το μέσο Gamer καταναλωτή και να κατευνάσουν το μένος ενάντια σε τακτικές φακελώματος με το έτσι θέλω. Οι θέσεις της Sony είναι σαφής και ξεκάθαρες.

1. Κανένας περιορισμός για τα μεταχειρισμένα
2. Δεν χρειάζεται να είσαι Online για να παίζεις
3. Τα F2P δεν θα απαιτούν συνδρομή PS plus+

Θα ήταν παράλογο άλλωστε να πληρώνεις συνδρομή για κάτι που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν Online (Planetside 2, DCUO, etc.) και χαίρομαι που το ξεκαθάρισαν!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό MItsos211991 » 13 Ιουν 2013, 01:24

8a einai gamato :D
MItsos211991

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 13 Ιουν 2013, 08:19

Εχουν πεσει ολα τα λαμογια και πανε να κανουν το ασπρο μαυρο..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Ιουν 2013, 17:56

Warframe - E3 2013: PS4 Defense Mission Gameplay

We hack and slash our way through Warframe's demo mission on the show floor at E3 2013.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Gohan » 13 Ιουν 2013, 20:13

Δε μου λεει τπτ το warframe... το mgs5 με τσουρουφλισε εμενα... μακαρι να ειναι launch αλλα με την τελειομανια του kojima το βλεπω για Νοεμβριο του 2014...
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB