- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 10:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
raysod έγραψε:Επιμένω να πιστεύω ότι η Activision έδεσε τα χέρια της Bungie και την ανάγκασε να παραδώσει ένα παιχνίδι το οποίο θα ήταν όσο ποιο generic γίνεται και δεν την άφησε να φέρει τις καινοτομίες που μπορεί να είχαν στο μυαλό τους οι designer της.
Activision believed in us and they believed in our vision, and so the investment they're making over this long period of time actually does the opposite. It gives us the freedom and ability to make the thing that we wanted to make, so while we put tons of pressure on ourselves, we always want to make sure that we hope the world loves it. It actually made it easier for us to realise that vision and we're seeing that pay off.
Εγώ δε βλέπω μέσα από παρόμοιες δηλώσεις ότι τους έχουν δέσει τα χέρια. Και τα δέκα χρόνια είναι αυτό που με κάνει ακριβώς να πιστεύω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ένα παιχνίδι από την πρώτη εβδομάδα. Τα MMO εξελίσσονται με τη πάροδο του χρόνου και διορθώσεις πάντα γίνονται. Και δεν είναι εφικτό να σου σερβίρουν από την πρώτη κιόλας μέρα ολόκληρη την ιδέα τους για το πως φαντάζονταν το παιχνίδι. Στις αρχές ακούγαμε να λένε ότι το Destiny θα μεταμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου, πλανήτες θα καταστρέφονταν, ακόμα και μάχες με διαστημόπλοια θα μπορούσε ο χρήστης να ζήσει μέσα από αυτή την εμπειρία. Εγώ προσωπικά δεν περίμενα να τα δω όλα αυτά από το λανσάρισμα. Το να μη σου αρέσει σαν παιχνίδι εφόσον το έχεις παίξει το καταλαβαίνω αλλά το να ξενερώνεις επειδή δε σου πρόσφερε από τη πρώτη κιόλας μέρα όσα ήθελες, όχι.
Μέχρι στιγμής το διασκεδάζω πραγματικά το game. Πριν από λίγο έζησα και ένα public event που εμφανίστηκε μπροστά στο μέρος που έκανα farming και γέμισε όλος ο τόπος με παίκτες για να ρίξουμε το boss. Έχει ένα ενδιαφέρον για αρχή. Με κάνει να σκέφτομαι θετικά ακόμα και για την αγορά των expansion packs. Αλλά δε θα το κρίνω ή θα το βαθμολογήσω ακόμα. Νομίζω ότι έχουν πολλά να μου προσφέρουν σε αυτή την εμπειρία και μέχρι τώρα είμαι θετικός στο να τους ακολουθήσω σε αυτό το ταξίδι.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Τα story missions και η ιστορία σου αρέσουν;
Μέχρι στιγμής δεν με χαλάνε. Αν και συμφωνώ με αυτό που λέει η Bungie ότι το campaign mode δεν είναι και πρωτευούσης σημασίας. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το έχω παρακολουθήσει καλύτερα σε σχέση με άλλα MMO που έχω παίξει που εκεί δεν ξέρεις καν τι γίνεται.
To ότι στο public event δεν μπορούσες να επικοινωνήσεις με κανέναν σου αρέσει;
To ότι στο tower ή στο pvp δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σου αρέσει;
Να σου πω την αλήθεια, μου λείπει μόνο το social κομμάτι του στο tower.Κυρίως για την εύρεση fireteam. Στη μάχη είναι ολίγον τι άκυρο. Χώρια που δεν νομίζω να δίνεται η δυνατότητα εν μέσω raid κάποιον να κλικάρει λέξεις στο πληκτρολόγια για να πει κάτι. Σίγουρα θα βοηθούσαν commands στο party, αλλά και πάλι, όσο παίζω δεν μου έχει δημιουργηθεί η έντονη επιθυμία να υπάρχει αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι. Όταν υπάρχει παρτάκι με φίλους μου στο PS4, μας βοηθάει το party chat.
Το ότι επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια σου αρέσει; (το λεγόμενο grinding δηλαδή)
Πάνω κάτω σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια κάπως έτσι είναι. Και αυτό με το περίμενε να κάνω κάτι και να σου πετάγονται ορδές τεράτων δεν το βλέπω πρώτη φορά εδώ. Δεν με ενοχλεί καθόλου.
Το ότι όλα τα boss ακολουθούν το ίδιο μοτίβο σου αρέσει;
Δεν έχω δει ίδια bosses να συμπεριφέρονται το ίδιο. Πχ άλλιως θα σε κάνει να πολεμήσεις o Sepiks Prime που κάνει summon ακόμα και πίσω σου και αλλιώς το αργοκίνητο θηρίο στα Summoning Pits.
To παίζεις solo το παιχνίδι;
To campaign mode solo. Strike missions με παρέα, είτε από enternity άλλα παιδιά είτε μέσω του random matchmaking.
To περιεχόμενο το θεωρείς επαρκές για το κόστος του παιχνιδιού;
Το ότι σε δύο μήνες θα χρειάζεσαι άλλα 40 ευρώ για τα DLC για να το συνεχίσεις πως το βρίσκεις;
Δεν πλήρωσα καν για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του Bundle. Και ναι είναι ένας λόγος που θέλω να δώσω τουλάχιστον λεφτά στη Bungie Μέσω του expansion pack γιατί το παιχνίδι το γουστάρω μέχρι στιγμής.
Αν το παίζεις με άλλους δύο φίλους σου είμαι σίγουρος ότι περνάτε super απλά όταν φτάσετε σε level 20+ θα πρέπει να είστε 6 για να συνεχίσετε παρακάτω και το παιχνίδι δεν σε βοηθάει γενικά στο να γνωρίζεις κόσμο…
Είμαι lvl 22 και δεν έχει χρειαστεί κάπου να πρέπει να είμαστε 6 άτομα. Μια χαρά πάω και solo και με άλλους 2.
Μέχρι στιγμής δεν με χαλάνε. Αν και συμφωνώ με αυτό που λέει η Bungie ότι το campaign mode δεν είναι και πρωτευούσης σημασίας. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το έχω παρακολουθήσει καλύτερα σε σχέση με άλλα MMO που έχω παίξει που εκεί δεν ξέρεις καν τι γίνεται.
To ότι στο public event δεν μπορούσες να επικοινωνήσεις με κανέναν σου αρέσει;
To ότι στο tower ή στο pvp δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σου αρέσει;
Να σου πω την αλήθεια, μου λείπει μόνο το social κομμάτι του στο tower.Κυρίως για την εύρεση fireteam. Στη μάχη είναι ολίγον τι άκυρο. Χώρια που δεν νομίζω να δίνεται η δυνατότητα εν μέσω raid κάποιον να κλικάρει λέξεις στο πληκτρολόγια για να πει κάτι. Σίγουρα θα βοηθούσαν commands στο party, αλλά και πάλι, όσο παίζω δεν μου έχει δημιουργηθεί η έντονη επιθυμία να υπάρχει αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι. Όταν υπάρχει παρτάκι με φίλους μου στο PS4, μας βοηθάει το party chat.
Το ότι επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια σου αρέσει; (το λεγόμενο grinding δηλαδή)
Πάνω κάτω σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια κάπως έτσι είναι. Και αυτό με το περίμενε να κάνω κάτι και να σου πετάγονται ορδές τεράτων δεν το βλέπω πρώτη φορά εδώ. Δεν με ενοχλεί καθόλου.
Το ότι όλα τα boss ακολουθούν το ίδιο μοτίβο σου αρέσει;
Δεν έχω δει ίδια bosses να συμπεριφέρονται το ίδιο. Πχ άλλιως θα σε κάνει να πολεμήσεις o Sepiks Prime που κάνει summon ακόμα και πίσω σου και αλλιώς το αργοκίνητο θηρίο στα Summoning Pits.
To παίζεις solo το παιχνίδι;
To campaign mode solo. Strike missions με παρέα, είτε από enternity άλλα παιδιά είτε μέσω του random matchmaking.
To περιεχόμενο το θεωρείς επαρκές για το κόστος του παιχνιδιού;
Το ότι σε δύο μήνες θα χρειάζεσαι άλλα 40 ευρώ για τα DLC για να το συνεχίσεις πως το βρίσκεις;
Δεν πλήρωσα καν για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του Bundle. Και ναι είναι ένας λόγος που θέλω να δώσω τουλάχιστον λεφτά στη Bungie Μέσω του expansion pack γιατί το παιχνίδι το γουστάρω μέχρι στιγμής.
Αν το παίζεις με άλλους δύο φίλους σου είμαι σίγουρος ότι περνάτε super απλά όταν φτάσετε σε level 20+ θα πρέπει να είστε 6 για να συνεχίσετε παρακάτω και το παιχνίδι δεν σε βοηθάει γενικά στο να γνωρίζεις κόσμο…
Είμαι lvl 22 και δεν έχει χρειαστεί κάπου να πρέπει να είμαστε 6 άτομα. Μια χαρά πάω και solo και με άλλους 2.
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 12 Σεπ 2014, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Σε μερικά ναι σε άλλα όχι. Τώρα δε ξέρω βέβαια, τις 30 ώρες gameplay Που αναφέρει ότι έκανε, αν τις έκανε και στις τρεις classes ή σε μια κανονικά, κατά πόσο ολοκλήρωσε ολόκληρο το story mode, γενικά πόσο και αν συνδέθηκε καθόλου με τον χαρακτήρα που έφτιαξε. Βλέπω όμως κάποια σημεία που απορώ πως τα εκφράζει για παράδειγμα. Τον πείραξε που στο campaign mode περνούσε από σημεία που είχε περάσει σε προηγούμενες αποστολές, δίνοντας του την εντύπωση ότι οι χάρτες είναι μικροί και δεν υπάρχει μεγάλος χώρος εξερεύνησης. Ας πάρει το sparrow και κάνοντας αποστολές στα patrol missions σε κάθε πλανήτη να δει αν είναι μικροί ή όχι οι χάρτες. Ότι επαναλαμβάνεται, άλλο παράδειγμα, από την άλλη το πιστολίδι. FPS δεν είναι; Τι άλλο περίμενε; Ότι έχει τρεις μόνο classes. Τρεις ή τέσσερις δεν ξεκινάνε τα περισσότερα MMO και προσθέτονται αργότερα και ίσως μετά από χρόνια άλλες; Και γενικά μερικά άλλα τέτοια σημεία που δείχνουν ότι ο συντάκτης άλλα περίμενε από το παιχνίδι και σίγουρα δεν είχε παίξει τη beta.
Αυτό που έχω καταλάβει γενικά πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δυσαρεστήσει πολύ τους Fans του Halo και της Bungie οι οποίοι περιμένανε πολλά περισσότερα. Εγώ με τα FPS δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Δεν τα συμπάθησα αρκετά, με εξαίρεση τα πρώτα Call of Duty. Ειδικά FPS σε κονσόλα δεν ήθελα καν να τα βλέπω (αυτό το Killzone και Metroid στο λαιμό μου έχουν καθίσει) και τα άφηνα μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού (το killzone shadow fall πήγε άκλαυτο στο PS4), προτιμώ την ασφάλεια κινήσεων που προσφέρει πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το Destiny είναι το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά με έκανε να πω "κοίτα να δεις που παίζω FPS σε κονσόλα". Και είναι και ένας από τους λόγους που με έκανε να το συμπαθήσω. Εγώ πάντως βλέπω ότι οι χάρτες είναι ικανοποιητικοί, τα bosses έχουν τις δικιές τους παραξενιές που πρέπει να τις βρεις για τους αντιμετωπίσεις, το spawn των Minions ίσως είναι υπερβολικό αλλά δεν χαλάει την αίσθηση του παιχνιδιού (δε σε ξενερώνει-αν και σε κάποια Bosses ίσως χρειαζόταν περισσότεροι των 3ων παίκτες αλλά και πάλι δεν ξενέρωσα για αυτό), η δυσκολία σε κάθε campaign mode είναι στην επιλογή σου, το ίδιο και η δυσκολία στα strike teams. Τι να πω.
Αυτό που έχω καταλάβει γενικά πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δυσαρεστήσει πολύ τους Fans του Halo και της Bungie οι οποίοι περιμένανε πολλά περισσότερα. Εγώ με τα FPS δεν έχω ιδιαίτερη σχέση. Δεν τα συμπάθησα αρκετά, με εξαίρεση τα πρώτα Call of Duty. Ειδικά FPS σε κονσόλα δεν ήθελα καν να τα βλέπω (αυτό το Killzone και Metroid στο λαιμό μου έχουν καθίσει) και τα άφηνα μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού (το killzone shadow fall πήγε άκλαυτο στο PS4), προτιμώ την ασφάλεια κινήσεων που προσφέρει πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το Destiny είναι το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά με έκανε να πω "κοίτα να δεις που παίζω FPS σε κονσόλα". Και είναι και ένας από τους λόγους που με έκανε να το συμπαθήσω. Εγώ πάντως βλέπω ότι οι χάρτες είναι ικανοποιητικοί, τα bosses έχουν τις δικιές τους παραξενιές που πρέπει να τις βρεις για τους αντιμετωπίσεις, το spawn των Minions ίσως είναι υπερβολικό αλλά δεν χαλάει την αίσθηση του παιχνιδιού (δε σε ξενερώνει-αν και σε κάποια Bosses ίσως χρειαζόταν περισσότεροι των 3ων παίκτες αλλά και πάλι δεν ξενέρωσα για αυτό), η δυσκολία σε κάθε campaign mode είναι στην επιλογή σου, το ίδιο και η δυσκολία στα strike teams. Τι να πω.
-
raysod έγραψε:Θα δούμε εν καιρώ αν αρχίσουν και φεύγουν στελέχη από την bungie προς άλλες κατευθύνσεις…
Μα έφυγαν ήδη ο Martin O' Donnel και ο Joseph Staten (ο οποίος μάλιστα επέστρεψε στη Microsoft.).
Σημαντικά στελέχη και οι δυο .
Δεν λέω πως σημαίνει κάτι απαραίτητα , βέβαια .
-
Ben Masters - Δημοσιευσεις : 13
Mε αφορμή όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για το Destiny τις τελευταίες μέρες κάθισα και έγραψα την δική μου ιστορία γύρω από το παιχνίδι.
Για να δούμε λοιπόν πως ξεκίνησε και που κατέληξε για ‘μένα.
Για να καταλάβετε καλύτερα παρακάτω το κειμενάκι θα πρέπει να ξέρετε τα εξής :
• Υπάρχουν 3 χαρακτήρες
• Ο κάθε χαρακτήρας έχει και από 2 Subclasses
• To κάθε Subclass έχει διάφορα update (πχ : http://pumpingirony.net/wp-content/gallery/destiny/Destiny%20First%20Look%20Alpha_20140614222209.jpg)
• Το δεύτερο Subclass το ξεκλιδώνεις όταν φτάσεις 15 level
Αρχίζοντας να πλησιάζουν οι ημέρες για την Beta του τίτλου και με αφορμή όλα τα άρθρα που είχα διαβάσει, όπως και τα διάφορα vidεάκια που είχα δει ήθελα να μπω να την δω.
Να δω βρε παιδί μου γιατί τόσος ντόρος.
Βλέποντας εκείνο το βράδυ πως δεν έχω κερδίσει τον διαγωνισμό εδώ στο Enternity το Beta Key ξυπνάω την επόμενη μέρα με σκοπό να ψάξω να βρω Beta Key.
Στα σχόλια που υπήρχαν στο άρθρο του Enternity είδα κάποιον φίλο να λέει πως με λίγο ψάξιμο στο Twitter μπορεί και να βρεις Beta Key.
Δεν άργησα και πολύ να το βρω. Είχε μέσα βέβαια εκατοντάδες κωδικούς. Άρχισα να τους δοκιμάζω έναν έναν μέχρι που τελικά έπιασα Jack-Pot.
Ήμουν ήδη μέσα.
Αφού έκανα όλες τις διαδικασίες το έβαλα να κατεβαίνει και σε λιγότερο από μια ώρα ήμουν έτοιμος να μπω να δω τι είναι αυτό το παιχνίδι.
Είναι όντως τόσο καλό ?
Δικαιολογείται όλος αυτός ο χαμός γύρω από τ’ όνομά του ?
Με το που το έβαλα έπαθα σοκ. Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ !!!
Υπέροχα γραφικά, υπέροχα τοπία. Και μια πολλά υποσχόμενη ιστορία. Οι αντίπαλοι ήταν αρκετά ικανοποιητικοί στις μάχες. Εννοώ πως κουνόντιουσαν, σε χτύπαγαν, απέφευγαν σφαίρες και γενικά δεν ήταν στάσιμοι και εύκολοι. Κέρδιζες ή αγόραζες διάφορα όπλα ή διάφορα αντικείμενα για να ντύσεις τον παίκτη σου και να τον κάνεις καλύτερο.
Έπαιζα κάθε μέρα (για όσο κράτησε η beta) πάνω από 12 ώρες.
Έφτασα στο τέρμα (όσο επιτρεπόταν) και τους 3 χαρακτήρες.
Μετά το τέλος της Beta είχα τις καλύτερες εντυπώσεις για το παιχνίδι. Περίμενα πως και πώς να βγει και να το πάρω ολοκληρωμένο.
Μαθαίνοντας πως οι Server του παιχνιδιού ανοίγουν 8 του μηνός (ημέρα Δευτέρα) ήξερα ότι θα το έχω στα χέρια μου.
Όπως και έγινε.
Αφού λοιπόν το πήρα και το έβαλα, τι πρόσεξα ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ παιχνίδι που διάβαζα και έπαιξα στην Beta !!!
Απίστευτο ?
ΟΧΙ βέβαια !!!
Ακριβώς ότι περίμενα. Ακριβώς ότι είχαν πει ότι θα είναι. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Ενδεχομένως να αναρωτιέστε γιατί έγραψα όλα τα παραπάνω.
Θα σας πω.
Ο λόγος είναι τα διάφορα «άσχημα» σχόλια που έχουν γραφτεί για το παιχνίδι.
Και φυσικά δεν με τον όρο «άσχημα» δεν εννοώ να πει κάποιος δεν μου άρεσε το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΒΕΤΑ και να ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Σχόλια του τύπου δεν είναι καλό γιατί δεν βγαίνει σε PC απλά τα προσπερνάω γελώντας. Οι άνθρωποι που γράφουν τέτοιου είδους σχόλια είναι για γέλια και για κλάματα.
Λένε ότι είναι μικρή η ιστορία.
Να σας πω.
Η ιστορία αν την παίξεις χωρίς να κάνεις κάτι άλλο είναι κοντά στις 24 ώρες μπορεί λίγο παραπάνω, μπορεί λίγο παρακάτω. Και φυσικά στο εύκολο επίπεδο. Και φυσικά μπορεί να είσαι Level 20 αλλά τα Update του Subclass δεν θα έχουν ολοκληρωθεί. Δεν μιλάω για το 2ο αλλά για το 1ο Subclass.
Αλλά πραγματικά ποιος θα έπαιρνε το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο για την ιστορία του ?
Αυτός που δεν είχε ΙΔΕΑ για το τι είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Λέτε ότι είναι το 25% η Βeta.
Aλήθεια ? Σοβαρά τώρα ?
Η Beta είχε μόνο την Earth σαν πλανήτη και ένα Multiplayer.
Το κανονικό έχει + Venus, Mars, Moon, από πλανήτες + 4 επιπλέον Multiplayer + Raids.
Αν νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω είναι μόνο το 75% ΟΚ.
Εγώ θα σας πω όμως πως δεν είναι το 25% η Βeta και το άλλο 75% μας το έδωσαν στο παιχνίδι.
Με λίγα λόγια λοιπόν.
Το παιχνίδι για ΟΠΟΙΟΝ ήξερε τι παίρνει είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Θέλει πολλές «εργατοώρες» για να φτάσεις σε ένα επίπεδο ικανοποιητικό και να αναβαθμίσεις όπλα και ρούχα.
Eπίσης πέρα από τα Expansion που θα μας δίνουν θα προσφέρουν και ΔΩΡΕΑΝ υλικό.
Το παιχνίδι είπαν ότι θα έχει 10ετή υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ή πως θα μας προσφέρουν για τα επόμενα χρόνια στο ίδιο παινχίδι διάφορα υλικά ή θα μας δώσουν 3 Destiny τα οποία θα υποστηρίζουν.
Αυτό είναι το Destiny με πολύ λίγα λόγια.
• Υπάρχουν 3 χαρακτήρες
• To κάθε Subclass έχει διάφορα update (πχ : http://pumpingirony.net/wp-content/gallery/destiny/Destiny%20First%20Look%20Alpha_20140614222209.jpg)
Αρχίζοντας να πλησιάζουν οι ημέρες για την Beta του τίτλου και με αφορμή όλα τα άρθρα που είχα διαβάσει, όπως και τα διάφορα vidεάκια που είχα δει ήθελα να μπω να την δω.
Βλέποντας εκείνο το βράδυ πως δεν έχω κερδίσει τον διαγωνισμό εδώ στο Enternity το Beta Key ξυπνάω την επόμενη μέρα με σκοπό να ψάξω να βρω Beta Key.
Στα σχόλια που υπήρχαν στο άρθρο του Enternity είδα κάποιον φίλο να λέει πως με λίγο ψάξιμο στο Twitter μπορεί και να βρεις Beta Key.
Δεν άργησα και πολύ να το βρω. Είχε μέσα βέβαια εκατοντάδες κωδικούς. Άρχισα να τους δοκιμάζω έναν έναν μέχρι που τελικά έπιασα Jack-Pot.
Ήμουν ήδη μέσα.
Αφού έκανα όλες τις διαδικασίες το έβαλα να κατεβαίνει και σε λιγότερο από μια ώρα ήμουν έτοιμος να μπω να δω τι είναι αυτό το παιχνίδι.
Είναι όντως τόσο καλό ?
Υπέροχα γραφικά, υπέροχα τοπία. Και μια πολλά υποσχόμενη ιστορία. Οι αντίπαλοι ήταν αρκετά ικανοποιητικοί στις μάχες. Εννοώ πως κουνόντιουσαν, σε χτύπαγαν, απέφευγαν σφαίρες και γενικά δεν ήταν στάσιμοι και εύκολοι. Κέρδιζες ή αγόραζες διάφορα όπλα ή διάφορα αντικείμενα για να ντύσεις τον παίκτη σου και να τον κάνεις καλύτερο.
Μετά το τέλος της Beta είχα τις καλύτερες εντυπώσεις για το παιχνίδι. Περίμενα πως και πώς να βγει και να το πάρω ολοκληρωμένο.
Μαθαίνοντας πως οι Server του παιχνιδιού ανοίγουν 8 του μηνός (ημέρα Δευτέρα) ήξερα ότι θα το έχω στα χέρια μου.
Όπως και έγινε.
Απίστευτο ?
ΟΧΙ βέβαια !!!
Ακριβώς ότι περίμενα. Ακριβώς ότι είχαν πει ότι θα είναι. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Θα σας πω.
Και φυσικά δεν με τον όρο «άσχημα» δεν εννοώ να πει κάποιος δεν μου άρεσε το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΒΕΤΑ και να ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Σχόλια του τύπου δεν είναι καλό γιατί δεν βγαίνει σε PC απλά τα προσπερνάω γελώντας. Οι άνθρωποι που γράφουν τέτοιου είδους σχόλια είναι για γέλια και για κλάματα.
Να σας πω.
Η ιστορία αν την παίξεις χωρίς να κάνεις κάτι άλλο είναι κοντά στις 24 ώρες μπορεί λίγο παραπάνω, μπορεί λίγο παρακάτω. Και φυσικά στο εύκολο επίπεδο. Και φυσικά μπορεί να είσαι Level 20 αλλά τα Update του Subclass δεν θα έχουν ολοκληρωθεί. Δεν μιλάω για το 2ο αλλά για το 1ο Subclass.
Αλλά πραγματικά ποιος θα έπαιρνε το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο για την ιστορία του ?
Aλήθεια ? Σοβαρά τώρα ?
Το κανονικό έχει + Venus, Mars, Moon, από πλανήτες + 4 επιπλέον Multiplayer + Raids.
Εγώ θα σας πω όμως πως δεν είναι το 25% η Βeta και το άλλο 75% μας το έδωσαν στο παιχνίδι.
Με λίγα λόγια λοιπόν.
Θέλει πολλές «εργατοώρες» για να φτάσεις σε ένα επίπεδο ικανοποιητικό και να αναβαθμίσεις όπλα και ρούχα.
Το παιχνίδι είπαν ότι θα έχει 10ετή υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ή πως θα μας προσφέρουν για τα επόμενα χρόνια στο ίδιο παινχίδι διάφορα υλικά ή θα μας δώσουν 3 Destiny τα οποία θα υποστηρίζουν.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
Raysod καταρχήν περαστικά σου.
Πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τίποτα στα σοβαρά από αυτά που έχεις γράψει.
Ο λόγος είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ παίξει το παιχνίδι και απλά λες την άποψή σου με βάση τα διάφορα streaming που έχεις δει.
Απλά δεν γίνετε να έχεις άποψη και να την υποστηρίζεις εφόσον δεν έχεις παίξει το παιχνίδι.
Να έλεγες όλα ταπαραπάνω που έχεις γράψει με βάση την δική σου εμπειρία να το καταλάβω, αλλά μέχρι τότε πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τίποτα στα σοβαρά απ' ότι έχεις γράψει με βάση κάποια streaming που έχεις δει.
Πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τίποτα στα σοβαρά από αυτά που έχεις γράψει.
Ο λόγος είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ παίξει το παιχνίδι και απλά λες την άποψή σου με βάση τα διάφορα streaming που έχεις δει.
Απλά δεν γίνετε να έχεις άποψη και να την υποστηρίζεις εφόσον δεν έχεις παίξει το παιχνίδι.
Να έλεγες όλα ταπαραπάνω που έχεις γράψει με βάση την δική σου εμπειρία να το καταλάβω, αλλά μέχρι τότε πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τίποτα στα σοβαρά απ' ότι έχεις γράψει με βάση κάποια streaming που έχεις δει.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
TomTom έγραψε:Mε αφορμή όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για το Destiny τις τελευταίες μέρες κάθισα και έγραψα την δική μου ιστορία γύρω από το παιχνίδι.
• Υπάρχουν 3 χαρακτήρες
Ήμουν ήδη μέσα.
Είναι όντως τόσο καλό ?
Όπως και έγινε.
Απίστευτο ?
ΟΧΙ βέβαια !!!
Θα σας πω.
Να σας πω.
Aλήθεια ? Σοβαρά τώρα ?
Με λίγα λόγια λοιπόν.
Με καλυψες απολυτα

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης