Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Σεπ 2013, 00:05

mysterious έγραψε:
evergrey έγραψε:Επαιξα καμια ωριτσα το Demo του Fifa 14(PS3).Εγω που εχω μεινει στο 12 ειδα λιγο καλυτερα γραφικα,καλυτερη κινηση και πιο "αργη".Τωρα ξεθαψα το Starhawk και του δινω και καταλαβαινει!

Κι εγώ φίλος το κατέβασα χθες κι εγώ το έπαιξα μια ωρίτσα κι εγώ είχα μείνει στο Fifa 12! :D Καλά όχι απλά λίγο καλύτερο,πολύ καλύτερο!Κι αν το συγκρίνω κιόλας με το PES13 που έχω και πάλι είναι πολύ ανώτερο.Χαλαρά φαντάζομαι τον εαυτό μου να το λιώνει τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι πολυ μποστα απο το 12.Αλλα στα replay οι παιχτες πολυ "πλαστικοι" μου φαινονται.(Λεπτομερειες θα μου πεις)Μακαρι να επαιζαν φραγκα να το επαιρνα.Στο θεμα μας...συνεχιζω το κορυφαιο "Multi" του Battlefield 3.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Σεπ 2013, 11:17

evergrey έγραψε:
mysterious έγραψε:
evergrey έγραψε:Επαιξα καμια ωριτσα το Demo του Fifa 14(PS3).Εγω που εχω μεινει στο 12 ειδα λιγο καλυτερα γραφικα,καλυτερη κινηση και πιο "αργη".Τωρα ξεθαψα το Starhawk και του δινω και καταλαβαινει!

Κι εγώ φίλος το κατέβασα χθες κι εγώ το έπαιξα μια ωρίτσα κι εγώ είχα μείνει στο Fifa 12! :D Καλά όχι απλά λίγο καλύτερο,πολύ καλύτερο!Κι αν το συγκρίνω κιόλας με το PES13 που έχω και πάλι είναι πολύ ανώτερο.Χαλαρά φαντάζομαι τον εαυτό μου να το λιώνει τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι πολυ μποστα απο το 12.Αλλα στα replay οι παιχτες πολυ "πλαστικοι" μου φαινονται.(Λεπτομερειες θα μου πεις)Μακαρι να επαιζαν φραγκα να το επαιρνα.Στο θεμα μας...συνεχιζω το κορυφαιο "Multi" του Battlefield 3.

Έπαιξα φίλε μου και το pes14 το οποίο δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 13.Και μιλάμε το pes13 το έχω λιώσει!Μα όταν έπαιξα το Fifa14 εκεί κατάλαβα πόσο περιορισμένο είναι μπροστά του...εντάξει τι να λέμε έπαθα πλάκα,πραγματικό ποδόσφαιρο.Καλά για την περιγραφή δεν το συζητώ,πήρα την Μanchester City και οι σχολιαστές έλεγαν για τον Μαντσίνι και τον διάδοχο του τον Πελεγκρίνι!Και μ'άρεσε πολύ που το έκαναν πιο user friendly για να ευχαριστηθείς και μπάλα γιατί παραείχε γίνει απαιτητικό.Όσο για τα προβληματάκια του θα λυθούν σίγουρα γιατί και στο pes για παράδειγμα στα video και στα replay έκανε σπασίματα.Κι εγώ 60 ευρώ για παιχνίδι δεν δίνω αλλά με μια μείωση τιμής το τσιμπάω αμέσως! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό bruno1978 » 12 Σεπ 2013, 15:04

Εγω με το GUILD WAR 2 εδω και ενα χρονω
bruno1978

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 12 Σεπ 2013, 20:50

Painkiller Black Edition που περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι και το expansion Battle Out of Hell.... Πιστολίδι ατελείωτο stake gun και τα μυαλά στα κάγκελα.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Σεπ 2013, 03:08

Δεν είχα τι να παίξω αυτή τη περίοδο και κατέβασα την pokemon fire red σε emulator. Καλά τι ωραίες αναμνήσεις που μου ξύπνησε από τις εποχές των Red και Blue.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Σεπ 2013, 03:33

PetrifieD- έγραψε:Δεν είχα τι να παίξω αυτή τη περίοδο και κατέβασα την pokemon fire red σε emulator. Καλά τι ωραίες αναμνήσεις που μου ξύπνησε από τις εποχές των Red και Blue.

Mετα καπακι παιξε και την pokemon emerald (3η γενια) για να εισαι αρχοντας.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 13 Σεπ 2013, 17:36

Είμαι στην μέση του The Last Of Us και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το τι έχω αποκομίσει από αυτό το διαμαντάκι, με μια λέξη θα το έλεγα μεγαλειώδης το νέο πόνημα της Naughty Dog! Από τους σημαντικότερους τίτλους αυτής της γενιάς.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Σεπ 2013, 18:25

Έχοντας την εμπειρία της εκπληκτικής σειράς Uncharted δεν υπάρχει περίπτωση να μην απολαύσω κάποια στιγμή το The last of us...τέλος με το Soul Calibur 4 και αρχή με το τρομερό Mortal Kombat.To παιχνίδι δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Σεπ 2013, 20:52

Deathracer2009 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Δεν είχα τι να παίξω αυτή τη περίοδο και κατέβασα την pokemon fire red σε emulator. Καλά τι ωραίες αναμνήσεις που μου ξύπνησε από τις εποχές των Red και Blue.

Mετα καπακι παιξε και την pokemon emerald (3η γενια) για να εισαι αρχοντας.... :lol:

Καλά ναι πολύ πιθανό :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό lykan8rwpos » 14 Σεπ 2013, 00:26

NBA2k12 xd , Rome Total War kai Minecraft "D
Άβαταρ μέλους
lykan8rwpos

Δημοσιευσεις : 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση