Watch Dogs

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 26 Μάιος 2014, 11:08

nkav64 έγραψε:
AnimaPura έγραψε:Έχω παίξει κανα τρίωρο στην έκδοση για Xbox One από το Σάββατο κιόλας, το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, αλλά... δεν είναι στα επίπεδα του hype και δυστυχώς πολύς κόσμος που πάει με γνώμονα το hype και όχι με το πως είναι το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, θα ξενερώσει λίγο.
Αν ξεχάσετε τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι και απλά κάτσετε να το παίξετε, θα είναι πιστεύω μια όμορφη εμπειρία.

Πολύ καλό στο Xbox One; Πως μπορείς να γράφεις τέτοια πράγματα; :lol: :lol: :lol:

ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ, ΟΧΙ ΜΠΑΝ ΠΛΙΖ
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 27 Μάιος 2014, 16:12

Ξεκίνησα να παίζω Watch_Dogs σήμερα, αλλά η βλακεία είναι ότι λαγκάρει λίγο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 27 Μάιος 2014, 23:20

Το εχει δοκιμασει κανεις στο PS4 να μας πει αν τα γραφικα ειναι οντως next gen ή απλα λιγο ανωτερα του ps3? :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 28 Μάιος 2014, 00:02

greenkiller.13 έγραψε:Το εχει δοκιμασει κανεις στο PS4 να μας πει αν τα γραφικα ειναι οντως next gen ή απλα λιγο ανωτερα του ps3? :)

Το έχω δει από κοντά σε PS4 σήμερα κιόλας και τα γραφικά είναι αρκετά ανώτερα από την έκδοση για PS3.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Μάιος 2014, 14:21

Το εγκατέστησα και το έτρεξα,παρόλο που η κάρτα μου δεν είναι directx11 και ακόμα και στα μενού και στο βίντεο κολλούσε.Στο παιχνίδι πιάνω 1 καρέ ανά 3 δευτερόλεπτα,οπότε δεν θα μπορέσω να το δω,φανταστείτε όλα off σε ανάλυση 800x600.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

season pass

Δημοσίευσηαπό krits » 31 Μάιος 2014, 15:57

paidia exei kaneis provlima me to season pass sto ps4? egw to agorasa k de borw na vrw pou8ena thn apostoli me ton T-Bone oute to extra periexomeno
Άβαταρ μέλους
krits

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 02 Ιουν 2014, 15:18

to kako me to Watch Dogs sto pc exei polla bugs
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 02 Ιουν 2014, 16:29

to Watch Dogs einai ena kalo paixnidi alla an to pareis sto pc prepei na doseis ena soro lefta gia na ftia3eis gia to pc sou gia na paizei to paixnidi
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 05 Ιουν 2014, 23:40

To Watch Dogs για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι Ever :)
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Watch dogs

Δημοσίευσηαπό mousou12 » 23 Ιουν 2014, 00:49

Καλησπερα...
Πριν λιγες μερες καταφερα και πηρα στο παιχνιδι της ubisoft την πλατινα για το ps4...
Οι εντυπωσεις που μου εχει αφησει το παιχνιδι ειναι οι καλυτερες καθως πιστευω οτι
παρολο που πηρε ακυρωσεις στις ακυρωσεις στο τελος βγηκε ενα παιχνιδι που μπορεις να ασχοληθεις μαζι του αρκετες ωρες ειδικα αν κανεις τα παντα μεσα στο παιχνιδι ωστε να ξεφυγεις και απο το story του campaign.
Μεσα βεβαια και απο τις τοσες ωρες gaming εχω καποια μικρα παραπονα για το παιχνιδι τα οποια ομως δεν με επηρεαζουν στο ποσο πολυ ευχαριστηθηκα τις ωρες που περασα με το watch dogs
1) Θα ηταν παρα πολυ ωραιο να μπορεις να πυροβολας μεσα απο το αυτοκινητο
2)Μου φαινεται οτι το acting του ayden η μαλλον το voiceover δεν ταιριαζει σε πολλα σημεια με αυτο που θελει να βγαλει ο ayden..σαν αυτος που εκανε την φωνη να βαριοταν η να του φαινοταν αδιαφορο...
3)Καποια act ηταν παγερα αδιαφορα....οπως και το τελευταιο που περιμενα να γινει χαμος και απλα ετρεχα σε ολη την πολη για να βαζω ιους

Πειτε και εσεις την αποψη σας για το παιχνιδι της ubisoft
Άβαταρ μέλους
mousou12

Δημοσιευσεις : 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB