News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Ιουν 2012, 17:27

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Ιουν 2012, 19:22

Book of Spells - Fire Making Spell
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό ner0 » 05 Ιουν 2012, 23:49

Copy-Paste από την σχετική ανάρτηση γιατί βαριέμαι να το αναλύσω περεταίρω.
Άσε που ξεχώρισα και κάτι τρολάκια. Άπειρα διαθέσιμος για διάλογο με επιχειρήματα και όχι οτινανισμούς ΚΑΙ στα threads των υπόλοιπων εταιριών. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω λόγω υποχρεώσεων..
Να μαστε καλά και του χρόνου να δούμε Ε3, κι ας μην είναι στο LA αυτή η gaming γιορτή!

"Η μόνη εταιρία που κάθε χρόνο βγάζει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ first party κάθε χρόνο τα οποία είναι και παιχνιδάρες και για κάποιο λόγο αυτό ενοχλεί μερικούς. Anyway ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τους καταλάβω, η Σόνυ επέβαλλε το σεβασμό στην E3 2012 με Beyond και Last of Us να είναι τα καλύτερα exclusive(brand-new ip) που παρουσιάστηκαν φέτος κατά τη γνώμη μου.
Δείχνει να είναι η μόνη εταιρία που μένει ακόμα σταθερή στο hardcore gaming και αν εξαιρέσω το αχρείαστο μισάωρο του wonderbook, η PC ήταν μακράν η πιο πλήρης και ενδιαφέρουσα.
Όσον αφορά το Last of us, επιτέλους βλέπουμε επιστροφή καθαρόαιμων survival στοιχείων που έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση στην τρίτη γενιά. Έξι σφαίρες κύριοι. Το νου σας. Για τα τεχνικά δε σχολιάζω καν, αυτός ο τομέας έχει πάρει τον ανήφορο εδώ και 2 χρόνια με ξέφρενους ρυθμούς.
Το gow δεν το αναφέρω γιατί δεν είδα κάτι το τραγικά διαφορετικό, παρ' όλα αυτά βάζω στοίχημα ότι το σενάριο θα είναι πολύ προσεγμένο όπως πάντα και τα QTE θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.
Για το Beyond δεν έχω ούτε μια αμφιβολία, απ' τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σκηνή ο Cage, και μόνο με την εισαγωγή του, μου έκαψε τον εγκέφαλο. Ότι καλύτερο έχουμε δει νομίζω από face animations,lip-sync κλπ, φοβερή ατμόσφαιρα, ειδικά τα πρώτα 2 λεπτά είναι τίγκα στην ψυχεδέλεια με την εμφάνιση του supernatural στοιχείου και της σκοταδίλας που αγαπάω ,ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνουν και μερικά "μπουμ" αλλά δεν δείχνουν από ΤΙ φίλτατοι.... Επίσης έχω την πεποίθεση ότι το δέσιμο με το χαρακτήρα θα γίνει πολύ άμεσα....Ο Cage είναι γάτος στο να παίζει με τα συναισθήματα του παίκτη. Επίσης ανέφερε ότι όπως και στο Heavy Rain, οι επιλογές θα έχουν την ανάλογη επίπτωση. Για να πω την αλήθεια το Beyond αποτελεί το προσωπικό Highlight της Ε3 2012..

Όσον αφορά το λάθος (κατά τη γνώμη μου) του Wonderbook, το move είναι κι αυτό προϊόν της Σόνυ και σίγουρα θα δείχναν κάτι, απλά το παράκαναν. Το μεγαλύτερο λάθος της PC ήταν που δεν πρόβαλλαν καινούρια IP για το Vita θεωρώντας σημαντικά μόνο το AC: Liberation (Για το cod ξερνάω, έχω ξαναπεί "θάνατος στα fps" εκτός του Bioshock :P).
Anyway. Never stop playing."

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Ιουν 2012, 02:07

ner0 τα συζητησαμε και χτες εμεις, συμφωνω απολυτα. Για κυκνειο ασμα κονσολας ειδικα, το ps3 ειχε πολυ πραμα. Την sony pc την κατατασσω μετα της ubisoft την πιο καλη μεχρι τωρα.

Τα highlight, beyond&Last of us, εχουν περα απο απιστευτα γραφικα και κατι πολυ σημαντικο που ειμαι σιγουρος θα το δουμε απο δω και περα να ανπτυσσεται. Εντυπωσιακη ηθοποιια απο τους χαρακτηρες. Ειδικα το 2ο, με εναλλαγες συναισθηματων που αποτυπωνονται σε ολο το σωμα, το προσωπο τις κινησεις και τους διαλογους των χαρακτηρων και μαλιστα αναλογ αμε συνθηκες που διαμορφωνοταν in game! A glimpse into the future, nex-gen στοιχεια.

Το psvita οντως καπως επρεπε να το τονωσουν, εστω και με ανακοινωσεις τιτλων που ειναι απλα υπο αναπτυξη. Γενικα θα δουμε ομως. Νομιζω πως τα καλυτερα ερχονται και γι αυτο. Στο κατω κατω η ε3 στην τελικη μια pc ειναι και μαλιστα μονο για τους φανατικους του ειδους, απλα δεν προλαβαν οι ανθρωποι να παρουσιασουν κατι καινουριο, δε σημαινει πως δε θα ρθει κ ολας.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2012, 06:33

Συμφωνώ και εγώ. Αν πάρω ΜΟΝΟ σαν PC και το πως διεξάχθηκε, βάζω της Sony στην 3η θέση (μετά από Ubi και ΕΑ) αλλά μεταξύ των 3 "μεγάλων" παικτών, νομίζω πως τελικά η Sony κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω Beyond: Two Souls & Last of Us.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Ιουν 2012, 10:43

Καλή ήταν αλλά με ξενέρωσε σαν PC και αισθάνθηκα προδομένος γιατί αλλά μου είχαν υποσχεθεί και άλλα πήρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2012, 11:41

Scott_Pilgrim έγραψε:Καλή ήταν αλλά με ξενέρωσε σαν PC και αισθάνθηκα προδομένος γιατί αλλά μου είχαν υποσχεθεί και άλλα πήρα.

Βασικά αυτοί δεν είχαν υποσχεθεί τπτ. Άλλο αν οι φήμες λέγανε τα δικά τους... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Ιουν 2012, 11:56

Εγώ είχα δει την SONY να υπόσχεται 20 νέα παιχνίδια πάντως.. Το χειρότερο από όλα είναι πως και με 2 αποκλειστικά για το Vita παιχνίδια που έδειξαν, πάλι στα κρύα του λουτρού το άφησαν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2012, 12:08

Για 20 νέα παιχνίδια είχαν πει ή ότι όλα μαζί θα είναι 20; (όχι νέα δλδ όλα)

Αν στο μισάωρο πυ φαγανε για να μας δείξουν το φλεγόμενο βιβλίο, είχαν 10 λεπτά με άλλους 2 τίτλους για PS3/ Vita, ίσως είχαμε την καλύτερη PC της Ε3! ;)

Αλλά και έτσι, από τους 3, πάλι έκανε την διαφορά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Ιουν 2012, 12:13

Σίγουρα έκανε την διαφορά όπως ήταν, αλλά και εμένα με έκανε να αγοράσω 3DS τελικά επειδή έχει τίτλους. :p
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB