Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιουν 2012, 19:05

Diablo III: Blizzard Making Inferno Adjustments
Changes to item drop rates and the difficulty curve in Diablo III’s most challenging mode.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιουν 2012, 00:00

Έμαθα ότι επιτέλους θα φτίαξουν και το πρόβλημα που υπήρχε με τα Mac όπου τα FPS σε πολλά σημεία ήταν πολύ λιγα (7-10) με αποτέλεσμα να υπάρχει άπειρο tearing και να είναι unplayable. Στο normal εγώ με 7 FPS σκότωσα Diablo (!). Μόνο στο 2ο phase ανέβηκε στα 20 (ανεξήγητα) και μπορούσα να παίξω χωρίς να κολλάει. Όλα αυτά βέβαια στη μισή ανάλυση από αυτή που υποστιρίζει ο Η/Υ μου. Ήθελα να ξερα αν το τεστάρανε σε Mac πρίν το βγάλουν και αν ναι είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε μόνο στα πολύ καινούρια αν και υπάρχουν και από εκεί παράπονα (Ανθρωποι με mac του 2012 έπαιζαν με 7 fps σε κάποια σημεία και μιλάμε για desktop). Άντε να τα φτιάχνουν ένα ένα τα προβλήματα.

Πάντως έτσι όπως φαίνεται από το βίντεο αλλά και απο συζητήσεις με φίλους για τη δυσκολία του inferno, συγκαιντρώνονται όλο και περισσότερες πιθανότητες στο να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας. Οι τιμές στο gold Auction House έχουν ανέβει ήδη πάρα πολύ, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη τρομερή δυσκολία του inferno να οδηγείται ο παίκτης στο real money Auction House όταν αυτό γίνει διαθέσιμο. Δεν βάλανε δηλαδή συνδρομή αλλά θα τα παίρνουν έμμεσα γιατί θα παίρνουν προμήθεια όταν βάζεις ένα αντικείμενο για πώληση και όχι όταν πωλείται (διορθώστε με αν είμαι λάθος). Μας ξεγελάει δηλαδή και αυτό δεν μου αρέσει. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να της δώσω λεφτά με αυτόν τον τρόπο έστω και αν αυτό σημαίνει οτι δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω ποτέ το παιχνίδι. Το θεωρώ γελοίο να αγοράζεις ένα παιχνίδι και η ίδια η εταιρία να σε βάζει να πληρώσεις ώστε να μπορέσεις να το τερματίσεις με το να το κάνει δύσκολο γι αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Ελπίζω να διαψευσθώ στα παραπάνω και να μπορέσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε το χέρι στη πραγματική μας τσέπη και να αρκεστούμε στην εικονική.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 07 Ιουν 2012, 00:14

Τώρα που το είδες πώς σου φαίνεται σαν παιχνίδι?

Για το (RM)AH τα έχω πει και αλλού, απλά πιστεύω μετά από αρκετές ώρες πως χωρίς δημοπρασίες δε βγαίνει ούτε η Act 2 του Nightmare. To ότι πρέπει να πληρώσεις για να το τερματίσεις δε στέκει τυπικά γιατί...υπάρχει το Normal. Και όσοι τραβάνε ζόρι, grinding και των γονέων ή κανά gear donation από συμπαίχτη/φιλάνθρωπο. Η Blizzard πάλι κερδισμένη είναι.

Εγώ απλά περιμένω το PvP.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιουν 2012, 03:28

Ναι συμφωνώ για το RMAH απλά ελπίζω να είναι αρκετό το gold ΑH για να φτάσεις τουλάχιστον μαρκυά στο παιχνίδι. Όταν λέω τερματισμός εννοώ να νικήσεις diablo στο inferno κάτι που λογικά λίγοι έχουν κάνει. Πάντως αν κρίνω από τους φίλους μου αρκετοί πρέπει να έχουν τελειώσει το hell αλλά κολλάνε εκεί και χρειάζοντε άπειρο farming. Τώρα και οι δικοί μου φίλοι το μόνο που κάνουν είναι να farmάρουν και να ψαχνουν ΑΗ για να προχωρήσουν στο inferno.

Τώρα για το πως μου φαίνεται. Κοίτα δεδομένου ότι δεν έχω παίξει τα παλιότερα (δεν θυμάμαι πως μου είχαν ξεφύγει) μου φαίνεται καλό αυτό εδώ. Τα class βέβαια είναι λίγα άρα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ελπίζω να αυξηθούν γιατι μέχρι τώρα μόνο witch doctor και monk με τραβάνε. Η μουσική πρέπει να είναι αδιάφορη σε πολλά σημεία γιατι πολλές φορές δεν την προσέχω καν. Μερικά κομμάτια μόνο μου φάνηκαν καλα αλλά δεν επικεντρώνομαι εκεί έτσι και αλλιώς. Οι μάχες μου άρεσαν πολύ. Ασταμάτητες και πολλές φορές χρειάζεται να ψαχτείς με τα spell και ειδικά από nightmare και μετά. Υπάρχουν πολλά spell και αύρες να διαλέξει κανείς αλλά σας καταλαβαίνω που λέτε ότι λείπουν οι μαθηματικές εξισώσεις κτλ. Θα είχε ακόμη περισσότερη ποικιλία το παιχνίδι έτσι. Το always online το βρίσκω και αρνητικό και θετικό. Δεν μπορείς να παίξεις όποτε θέλεις και είχα και το πρόβλημα με τα fps οπότε ήταν εκνεβριστικό. Το καλό είναι ότι μπορεί κάποιος φίλος σου να μπει ανα πάσα στιγμή και επίσης κρατάς επικοινωνία πολύ εύκολα με όσους ειναι online ακόμα και αν παίζουν WoW. Θα μπορούσαν πάντως να κάνουν μια μίξη έτσι ώστε να μπορείς να παίξεις και offline όταν το θελήσεις. Από γραφικά δεν περίμενα πολλά πράγματα. Είναι αρκετά ικανοποιητικά σε υψηλή ανάλυση (την οποία θα γευτώ τώρα που θα γυρίσω Ελλάδα και θα έχω το εκεί "οικογενειακό" desktop που μόνο εγώ χρησημοποιώ :D). Είναι όμως θετικό που επιτρέπουν και σε παλιά PC να το τρέξουν αρκετά καλά έστω και σε χαμηλότερη ανάλυση. Ειδικά τώρα που θα φτιαχτεί και το πρόβλημα με τα Mac και θα μπορώ να παίζω smoothly και στην Αγγλία. Αυτό που είναι αρκετά εντυπωσιακό είναι το περιβάλλον που διαλύεται. Η ιστορία είναι αρκετά προβλέψιμη και αρκετά "αμερικανιά" αλλα δεν με πειράζει και πολύ αφού δεν επηρρεάζει σε κάτι. Δεν είναι και σαν το Assassin's Creed. Τέλος για την ατμόσφαιρα, να πω την αλήθεια το περίμενα πιο σκοτεινό και διαβολικό. Είναι καλό που υπάρχει αρκετό αίμα και πεντάλφες στα μπουντρούμια αλλά ίσως να μπορούσαν περισσότερο. Μερικές περιοχές είναι πραγματικά σατανικές ενώ άλλες αδιάφορες. Θα ήθελα να έχει και λίγο το στοιχείο του τρόμου ως αποτέλεσμα της μουσικής και του περιβάλλοντος έτσι για να ταρακουνηθούμε και λίγο. Ά ξέχασα, τα cinematic όπως είναι αναμενόμενο είναι όλα εντυπωσιακά και άρτια θα μπορούσα να πω. Τουλάχιστον εκεί η Blizzard δικαιολόγησε τη φήμη της. Και θεωρώ ότι έχει καλύτερα voice overs από WoW. Ωραία η φωνή του diablο (ίσως γινόταν λίγο περισσότερ απόκοσμη) αλλά αυτα είναι λεπτομέρειες. Γενικώς το παιχνίδι με διασκεδάζει ώς τώρα (33 lvl) ακόμα και με τα μηδαμηνά fps που βγάζει ώρες ώρες. Ελπίζω να μην χαραμιστεί τελείως από το RMAH.

To PvP θα έχει ενδιαφέρον. Θέλω να μεταμορφώνω τους φίλους μου σε κοτόπουλα και να τους κάνω να βαράνε ο ένας τον άλλο (Muahaha). Eπίσης προβλέπεται πολύ ξύλο, το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Υ.Γ.: Ευτυχώς εγώ έχω συμπαίκτες/φιλανθρώπους. Αν θέλεις σου κρατάω αντικείμενα για monk(από ότι είδα στο video review). Όσο μπρούμε να αλληλοβοηθούμαστε όλοι εδώ μέσα για να κρατηθούμε μακρυά από το RMAH :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιουν 2012, 03:30

Sorry παιδιά, πάλι μεγάλο βγήκε το ποστ αλλά δεν ήθελα απλά να απαντήσω με ένα "καλό είναι". Ήθελα να αναλύσω τρομάρα μου :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Ιουν 2012, 07:10

PetrifieD- έγραψε:Sorry παιδιά, πάλι μεγάλο βγήκε το ποστ αλλά δεν ήθελα απλά να απαντήσω με ένα "καλό είναι". Ήθελα να αναλύσω τρομάρα μου :)

Κάνε δουλειά σου... ;) :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό game over » 08 Ιουν 2012, 15:20

Diablo patch 1.0.2b addresses server load, barbarian issues.
Blizzard have just released a small update for Diablo 3. The main goal appears to be reducing server load; now players won't be able to cancel their login, hopefully reducing the amount of stress on Blizzard's servers. Players will also be able to sell damaged items on the auction house. Here are the full patch-notes.

General

When logging into Diablo III, the "Cancel" button which appears in the login checkbox will now be grayed out for 30 seconds after a Battle.net account name and password are entered. This is to reduce server load during the login process.

Auction House
Damaged items can now be sold on the auction houseOnce sold, damaged items will be repaired automatically when moved from the purchasing player's Completed tab to their stashPlease note that unsold damage items will not be automatically repaired when returned to the seller's stash

Description messages for several auction house-related errors have been added

Mac
Several Mac performance improvements have been made

General
It is no longer possible to skip entire Acts in a multiplayer game

Classes

Barbarian

Active Skills
Fixed a bug that was allowing certain barbarian skills to continuously trigger each other's critical strikes, to the point of causing the player to crash. To address this crash, the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other's critical strikes:Battle Rage (Skill Rune – Bloodshed)Cleave (Skill Rune – Rupture and Skill Rune – Scattering Blast)Hammer of the Ancients (Skill Rune – Thunder Strike)Wrath of the Berserker (Skill Rune – Slaughter)

Followers
Monsters who are charmed by the Enchantress’s skill “Mass Confusion” can no longer kill event NPCs

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Ιουν 2012, 20:56

Ναι βγήκε το πρωί της Πέμπτης. Τεράστια διαφορά στα Mac. Επιτέλους μπορώ να το ευχαριστηθώ. Άντε σιγά σιγά να λύσουν και τα υπόλοιπα μικροπροβλήματα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 12 Ιουν 2012, 21:29

Μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου, με 4 χαρακτηρες ανω των 40 (DM60,WZ57,B41,WD43) εχωντας φτασει μεχρι τον SK Inferno ερχομαι να προσθεσω το εξης:

Τobajaras παραδεχομαι η βαθμολογια σου στο review ηταν καλυτερη απο την δικη μου. Εγω ελεγα για 8,τωρα δεν θα εβαζα πανω απο 7. Ειχες απολυτο δικιο , οφειλω να το παραδεχτω, δυστηχως το παιχνιδι ειναι στην κυριολεξια χτισμενο πανω στο ΑΗ. Σε τετοιο βαθμο που εκανε ακομα και τον πιο αισιοδοξο να φαει τις τριχες του... Τι πραγμα ειναι αυτο?? Εβγαλα ολο το HELL (Act I,II,III,IV) και μου επεσε ενα staff. Τιποτα αλλο. Ολα τα αλλα επρεπε να τα παρω απο το ΑΗ. Δηλαδη ενταξει, δεν ζητησα legendary,ουτε να μου ριξει ολο το gear για να κανω progression το inferno, αλλα απο αυτο μεχρι το σημειο να ριχνει items για normal mode απεχει πολυ.

ΥΣ1:Ποιος μου λεει εμενα οτι αυτοι που θα βαζουν τα item που δεν πεφτουν στο RMΑΗ δεν θα ειναι απο accounts της Blizzard? οεο?
ΥΣ2: Tobajaras και παλι σου αναγνωριζω το γεγονος οτι για ενα review που γινεται σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,επεσες διανα. GZ
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Ιουν 2012, 23:24

Ωχ! Και ειχα αρχισει να παρατηρω οτι πεφτουν τα παντα εκτως απο αυτα που χρειαζομαι. Επιτηδες λες να το κανουν; Και νομιζα οτι απλα ειμαι ατυχος. Ευτυχως εχω φιλους που συνεισφερουν. Με το co-op αυξανονται οι πιθανοτητες παντως να πεσει κατι που χρειαζεσαι αν και το παιχνιδι γινεται υπερβολικα δυσκολο. Το ΑH μεχρι τωρα παντως δεν το χω χρησημοποιησει αλλα εχω φιλους που ειναι inferno και το χρησημοποιουν καθημερινα. Ελπιζω να μην τα καταστρεψουν ολα με το RMAH.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB