Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Ιούλ 2013, 13:22

Darksiders II (PC).... Μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή... Μισή ώρα και πάμε για άλλα...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 23 Ιούλ 2013, 14:16

nfs_maniac έγραψε:Darksiders II (PC).... Μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή... Μισή ώρα και πάμε για άλλα...

Τόσο κακό; Εγώ έχω παίξει και τερματίσει το πρώτο και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, και από όσα έχω ακούσει και το sequel είναι εξίσου καλό. Τι δεν σου άρεσε; :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Ιούλ 2013, 15:12

Απίστευτα βαρετό, και χωρίς κάποιος νόημα... Προχωράς και ξεκοιλιάζεις...Οκ και άλλοι τίτλοι το κάνουν, αλλα κάτι δεν... Τα γραφικά του επίσης μέτρια. Νόμιζα οτι παίζω Soul Reaver σε PS1
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Ιούλ 2013, 15:28

nfs_maniac έγραψε:Απίστευτα βαρετό, και χωρίς κάποιος νόημα... Προχωράς και ξεκοιλιάζεις...Οκ και άλλοι τίτλοι το κάνουν, αλλα κάτι δεν... Τα γραφικά του επίσης μέτρια. Νόμιζα οτι παίζω Soul Reaver σε PS1

Αν και στην αρχη μου αφησε καλες εντυπωσεις ουτε εγω τελικα το συνεχισα. Πολυ γραμμικο και μονοτονο...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 23 Ιούλ 2013, 15:43

Τώρα μου βάλατε το μικρόβιο να το δοκιμάσω! :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιούλ 2013, 18:27

nfs_maniac έγραψε:Απίστευτα βαρετό, και χωρίς κάποιος νόημα... Προχωράς και ξεκοιλιάζεις...Οκ και άλλοι τίτλοι το κάνουν, αλλα κάτι δεν... Τα γραφικά του επίσης μέτρια. Νόμιζα οτι παίζω Soul Reaver σε PS1

Ωραία γιατί σκεφτόμουν να το αγοράσω. Τώρα απλά με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Ιούλ 2013, 18:31

Προσπάθησε να το αποφύγεις φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Ιούλ 2013, 18:59

Και που νόμιζα πως το Darksiders II ήταν πολύ καλό...αν και τέτοιου είδους παιχνίδια πάντα τα έβρισκα βαρετά.Πάει και το Motorstorm:Pacific Rift μετά από 7 ώρες παιχνιδιού.Τελικά δεν είναι τυχαίο που και αυτό όπως και το πρώτο παιχνίδι της σειράς τα παράτησα περίπου στο 50% της προόδου.Από ένα σημείο και μετά γίνονται σπαστικά δύσκολα.Σήμερα άρχισα το Μotorstorm:Apocalypse και δεν ξαναασχολούμαι άλλο με την σειρά!Ίσως δεν είναι τυχαίο που έχει για πρώτη φορά 3 επίπεδα δυσκολίας.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Ιούλ 2013, 09:43

Το πολυ καλο Dead or Alive 5 Online και το Saints Row 3!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 24 Ιούλ 2013, 11:07

god of war 1,Μπας και παρουμε την πλατινα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης