News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό VagDog » 03 Οκτ 2015, 02:12

Παιδια γνωριζει καποιος, καποιο καταστημα που θα φέρει την Ελληνικη εκδοση του Uncharted:The Nathan Drake Collection day one?? 9 Οκτωβριου δλδ...
Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσιευσεις : 47

Παιδια γνωριζει καποιος, καποιο καταστημα που θα φέρει την Ελληνικη εκδοση του Uncharted:The Nathan Drake Collection day one?? 9 Οκτωβριου δλδ...
Άβαταρ μέλους
VagDog

Άβαταρ μέλους
VagDog

Άβαταρ μέλους
VagDog

Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσίευσηαπό chris7 » 03 Οκτ 2015, 09:45

VagDog έγραψε:Παιδια γνωριζει καποιος, καποιο καταστημα που θα φέρει την Ελληνικη εκδοση του Uncharted:The Nathan Drake Collection day one?? 9 Οκτωβριου δλδ...

Τι έγινε κόλλησε και στο έβγαλε τόσες φορες ;).
Όλα θα το φέρουν εκτος και αν ψάχνεις συλλεκτική ,εγω το έκλεισα απο theconsoleclub (μπορει να το φερει και 1-2 μερες ποιο νωρις).
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό VagDog » 03 Οκτ 2015, 10:56

chris7 έγραψε:
VagDog έγραψε:Παιδια γνωριζει καποιος, καποιο καταστημα που θα φέρει την Ελληνικη εκδοση του Uncharted:The Nathan Drake Collection day one?? 9 Οκτωβριου δλδ...

Τι έγινε κόλλησε και στο έβγαλε τόσες φορες ;).
Όλα θα το φέρουν εκτος και αν ψάχνεις συλλεκτική ,εγω το έκλεισα απο theconsoleclub (μπορει να το φερει και 1-2 μερες ποιο νωρις).

Nαι ρε φιλε...Εφαγε κολλημα και πατησα το Εnter 5 φορες.... :P Σε διαβεβαιωσαν ομως οτι θα ειναι το Ελληνικο??? Ευχαριστω ....!!!!
Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσίευσηαπό WildyPanDa » 03 Οκτ 2015, 21:17

μαγκες αξιζει το mgs v η το gta v για ps4?
Άβαταρ μέλους
WildyPanDa

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό VagDog » 03 Οκτ 2015, 22:36

WildyPanDa έγραψε:μαγκες αξιζει το mgs v η το gta v για ps4?

GTA V πολυ καλο!!!!! Ειδικα αμα δε το εχεις παιξει και στο 3 !!!
Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 03 Οκτ 2015, 22:45

Επειδή τα εχω και τα δυο και χωρις να είμαι ποτε ιδιατερα φαν του MGS θα σου πω αυτό με σιγουρια....

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ MGS V είναι μαζι με το Witcher 3 είναι ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αυτή τη στιγμη στο PS4.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB