Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 26 Ιουν 2013, 15:47

Αυτή την περίοδο παίζω Diablo II Online co-op και AC: Revelations.

Το δε AC: Rev. είναι καλό, αλλά όχι τπτ συνταρακτικό. Δε μπορώ να πω πως μου αρέσε περισσότερο από το Brotherhood.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Spahar » 26 Ιουν 2013, 17:28

Τέλος το Catherine με το ρολόι να γράφει 16 ώρες στο normal, μιας και είναι σχετικά δύσκολο και εξαντλούσα επίσης όλες τις συζητήσεις σε bar/landing points κτλ.

Ως σύνολο το παιχνίδι μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Πρώτα απ'όλα το κυρίως gameplay, το puzzle κομμάτι δηλαδή, το βρήκα αρκετά καλό, με αυξανόμενη δυσκολία και με αρκετή πρόκληση. Τα διαλείμματα στο bar με το πιο adventure κομμάτι (συζητήσεις κτλ) ήταν ευχάριστα και λειτουργούσαν καλά για την αφήγηση της ιστορίας.

Σχετικά με την ιστορία, μου άρεσαν αρκετά δύο σημεία. Πρώτον, ότι κατά τη γνώμη μου το concept των ονείρων λειτούργησε πολύ καλά ώστε να δέσει την ιστορία με το puzzle gameplay. Και δεύτερον, βρήκα ευχάριστο το γεγονός ότι στον πυρήνα της η ιστορία είχε μια πιο καθημερινή νότα (ανθρώπινες σχέσεις, απιστία κτλ), η οποία ντυνόταν με το υπερφυσικό στοιχείο. Μέχρι και τα 2/3 η ιστορία μου άρεσε, ένιωθα σαν να βλέπω ένα slice of life anime και το ευχαριστιόμουν (αν και δεν βλέπω τέτοια anime). Το τέλος θα μπορούσε να ήταν καλύτερο και πιο ενδιαφέρον.

Είναι ένα απλά καλό και κατά τη γνώμη μου δουλεμένο παιχνίδι. Η ιδιαιτερότητα της θεματολογίας του το κάνει να ξεχωρίζει και το καλό puzzle gameplay του δίνει πόντους.

Τώρα διάλειμα μέχρι τα μέσα Ιουλίου και μετά μάλλον πάμε για Uncharted 3 (τα έβγαλε κιόλας τα λεφτά της η τρίμηνη Plus).
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιουν 2013, 19:02

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Δεν το παρατάω ρε :) Θέλω να φτάσω paragon 100 είμαι ήδη 83 και έχω άπειρο damage. :)

Mπράβο για το κουράγιο σου κυρίως. :) Εγώ δεν άντεξα άλλο. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει βελτιώσεις αλλά και μόνο το γεγονός ότι τίποτα δεν μου έπεφτε και έπρεπε να ασχολούμαι συνέχεια με το παλιοΑΗ μου την έδινε απίστευτα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 27 Ιουν 2013, 11:30

Spahar το Catherine ήταν πραγματικό διαμαντάκι.Όσο το έπαιζα τόσο καταλάβαινα πόσο καλό είναι γιατί κακά τα ψεμμάτα ξενίζει αρχικά και μόνο λόγω της ονομασίας του.Κι εγώ εξαντλούσα κάθε συζήτηση για να μάθω τα πάντα.Αλλά 2 playthroughs έκανα και τέλος.Απόλυτα πιστός και απόλυτα ερωτύλος. :lol: Τα άλλα 6 endings τα είδα από το youtube. ;)

Τώρα παίζω το πρώτο uncharted(παραάργησα ε?)γιατί έπεται συνέχεια με το δεύτερο μέρος και φυσικά το τρίτο μέσω του plus...Μονορούφι θα τα παίξω!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 27 Ιουν 2013, 11:56

"Τελος" και με το "Multi" του Max Payne 3.Δεν την παλευω να φτασω και στο Legend level 50.Καλο,χρυσο αλλα νιωθω αχρηστος με κατι "επαγγελματιες" που παιζουν!Λιγουρευτικα με 2.20 ευρω το Fear Effect απο PSN και μολις τωρα το κατεβαζω.Αντε να δω τι εχασα εδω και 13 χρονια.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 27 Ιουν 2013, 13:47

Έψαχνα ένα παιχνιδάκι σαν το Silent hill και μιάς και τα έχω παίξει όλα αρκετές φορές είπα να ψάξω κάτι διαφορετικό . Χθές το βραδάκι άνοιξα παράθυρα σπιτιού για δροσιά , έκλεισα τα φώτα για να μπω κατάλληλο mood silent hill , κάθησα στον καναπέ αναπαυτικά και βρήκα και κατέβασα από PSN το ΑΜΥ . Πολύ ωραίο παιδιά . Το έφτασα μέχρι αργά το βράδυ ... Μου θύμισε εποχές ps1 - ps2 με resident evil και silent hill βραδιές ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 27 Ιουν 2013, 13:50

evergrey έγραψε:"Τελος" και με το "Multi" του Max Payne 3.Δεν την παλευω να φτασω και στο Legend level 50.Καλο,χρυσο αλλα νιωθω αχρηστος με κατι "επαγγελματιες" που παιζουν!Λιγουρευτικα με 2.20 ευρω το Fear Effect απο PSN και μολις τωρα το κατεβαζω.Αντε να δω τι εχασα εδω και 13 χρονια.

Μου θύμισες καλές παλιές εποχές !! Το έψαξα στο youtube και το λιγουρεύτικα και εγώ ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 27 Ιουν 2013, 15:15

Τελειωσα Far Cry 3 και αρχιζω LA Noire
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 28 Ιουν 2013, 01:59

Εικόνα
Το The Cave στο PS3 που είχα αφήσει στην μέση, το Donkey Kong: Jungle Beat - New Play Control στο Wii (μου έχουν βγει τα χέρια αλλά έχει πλάκα αν και κάνει πολύ ζέστη για τόσο ιδρώτα) και το Potapon 2 στο PSP Go όταν είμαι στο κρεβάτι. Υπερωρίες πάλι!!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 28 Ιουν 2013, 16:36

nkav64 έγραψε:Ύστερα από ένα 3 μηνο έπιασα και πάλι το God of War Ascension μπας και το προχωρήσω αλλά δεν "αντέχεται" με τίποτα...τελικά τσάμπα τα €50 που είχα δώσει...για εμένα μακράν η "αρπαχτή" της χρονιάς από τη SONY και σίγουρα ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει το στούντιο της Santa Monica.

Πού έχεις κoλλήσει?μέχρι εκει που παίρνεις τα μάτια της oracle εχω φτάσει στο normal και δεν με δυσκολεψε ιδιαιτερα....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB