- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 11:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
@qhitey το πηρε ενα παλικαρι γνωστος μου και το νιντενδο λανδ με το μαριο ηταν σε συσκευασια.ανοιχτα ομως χωρις ζελατινες.το luigi ηταν σε θηκη ναι μπερδευτικα με τους υδραυλικους.το ωραιο ειναι οτι το παρηγγειλα και εγω διοτι σκευτηκα να πουλησω τα παιχνιδια για κατι αλλο που με ενδιεφερε.τελικα το μετανιωσα και ειπα να βαλω αλλα 100-120 ευρω και να παρω ps4 με τη πρωτη ευκαιρια..την παραγγελια μου την εδωσα σε αλλο παιδι που το ηθελε απο αλλο site και το παρελαβε εχθες.το ωραιο ηταν οτι...ηταν doa και δεν εχουν αλλο να του δωσουν.επισης το destiny δεν το εχουν 20 ευρω πηγα και ειδα.απλα απαδεκτο καταστημα.τιποτα αλλο
-
ASIMODRAKOS - Δημοσιευσεις : 24
ASIMODRAKOS έγραψε:@qhitey το πηρε ενα παλικαρι γνωστος μου και το νιντενδο λανδ με το μαριο ηταν σε συσκευασια.ανοιχτα ομως χωρις ζελατινες.το luigi ηταν σε θηκη ναι μπερδευτικα με τους υδραυλικους.το ωραιο ειναι οτι το παρηγγειλα και εγω διοτι σκευτηκα να πουλησω τα παιχνιδια για κατι αλλο που με ενδιεφερε.τελικα το μετανιωσα και ειπα να βαλω αλλα 100-120 ευρω και να παρω ps4 με τη πρωτη ευκαιρια..την παραγγελια μου την εδωσα σε αλλο παιδι που το ηθελε απο αλλο site και το παρελαβε εχθες.το ωραιο ηταν οτι...ηταν doa και δεν εχουν αλλο να του δωσουν.επισης το destiny δεν το εχουν 20 ευρω πηγα και ειδα.απλα απαδεκτο καταστημα.τιποτα αλλο
Μα είναι στην συσκευασία της κονσόλας η οποία είναι σφραγισμένη. Επίσης, το New Super Mario Bros. U είχε ταινία της Nortec. Το ότι δεν έχουν ζελατίνα δεν σημαίνει πως δεν είναι καινούργια. Στην τελική βάζεις στην αγγελία πως ήταν με την κονσόλα και δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ.
Επιπλέον, μπορεί να μην άλλαξαν τις ετικέτες γιατί είδα για παράδειγμα ενα Dead Rising 3 στα 25 και ένα στα 50, αλλά αν το πας στο ταμείο και τους αναφέρεις τις προσφορές που έχουν στην ιστοσελίδα τους δεν νομίζω να σου πουν όχι.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Ξερει κανεις ποτε θα ξανακανει εκπτωσεις το Origin?Γιατι θελω να παρω το BF4 απο εκει αλλα αμα ειναι να αργησουν καλυτερα να το παρω retail
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Το 'χει ποστάρει ένα παιδί στο insomnia αλλά το ποστάρω κι εγώ εδώ μήπως και φανεί χρήσμο σε κάποιον.
Για όσους αγοράζουν games από αμερικάνικο ps store, εδώ έχει με 8.75$ τις prepaid των 10$.
http://gamedealdaily.com/playstation-4/playstation-store-10-credit/
Βγαίνει 8.10 € η μία (φθηνότερα από maxplay που την έχει 9 €). Μικρή η διαφορά αλλά μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί.
Επίσης, σχετικά με τον κωδικό για 10% έκπτωση που δίνει η sony για το σ/κ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αντίστοιχο αμερικάνικο κωδικό έκπτωσης εμείς από Ελλάδα για αγορές με τα αμερικάνινα account που έχουμε στο αμερικάνικο ps store?
Ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο τον ελληνικό κωδικό έκπτωσης και μόνο για αγορές στο ευρωπαϊκό store?
Για όσους αγοράζουν games από αμερικάνικο ps store, εδώ έχει με 8.75$ τις prepaid των 10$.
http://gamedealdaily.com/playstation-4/playstation-store-10-credit/
Βγαίνει 8.10 € η μία (φθηνότερα από maxplay που την έχει 9 €). Μικρή η διαφορά αλλά μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί.
Επίσης, σχετικά με τον κωδικό για 10% έκπτωση που δίνει η sony για το σ/κ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αντίστοιχο αμερικάνικο κωδικό έκπτωσης εμείς από Ελλάδα για αγορές με τα αμερικάνινα account που έχουμε στο αμερικάνικο ps store?
Ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο τον ελληνικό κωδικό έκπτωσης και μόνο για αγορές στο ευρωπαϊκό store?
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
"Ποια κερδοσκοπική απάτη ρε φίλε?όχι πως συμπαθώ το Γερμανό αλλά, που και ποια απάτη βλέπεις σε αυτές της προσφορές και κερδοσκοπική μάλιστα? Είχε 80 κομμάτια στοκ τα έβγαλε προσφορά και τελειώσαν, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτή τη κίνηση.
Έχεις αντίληψη τη σημαίνει κερδοσκοπική απάτη?Απάτη δεν είναι να βγάζεις μια προσφορά για συγκεκριμένο στοκ προϊόντων αυτό το κάνουν όλες οι εταιρείες. Οι περισσότερες μάλιστα στα φυλλάδια τους κάτω στα ψιλά γράμματα γράφουν ''έως εξάντληση των αποθεμάτων''.
Δημοσίευσηαπό nkav64 » Χθες, 12:24
"Για ποια κερδοσκοπία μιλάμε; Κερδοσκόπος δει είναι αυτός ο οποίος βγάζει μια τόσο καλή προσφορά αλλά ο μαγαζάτορας που ναι μεν σου φέρεται με το γάντι αλλά το συγκεκριμένο bundle με την πρώτη ευκαιρία θα το πούλαγε €300 στον κάθε φουκαρά."
με καλυψαν οι προλαλησαντες...
Έχεις αντίληψη τη σημαίνει κερδοσκοπική απάτη?Απάτη δεν είναι να βγάζεις μια προσφορά για συγκεκριμένο στοκ προϊόντων αυτό το κάνουν όλες οι εταιρείες. Οι περισσότερες μάλιστα στα φυλλάδια τους κάτω στα ψιλά γράμματα γράφουν ''έως εξάντληση των αποθεμάτων''.
Δημοσίευσηαπό nkav64 » Χθες, 12:24
"Για ποια κερδοσκοπία μιλάμε; Κερδοσκόπος δει είναι αυτός ο οποίος βγάζει μια τόσο καλή προσφορά αλλά ο μαγαζάτορας που ναι μεν σου φέρεται με το γάντι αλλά το συγκεκριμένο bundle με την πρώτη ευκαιρία θα το πούλαγε €300 στον κάθε φουκαρά."
με καλυψαν οι προλαλησαντες...
-
ninty - Δημοσιευσεις : 41
Ninty στο συγκεκριμένο θέμα το φαουλ του Γερμανού είναι οτι ενώ το στοκ του είχε τελειώσει δεχόταν online παραγγελίες και μιλάμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (μην ακούσω δεν πρόλαβε να κατεβάσει τις προσφορές...). Επίσης 2-3 ημέρες μετά το (υποτιθέμενο) τέλος του στοκ, παιχνίδια που ήταν στην προσφορά στα 3 ευρώ, ξαφνικά εμφανίστηκαν εκτός προσφοράς στα ράφια, στα 40-45 ευρώ... Αφού πλέον υπήρχε στοκ, δεν θα έπρεπε λογικά να εξυπηρετήσει αυτούς που τα είχαν κλείσει σε τιμές προσφοράς? Είναι πολλά τα θέματα, μην το ψάχνουμε...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Πραγματικά ότι και να πω για αυτή την αλυσίδα μετά από τόσα χρόνια είναι λίγο. Όσοι κράζουν κάνουν πολύ καλά.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης