Darksiders 2

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 01 Νοέμ 2014, 14:04

Tanno έγραψε:Το είχα λιώσει στον υπολογιστή, αλλά δυστυχώς λίγο πριν το τέλος έπεσα πάνω σ' ένα gamebreaking bug που δεν μ' αφήνει να συνεχίσω το παιχνίδι. Διαβάστε το spoiler για να καταλάβετε ποιο λέω.

Εννοώ ότι το όπλο του Θανάτου που αμέσως εξελίχθηκε σε χρονομηχανή παρόντος-παρελθόντος είναι το πρόβλημα το ίδιο. Αντί να πετάει μπλε σφαίρες του Χρόνου, πετάει ακόμα πράσινες σφαίρες της τηλεμεταφοράς. Δεν μπορεί ούτε ν' αλλαχθεί το χρώμα, ότι και αν γίνει.

Το έχω για το PC κι έχω ξενερώσει πολύ άσχημα που χρεοκόπησε η THQ που ήταν έτοιμη να βγάλει τον Λοιμό ή την Κατάκτηση στο Darksiders III (Καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως). Αν ζούσε λίγο ακόμα, θα μπορούσε να διορθώσει και το δικό μου πρόβλημα. Τώρα ΔΕΝ πρόκειται να το διορθώσει με ΚΑΜΙΑ παναγία, γιατί όλοι πήγαν στην ηλίθια την Crytek.
Αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ειχε συμβει και σε αλλα ατομα αυτο.Στο Gow Ascension μου ειχε συμβει και μενα ενα gamebreaking bug,ομως μετα πηγα στα chapters και το συνεχισα απο εκει και το τερματισα κανονικα,καλα που υπηρχαν γιατι αλλιως δε θα ειχα το κουραγιο να το αρχισω για 3η φορα(στο 1ο playthrough ειχα 5,5 ωρες αλλα διαγραφτηκαν τα saves)
Αν δεν υπαρχουν chapters ή κατι τετοιο παρομοιο δε πρεπει να υπαρχει λυση δυστυχως
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Dural » 01 Νοέμ 2014, 14:35

μου άρεσε πολύ το Darksiders 2 παρ' ολα τα freezes και frame drops που είχε. Μου άρεσε ο κόσμος του, το στόρι, οι μηχανισμοί του, πολλά πράγματα
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 01 Νοέμ 2014, 19:58

Παιχνιδαρα απο τις λιγες..Εξαιρετικο συστημα μαχης και για μενα επισης εξαιρετικη ιστορια.Μπορει σε καποιους να μην αρεσε τοσο,αλλα για μενα ηταν απο τα δυνατα χαρτια του Darksiders.Ποιο αλλο παιχνιδι εχει επιχειρησει ενα πιο apocalypse setting και να τα καταφερε τοσο καλα την ιδια στιγμη?
Και οι χαρακτηρες δε ηταν καθολου αδιαφοροι,αντιθετως πολλες φορες εγω εψαξα στο wiki του darksiders για να μαθω περισσοτερα στοιχεια για σχεδον ολους.
Πολυ κριμα που δεν εχει βγει ουτε ενα νεο για Darksiders 3 :/
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB