Watch Dogs

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 08 Μαρ 2014, 10:37

Το πρώτο κλιπ είναι από την τωρινή παρουσίαση υποθέτω. Αυτό με το κίτρινο αμάξι. Καμία σχέση, χειρότερο και από γραφικά assassin's creed στα πρώτα franchise.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό profion » 10 Μαρ 2014, 18:12

Το τελευεταιο κλιπ ειναι απο ps4. Tα πρωτα demo απο Ε3 2012 εγιναν απο pc, στην Ε3 2013 παρουσιασαν και για ps4 (αν αληθευει αυτο και δεν ηταν απο pc επισης) . Οπως και να εχει σε ενα high-end pc αναμενομενο να εχει καλυτερα γραφικα απο ps4. Τωρα θα δουμε σε καινουργια video gameplay που θα παρουσιασουν στην πορεια στο GDC στις 17 Μαρτιου και στπ PAX τον Απριλιο στα gaming events.
Άβαταρ μέλους
profion

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό malkataz » 17 Μαρ 2014, 16:19

'Ασχετο αλλά από την αρχή που βγήκε το σκέφτομαι αυτό. Εγώ γιατί νομίζω πως θα το πεθάνουν στις συγκρίσεις με το GTA V?
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 31 Μαρ 2014, 14:36

Μόνο κακό θα του κάνει κάτι τέτοιο. Το Killzone την πάτησε ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ το λόγο, αφού μέχρι να βγει μας τα είχαν κάνει μπαλόνια για το πόσο Halo-killer ήταν. Εν τέλει, δεν ήταν κακό game, αλλά αποπροσανατόλισαν τον κόσμο με αυτή την ηλίθια τακτική
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό winters » 18 Μάιος 2014, 09:45

Άβαταρ μέλους
winters

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 18 Μάιος 2014, 10:23

Το περιμένω να βγει πως και πως. Το έχω σε preorder, αλλά δυστυχώς δεν έχω το deluxe edition. Ελπίζω να μην έχει πολλά περισσότερα το deluxe edition.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό kiiraklis94 » 25 Μάιος 2014, 13:06

Είναι αρκετά καλό αν και όχι τόσο καλά optimized για PC.

Η ιστορία μέχρι εκεί που έχω φτάσει είναι ενδιαφέρουσα αλλά δεν έχω φτάσει μακριά.

Γενικά θυμίζει λίγο GTA/Saints Row. Το hacking είναι απολαυστικό.
Με κυνηγούσαν μπάτσοι, μπαίνω σε γκαραζ, με ακολοθουν μέσα, γρήγορα όπισθεν, κλείνω την πόρτα με hack, ακόμα εκεί είναι xD

(Καλησπέρα κιόλας. Καινούργιος εδώ xD)
Εικόνα
http://www.allthegeek.gr/
Άβαταρ μέλους
kiiraklis94

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Μάιος 2014, 02:50

Ο μισός κόσμος το έχει παίξει ήδη το παιχνίδι και εγώ ακόμα περιμένω να πάει 27 Μαΐου για να ξεκλειδωθεί στο steam.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 26 Μάιος 2014, 09:22

Έχω παίξει κανα τρίωρο στην έκδοση για Xbox One από το Σάββατο κιόλας, το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, αλλά... δεν είναι στα επίπεδα του hype και δυστυχώς πολύς κόσμος που πάει με γνώμονα το hype και όχι με το πως είναι το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, θα ξενερώσει λίγο.
Αν ξεχάσετε τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι και απλά κάτσετε να το παίξετε, θα είναι πιστεύω μια όμορφη εμπειρία.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Μάιος 2014, 11:06

AnimaPura έγραψε:Έχω παίξει κανα τρίωρο στην έκδοση για Xbox One από το Σάββατο κιόλας, το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, αλλά... δεν είναι στα επίπεδα του hype και δυστυχώς πολύς κόσμος που πάει με γνώμονα το hype και όχι με το πως είναι το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, θα ξενερώσει λίγο.
Αν ξεχάσετε τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι και απλά κάτσετε να το παίξετε, θα είναι πιστεύω μια όμορφη εμπειρία.

Πολύ καλό στο Xbox One; Πως μπορείς να γράφεις τέτοια πράγματα; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB