The Last of Us

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό marine » 18 Σεπ 2013, 14:14

Μολυς το τερματισα φανταστικο παιχνιδι με πηρε 14 ωρες .
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 19 Σεπ 2013, 09:28

παιχνιδαρα απλα οτι καλυτερο σε γραφικα . διχνει τις πραγματικεσ συνατοτητες του ps3
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

The Last Of Us: Left Behind

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Νοέμ 2013, 08:15

Το The Last Of Us: Left Behind αποτελεί το Campaign DLC του τίτλου και επικεντρώνεται στην ιστορία της Έλλης η οποία βρίσκεται σε στρατιωτική σχολή στη ζώνη απομόνωσης της Βοστώνης πριν συναντήσει τον Joel και συμβούν τα γεγονότα του The Last of Us.
Εικόνα
Σε αυτήν την περιπέτεια η Ellie θα έχει μαζί της τη Riley(Yaani King), την καλύτερή της φίλη, αλλά και μια μέντορα του είδους στην στρατιωτική σχολή. Ακριβώς όπως το The Last of Us επικεντρώθηκε στο δεσμό μεταξύ Ellie και ο Joel, το Left Behind διερευνά το δεσμό μεταξύ Ellie και Riley μέσα από μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν για πάντα τη ζωής τους.

Χωρίς περιττά Spoilers, δείτε το Teaser Trailer παρακάτω:

Πηγή: Playstation Forum GR
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 00:57

Έχει πολύ καλά γραφικά, εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά δυστυχώς από gameplay δεν λέει και πολλά. Το ίδιο πράγμα από την αρχή μέχρι το τέλος, με το μόνο που να αλλάζει είναι οι νέες χειροποίητες βόμβες/παγίδες που ξεκλειδώνεις.

Δεν βαρέθηκα ιδιαίτερα, αν και με κούρασε σε κάποια σημεία. Ειδικά τα τόσα πολλά bugs/glitches που βρήκα, το χάλασαν πολύ για εμένα! Μου έτυχε και αυτό που σου κάνει corrupt τα data, αλλα ευτυχώς μου βγήκε στο δεύτερο playthrough και σε δευτερεύον προφίλ, οπότε με μια απλή αντιγραφή από το πρωτεύον, το ξεπέρασα εύκολα...

Κατά τη γνώμη μου, υπερεκτιμημένο σαν παιχνίδι. Αρκετά καλό μεν, αλλά όχι όσο το περνάνε πολλοί.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό warmup » 13 Ιαν 2014, 20:14

Σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2013! Το στορυ πραγματικά ήταν φοβερό...
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Ιαν 2014, 09:35

Καποια στιγμη, μολις τελειωσω 3-4 παιχνιδια στο PC, θα πρεπει να ασχοληθω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Την άνοιξη το The Last of Us: Left Behind DLC

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Ιαν 2014, 09:49

Η Naughty Dog έδωσε στη κυκλοφορία ένα νέο trailer για το πρώτο single-player expansion του The Last of Us, το οποίο έχει τίτλο «Left Behind» και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Το εν λόγω DLC αποτελεί prequel της κεντρικής ιστορίας του The Last of Us και πρωταγωνίστριες του είναι η Ellie και η καλύτερη της φίλη, η Rilay. Η ηθοποιός Ashley Johnson, η οποία υποδύεται την Ellie, δήλωσε ότι «το Left Behind θα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στο gameplay». Σημειώνεται επίσης, ότι το ρόλο της Riley έχει αναλάβει η ηθοποιός Yaani King. Μέχρι να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες στα χέρια μας, μπορείτε να δείτε το σχετικό video στη συνέχεια του άρθρου.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF-The-Last-of-Us-Left-Behind-DLC/21146.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 13:51

το τσίμπησα στις χριστουγεννιάτικες προσφορές,αλλα επειδη θέλω να αφοσιωθώ στο παιχνίδι δεν το πολυ έπαιξα,περιμένω καμιά άδεια
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 20 Ιαν 2014, 13:59

Καλά κάνεις. Τέτοιες παιχνιδαρες θέλουν το χρόνο τους.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB