- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 22:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Εξαιρετικο το re:revelations θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απο το καθε re σε αυτη τη γενια. Εγω ξεκινησα το new super mario bros u και μπορω για ακομη μια φορα να ισχυριστω πως μιλαμε για σταθερη αξια, πανεμορφα χρωματα και πιστες και νεα power ups! Παραλληλα αρχισα και το forza horizon το οποιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Γραφικαρες, μουσικη, customization και τερμα τα γκαζια!
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
giode13 έγραψε:Το Alan Wake είναι φοβερό παιχνίδι και από τα πιο αδικημένα των τελευταίων ετών. Φοβερή ατμόσφαιρα, ενδιαφέρον σενάριο!Πραγματικά αξίζει!Εγώ εκμεταλεύτηκα την προσφορά και αγόρασα τα DLCs που δεν είχα παίξει.
τελειο!!!μολις το τελειωσα!!!και ψηνομαι για κανενα nightmare τωρα για να παρω και κανενα achievement!!!!!!
-
Daskalakis7GR - Δημοσιευσεις : 42
Freebie Kingdom Of Amalur: Reckoning στο Playstation 3 από το PS Plus και στο ενδιάμεσο Harvest Moon: Tree Of Tranguility στο Wii για χαλάρωση(τρελό κόλλημα)!!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Παράλληλα με το Fire Emblem: Awakeking, έβαλα για 3η φορά το Μετρό 2033, ειδικά μετά την κουβέντα που είχα χτες με ένα γνωστό μου γι'αυτό ψιλοπορώθηκα και είχα και καιρό να παίξω ένα FPS. 

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης