Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό game over » 29 Μάιος 2013, 16:06

Αφού τέλειωσα το crysis 3 ξαναέπιασα το Injustice: Gods Among Us στο ps3, αλλά άμα παίξω πολύ ώρα μετά το βαριέμαι… :mrgreen: όποτε σκάφτομαι να ξεκινήσω και κάποιο άλλο game, αλλα δεν ξέρω ποιο... :?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 29 Μάιος 2013, 23:44

ειμαι χρηστης xbox 360 εδω και 1,5 χρονο οποτε δεν εχω παιξει οσα παιχνιδια εχετε παιξει εσεις αλλα τωρα παιζω το καταπληκτικο alan wake!!!!!ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει μεχρι τωρα!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 30 Μάιος 2013, 00:39

Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:ειμαι χρηστης xbox 360 εδω και 1,5 χρονο οποτε δεν εχω παιξει οσα παιχνιδια εχετε παιξει εσεις αλλα τωρα παιζω το καταπληκτικο alan wake!!!!!ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει μεχρι τωρα!!!!!!!

Μεγάλη αμέλεια ;) , ιδιαίτερα αν είσαι οπαδός του κλασσικού Alone In The Dark, μιας και ο τίτλος είναι ότι περιμέναμε και δεν πήραμε ποτέ από τον τελευταίο τίτλο.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Shepard » 30 Μάιος 2013, 06:41

Mixalis Daskalakis 7 έγραψε:ειμαι χρηστης xbox 360 εδω και 1,5 χρονο οποτε δεν εχω παιξει οσα παιχνιδια εχετε παιξει εσεις αλλα τωρα παιζω το καταπληκτικο alan wake!!!!!ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει μεχρι τωρα!!!!!!!

Απολαυσε το στο επακρο. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 30 Μάιος 2013, 11:39

πριν να παρω το xbox ειχα δει βιντεακια του alan wake και ηθελα πολυ να το παιξω!!!μπορει να αργησα 1,5 χρονο αλλα τελικα το εχω επιτελους!!!!ελπιζω στην συνεχιση του τιτλου καποια στιγμη!!!! :)
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό mysterious » 30 Μάιος 2013, 14:38

Hitman absolution..το παιχνίδι δεν υπάρχει!Υψηλά production values και τρομερό gameplay που σε συνδυασμό με τις πολλαπλές επιλογές εξουδετέρωσης των εχθρών εκτινάσσει το replayability στα ύψη!Το έχω καταευχαριστηθεί.Σε ότι έγραψε το enternity για το παιχνίδι,μέσα έπεσε. :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό giode13 » 30 Μάιος 2013, 17:08

Το Alan Wake είναι φοβερό παιχνίδι και από τα πιο αδικημένα των τελευταίων ετών. Φοβερή ατμόσφαιρα, ενδιαφέρον σενάριο!Πραγματικά αξίζει!Εγώ εκμεταλεύτηκα την προσφορά και αγόρασα τα DLCs που δεν είχα παίξει.
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 30 Μάιος 2013, 18:11

Havok έκλαψα με το μπάνερ σου!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό evergrey » 30 Μάιος 2013, 19:11

ICO HD(Απιστευτο ακομα και τωρα) και F1 Race Stars!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Μάιος 2013, 19:36

ξεκίνησα το resident evil revelations.επιτέλους πρέπει πάλι να μετράω σφαίρες όχι όπως στα προηγούμενα.τα γραφικά είναι λίγο κατώτερα από τα 5 και 6 αλλά το στοιχείο που δεν είχαν τα άλλα 2 αυτό το παιχνίδι το έχει.επέστρεψε το survival horror...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB