Darksiders 2

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 02 Ιούλ 2013, 19:35

Βασικά να το πω διαφορετικά. Το τέλος συνδέετε με το Darksiders (το πρώτο) έντονα και όχι μόνο αλλά καθ όλη την διάρκεια. Επιπλέον τα γεγονότα και από τους 2 τίτλους γίνονται παράλληλα ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Σεπ 2013, 11:47

Παιδες σκεφτομαι να αγορασω το Darksiders 2 μιας και τωρα εχει πεσει αισθητα η τιμη του στα 20 ευρω.Θελω να ρωτησω ομως,τα προβληματα που υπηρχαν με το frame rate και τα πολλα κρασαρισματα,εχουν ξεπεραστει?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Σεπ 2013, 11:57

Μπορείς να το βρεις και ακόμα πιο φθηνά σε μεταχειρισμένο εκτός αν ψάχνεις κάτι σφραγισμένο και σε Limited Edition. Προσωπικά το έχω στο PS3 αλλά σε κάποια σημεία όταν μαζευόντουσαν πολύ εχθροί έπεφταν δυστυχώς τα frame rates. Δεν γνωρίζω όμως για το 360 τι ισχύει. Γενικά όμως είναι πολύ καλή αγορά αν σου αρέσει και αξιόλογος τίτλος.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Σεπ 2013, 12:04

Kimi Raikkonen έγραψε:Μπορείς να το βρεις και ακόμα πιο φθηνά σε μεταχειρισμένο εκτός αν ψάχνεις κάτι σφραγισμένο και σε Limited Edition. Προσωπικά το έχω στο PS3 αλλά σε κάποια σημεία όταν μαζευόντουσαν πολύ εχθροί έπεφταν δυστυχώς τα frame rates. Δεν γνωρίζω όμως για το 360 τι ισχύει. Γενικά όμως είναι πολύ καλή αγορά αν σου αρέσει και αξιόλογος τίτλος.

το ειχα νοικιασει και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ.Με αυτα τα προβληματα τωρα ομως τι γινεται υπαρχουν ακομα?δεν εχουν κανει update για να τα φτιαξουν?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Σεπ 2013, 13:01

greenkiller.13 έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:Μπορείς να το βρεις και ακόμα πιο φθηνά σε μεταχειρισμένο εκτός αν ψάχνεις κάτι σφραγισμένο και σε Limited Edition. Προσωπικά το έχω στο PS3 αλλά σε κάποια σημεία όταν μαζευόντουσαν πολύ εχθροί έπεφταν δυστυχώς τα frame rates. Δεν γνωρίζω όμως για το 360 τι ισχύει. Γενικά όμως είναι πολύ καλή αγορά αν σου αρέσει και αξιόλογος τίτλος.

το ειχα νοικιασει και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ.Με αυτα τα προβληματα τωρα ομως τι γινεται υπαρχουν ακομα?δεν εχουν κανει update για να τα φτιαξουν?

Όπως είπα και πριν αν μαζευτούν πολλοί μαζί να έχει θεματάκι κατά τα άλλα εγώ δεν είχα συναντήσει κάτι το τραγικό ή κάποιο άλλο σημείο στο οποίο να μου δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί άργησα και εγώ να το πάρω στην κατοχή μου. Τώρα δεν ξέρω τι να σου πω το έκανα 100% και το έχω παρατήσει..
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Σεπ 2013, 16:23

Kimi Raikkonen έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:

Όπως είπα και πριν αν μαζευτούν πολλοί μαζί να έχει θεματάκι κατά τα άλλα εγώ δεν είχα συναντήσει κάτι το τραγικό ή κάποιο άλλο σημείο στο οποίο να μου δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί άργησα και εγώ να το πάρω στην κατοχή μου. Τώρα δεν ξέρω τι να σου πω το έκανα 100% και το έχω παρατήσει..
ok ευχαριστω,εγω το παρειγγειλα σημερα και μεσα στις επομενες μερες θα το εχω και θα το αρχισω :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Δεκ 2013, 21:15

Το τελειωσα σημερα το παιχνιδι,σε κατι λιγοτερο απο 28 ωρες και ηταν απλα φοβερο!Ανωτερο του 1ου,πολυ καλο συστημα μαχης,τα γραφικα ομορφα,οπως και ο μαγευτικος κοσμος του.Πολλα μοντελα εχθρων που βοηθησαν στο να υπαρχει ποικιλια στο παιχνιδι και πολυ ωραια boss fights.Το tree point system το βρηκα ικανοποιητικο οπως και τα περισσοτερα upgrades.Πολυ μεγαλο loot,με παρα πολλα οπλα και πανοπλιες για να διαλεξει κανεις.Μερικα puzzles ειναι αληθεια οτι κουραζαν πολυ και ηθελαν πολυ σκεψη,και καμια φορα χρειαστηκε να δω και κανα walkthrough,ομως γενικα ηταν οκ.Οι διαλογοι των χαρακτηρων και ιστορια του παιχνιδιου ειναι απο τα πιο δυνατα σημεια του παιχνιδιου,και σε καποια σημεια με καθηλωσε μπορω να πω!Απο εμενα αξιζει τουλαχιστον 8.5/10 το παιχνιδι
οσον αναφορα το τελος,το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Death θυσιαστηκε για να σωσει τον War,αλλα με καποιο τροπο δε πεθανε και οτι εσωσε τους ανθρωπους.Μπορει κανεις να μου διευκρινισει λιγο καλυτερα το τελος ή πανω κατω ειναι αυτο που ειπα εγω?

Οπως και να εχει ανυπομονω για το Darksiders 3 αν και εφοσον κυκλοφορησει,καθως αν και χρεοκοπησε η THQ νομιζω καποια εταιρια το αγορασε για να δημιουργησει και το 3ο μελος.Να δουμε
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 31 Δεκ 2013, 09:43

greenkiller.13 έγραψε:Το τελειωσα σημερα το παιχνιδι,σε κατι λιγοτερο απο 28 ωρες και ηταν απλα φοβερο!Ανωτερο του 1ου,πολυ καλο συστημα μαχης,τα γραφικα ομορφα,οπως και ο μαγευτικος κοσμος του.Πολλα μοντελα εχθρων που βοηθησαν στο να υπαρχει ποικιλια στο παιχνιδι και πολυ ωραια boss fights.Το tree point system το βρηκα ικανοποιητικο οπως και τα περισσοτερα upgrades.Πολυ μεγαλο loot,με παρα πολλα οπλα και πανοπλιες για να διαλεξει κανεις.Μερικα puzzles ειναι αληθεια οτι κουραζαν πολυ και ηθελαν πολυ σκεψη,και καμια φορα χρειαστηκε να δω και κανα walkthrough,ομως γενικα ηταν οκ.Οι διαλογοι των χαρακτηρων και ιστορια του παιχνιδιου ειναι απο τα πιο δυνατα σημεια του παιχνιδιου,και σε καποια σημεια με καθηλωσε μπορω να πω!Απο εμενα αξιζει τουλαχιστον 8.5/10 το παιχνιδι
οσον αναφορα το τελος,το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο Death θυσιαστηκε για να σωσει τον War,αλλα με καποιο τροπο δε πεθανε και οτι εσωσε τους ανθρωπους.Μπορει κανεις να μου διευκρινισει λιγο καλυτερα το τελος ή πανω κατω ειναι αυτο που ειπα εγω?

Οπως και να εχει ανυπομονω για το Darksiders 3 αν και εφοσον κυκλοφορησει,καθως αν και χρεοκοπησε η THQ νομιζω καποια εταιρια το αγορασε για να δημιουργησει και το 3ο μελος.Να δουμε

Προσπάθησε για το 100% αν δεν βαριέσαι, καθώς να το πω απλά θα πρέπει να το λιώσεις για να βρεις τα ΠΑΝΤΑ! :)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Δεκ 2013, 10:45

Ισως αρχισω και ενα 2ο playthough στο apocalyptic καποια στιγμη και να κανω μερικα secondary quests .Ουτε με το cruicible εχω τελειωσει τελειως,οποτε εχω ακομα,ενω για την Abyssal Armor,δεν εχω βρει ουτε κομματι :P
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 31 Δεκ 2013, 11:07

greenkiller.13 έγραψε:Ισως αρχισω και ενα 2ο playthough στο apocalyptic καποια στιγμη και να κανω μερικα secondary quests .Ουτε με το cruicible εχω τελειωσει τελειως,οποτε εχω ακομα,ενω για την Abyssal Armor,δεν εχω βρει ουτε κομματι :P

Το apocalyptic θα σου φανεί ακριβώς το ίδιο σαν επίπεδο δυσκολίας και πραγματικά ήταν ένα από τα στοιχεία που δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι καθώς ήταν απλά ένα πέρασμα χωρίς καμία ουσία (σε βαθμό δυσκολίας). Το Cruicible αν δεν έχεις τα σωστά stats, weapons - armors κτλπ μην το επιχειρήσεις ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB