- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 08:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
God of War Ascension
tak96 έγραψε:nkav64...πηρα και γω την Αγγλικη εκδοση του ascension και δεν μου βγαζει επιλογη γλωσσας πουθενα....ουτε στην αρχη ουτε στα options...μονο Αγγλικα εχει...απο που αλλαξες την γλωσσα εσυ?
Τη επιλογή της γλώσσας μου την εμφάνισε αν θυμάμαι καλά, στην αρχή, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Βεβαίως πριν μου είχε ζητήσει να κάνω και update τον τίτλο, εσένα σου ζήτησε κάτι τέτοιο;
@vasko, αυτό τώρα το εννοείς ή απλά το έγραψες για να το γράψεις; Τι προοπτικές έχει το God of War Ascension; Εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη αρπαχτή του franchise.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
ναι εκανα τα updates και μετα μολις αρχισε το παιχνιδι μου εβγαλε να επιλεξω την φωτεινοτητα και μετα να φτιαξω την εικονα....και επειδη δεν εβρισκα πουθενα να αλλαξω γλωσσα....ειπα μηπως το περασα βιαστικα στην αρχη και το απεγκατηστησα και ξαναεκανα την εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια.....μα και στα options δεν θα πρεπε να το εχει......και επισης κατι αλλο που προσεξα σημερα...το ξεκινησα στο normal το παιχνιδι και κολλησα καποια στιγμη με κατι τραγους που βγαιναν συνεχεια...και δεν μπορουσα να κατεβασω την δυσκολια...μα τι παιζεται?...σιγουρα εχεις και συ την uk εκδοση?
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Όταν πάω σπίτι θα κοιτάξω ακριβώς ποιά έκδοση έχω και θα σου πω. Έχω να το πιάσω στα χέρια μου σχεδόν από την ημέρα που το αγόρασα, 2 φορές έπαιξα ολες κι όλες και το παράτησα. Θυμάμαι όμως πολύ καλά ότι είχα ζητήσει την Αγγλική έκδοση την οποία πωλούσαν στα €50, ενώ η ελληνική έκανε €55.
-
εγω παντως την Ελληνική που εχω την βγάζει κατευθειαν σαν επιλογή,κριμα ομως να μην υπάρχει κανα update και να ενημερώνει της γλώσσες ,αλλα και απο την αλλη να υποστηρίζουμε και την ελληνική αγορα ποιο σθεναρα και ας βγαινουμε χαμένοι...
Η αληθεια παντως ειναι οτι εχουν κανει και πολυ καλο υποτιτλισμο αλλα και καλη μεταγλώτηση.
Αξιζει το κοπο να καποιος να την πάρει.
Η αληθεια παντως ειναι οτι εχουν κανει και πολυ καλο υποτιτλισμο αλλα και καλη μεταγλώτηση.

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
tak96 έγραψε:ναι εκανα τα updates και μετα μολις αρχισε το παιχνιδι μου εβγαλε να επιλεξω την φωτεινοτητα και μετα να φτιαξω την εικονα....και επειδη δεν εβρισκα πουθενα να αλλαξω γλωσσα....ειπα μηπως το περασα βιαστικα στην αρχη και το απεγκατηστησα και ξαναεκανα την εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια.....μα και στα options δεν θα πρεπε να το εχει......και επισης κατι αλλο που προσεξα σημερα...το ξεκινησα στο normal το παιχνιδι και κολλησα καποια στιγμη με κατι τραγους που βγαιναν συνεχεια...και δεν μπορουσα να κατεβασω την δυσκολια...μα τι παιζεται?...σιγουρα εχεις και συ την uk εκδοση?
Όπως το έλεγα, την αγγλική έκδοση έχω, αυτή που παρέχει πρόσβαση στο demo του The Last of Us και περιέχει το Network Pass.
-
tak96 έγραψε:και γω αυτην εχω....αλλα δεν βρισκω να αλλαξω την γλωσσα...τελως παντων.... LIONHEART δικιο εχεις σε αυτο που λες...θα επανορθωσω με την ελληνικη εκδοση του the last of us...
Λοιπόν το φόρτωσα και:
Στην αρχική οθόνη έχει 3 επιλογές, Latest News, Single Player και Options.
Πατάς το κουμπί Select για να πας στα Options και κάτω κάτω είναι οι επιλογές για την αλλαγή της γλώσσας. Φαντάζομαι τα ίδια πρέπει να βγάζει και σε εσένα.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης