News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Ιαν 2013, 18:32

PetrifieD- έγραψε:Ναι αλλά για πόσους μήνες nkav64; :) Δελεαστικό πάντως. Αλλά και πάλι αν αγοράσω και τα 2 δεν θα έχω λεφτά να πάρω τους τίτλους που θέλω και θα είναι η βιβλιοθήκη και των 2 ελλιπής. Άσε που τώρα είμαι Αγγλία οπότε ποιός Κοτσόβολος; :D Πάντως για το Wii U το έχω αποφασίσει αλλά το 3DS είναι ένας πειρασμός. Αν μου περισέψουν κάποια στιγμή λεφτά θα δω. Εκτώς και αν μέχρι τότε έχει βγάλει καινούριο gameboy η nintendo :)

Ύστερα πάντως και από το χθεσινό Nintendo Direct έχεις κάθε λόγο να προτιμήσεις το Wii U ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Ιαν 2013, 00:03

alex4444 έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Έφυγε το pre order από την Nortec για το Castlevania από εμένα.. Απλά δεν χάνεται.

Σοφη κινηση! Εγω την εβαψα, μου ετυχαν καποια εξοδα που με δεσμευουν για το επομενο 3μηνο και δεν μπορω να δωσω με τιποτε το 50ευρο. Γενικα αυτη η χρονια θα εχει πολλες θυσιες στο gaming :(

Το σκέφτηκα αρκετά αλλά βάλε μία ότι το πρώτο το αγάπησα, βάλε ότι οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ και ότι έχει τις αφίσες λέω αγόρασε το και ας περιμένει. Εξάλλου λίγο πριν την κυκλοφορία έχω γενέθλια οπότε θα βολευτώ. :) Ναι, Άλεξ είναι δύσκολος καιρός για τέτοιο χόμπυ αλλά θα το υποστούμε και αυτό.. :cry:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 04:07

@nkav64

Εννοείται. Εμένα μου άρεσαν οι ανακοινώσεις. Για όποιον έχει Wii U είναι σίγουρες αγορές mario, mario kart και zelda. Και μιλάμε για system sellers. Λογικό να ρίξουν το βάρος στο Wii U. Πόσα παιχνίδια να βγούν ακόμα για το 3DS; :) Πάντως ένας λόγος που σκεφτόμουν κάποια στιγμή σοβαρά να το πάρω ήταν το ocarina of time 3D. To έχω στην virtual console του Wii και στο N64 φυσικά αλλά δεν το χορταίνω με τίποτα και θα ήθελα να το παίξω και σε 3D. Ένας άλλος λόγος είναι η XL έκδοση που βγήκε που προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Τέλος πάντων πάμε για U προς το παρόν και βλέπουμε :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Ιαν 2013, 18:15

Luigi's Mansion - Dark Moon Multiplayer Hunter Mode Trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Ιαν 2013, 20:36

Shepard, με αυτά που ποστάρεις συνέχεια μου φαίνεται θα κόψω το κάπνισμα να κάνω οικονομίες για games :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 26 Ιαν 2013, 15:43

nkav64 έγραψε:Shepard, με αυτά που ποστάρεις συνέχεια μου φαίνεται θα κόψω το κάπνισμα να κάνω οικονομίες για games :)

Καλο θα σου κανει :D

To 3ds εχει ξεφυγει . Ειναι ο επαγγελματιας ψαρας με το καλαμι που ψαρευει στην λιμνη Τσεπη - Τσεπη ( δυο ενωμενες λιμνες που το καλοκαιρι λογο ξηρασιας χωριζονται ) .

Με τοσους τιτλους αποκλειστικους και πολυ ιδιαιτερους μεν και τα παιχνιδια του ds δε εχω χαθει .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιαν 2013, 20:05

dameko-doubutsu έγραψε:
nkav64 έγραψε:Shepard, με αυτά που ποστάρεις συνέχεια μου φαίνεται θα κόψω το κάπνισμα να κάνω οικονομίες για games :)

Καλο θα σου κανει :D

To 3ds εχει ξεφυγει . Ειναι ο επαγγελματιας ψαρας με το καλαμι που ψαρευει στην λιμνη Τσεπη - Τσεπη ( δυο ενωμενες λιμνες που το καλοκαιρι λογο ξηρασιας χωριζονται ) .

Με τοσους τιτλους αποκλειστικους και πολυ ιδιαιτερους μεν και τα παιχνιδια του ds δε εχω χαθει .

Ήταν μια "αγορα" παιχνιδιών που άνοιξε για εμένα διαβάζοντας τα κατα καιρούς σχόλια άλλων μελών του φόρούμ :) Tnx Enternity! :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 23:07

Πολλές αγορές έχουν ανοίξει χάρη στα σχόλια και τα reviews του enternity. Θα μας καταστρέψετε έτσι όπως πάτε :D

Πάντως αυτό που είπε ο dameko-doubutsu είναι πολύ σωστό. Το 3DS είναι μια από τις πιο πλήρης κονσόλες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Και μεγάλη οθόνη πλέον και 3D και πάρα πολλοί και καλοί τίτλοι και ωραίες αποκλειστικότητες αλλά και καλά 3D remakes όπως αυτό του Zelda. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Nintendo γι αυτό. Μακάρι να κάνει κάτι ανάλογο και με το Wii U.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Nostradamus » 01 Φεβ 2013, 11:47

Talking Point: The Legend of Zelda: Remakes of the Past

http://www.nintendolife.com/news/2013/0 ... f_the_past
Άβαταρ μέλους
Nostradamus

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Φεβ 2013, 23:44

Οσοι τυχεροι θα το παρετε συντομα, απλως απολαυστε λιγο gameplay.
Ιδου το castlevania κυριοι! Τι παιχνιδαρος φαινεται....

http://nintendo3dsblog.com/more-footage-from-castlevania-mirror-of-fate-3/
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB