Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Raphael » 11 Φεβ 2015, 16:59

0v3rm1nD έγραψε:Το dust το χρησιμοποιείς για να craftάρεις καινούριες κάρτες! Όσο μεγαλύτερο το rarity μιας κάρτας, τόσο μεγαλύτερο και το κόστος της σε dust (αντίστοιχα μπορείς να κάνεις και disenchant κάρτες που πιστεύεις ότι δε θα σου χρειαστούν, αλλά δε θα στο συνιστούσα. Εγώ τουλάχιστον το έχω μετανιώσει πολλές φορές στο παρελθόν για κάρτες που "έσπασα" :P ).

Αν πας rank 20, όντως δεν μπορείς να πέσεις παρακάτω, αλλά από εδώ και στο εξής χάνεις ένα αστέρι για κάθε ήττα, επομένως αν ανέβεις κι άλλο, μπορείς να πέσεις (π.χ. από rank 19 να πας στο 20, αλλά όχι από 20 στο 21). Κάθε μήνα, αν έχεις φτάσει rank 20 στο τέλος του μήνα σου δίνεται σαν reward ένα Card Back, όχι καινούρια κάρτα. Στην ουσία δηλαδή, αλλάζεις το πως φαίνεται στον αντίπαλο το πίσω μέρος των καρτών σου.

Shit ήλπιζα σε τσάμπα packs :D

Anyway thanks! :)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Raphael » 18 Φεβ 2015, 12:27

Ξέρεις κάποιος να μου πει ποιο από τα 2 pack συμφέρει να παίρνω από το shop? Τι διαφορές έχουν;
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 15:55

Raphael δεν είμαι σιγουρος αλλα θα σου προτεινα να μη δινεις τα 100 gold για packs και να μαζευεις 150 για arena γιατι στην χειροτερη θα σου δωσει 1 pack και έχεις και την πιθανοτητα να ππάρεις και gold και dust κλπ.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 22:04

Οπ!!!!!!!!! Legendary μετά απο 3 μήνες!!!!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 22:44

WTF IS DISSSSSSSSSS?????????????????????

Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Nuntiusx » 18 Φεβ 2015, 23:08

GooDShiveR έγραψε:Οπ!!!!!!!!! Legendary μετά απο 3 μήνες!!!!!!

Ο Mekgineer άχρηστος, εντελώς! Πανάκριβος και το effect του απλά τραγικό! Αλλά είναι 400 dust, τουλάχιστον!
Nuntiusx

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Dural » 18 Φεβ 2015, 23:42

Nuntiusx έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Οπ!!!!!!!!! Legendary μετά απο 3 μήνες!!!!!!

Ο Mekgineer άχρηστος, εντελώς! Πανάκριβος και το effect του απλά τραγικό! Αλλά είναι 400 dust, τουλάχιστον!

μη το λες, ειδικα για end game ειναι πάρα πολύ χρήσιμος. Αμα δεις ranked games του Trump, πεφτουν τα τσιμεντα με Mekgineer
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 23:58

Δεν ξανασπαω καρτα αν δεν την εχω διπλη ή τριπλή ανάλογα το rarity.. Δεν αξιζει. ολες οι καρτες έχουν το "level" τους για καποιο λογο. Dust παίρνεις κι απο την arena.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Whitey » 19 Φεβ 2015, 00:12

Ξέρουμε πως θα είναι το skin που θα δοθεί με το τέλος της σεζόν του Φεβρουαρίου;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό 0v3rm1nD » 19 Φεβ 2015, 00:18

Άβαταρ μέλους
0v3rm1nD

Δημοσιευσεις : 11

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης