1)Watch dogs - Ubisoft - πλατφόρμα Pc
Μια τεράστια πόλη σαν το Chicago και hacking;Μόνο θετικά μπορεί να δει κάποιος αυτά τα δυο.Το watch dogs προσφέρει στον παίκτη μια sandbox εμπειρία,παρόμοια με την σειρά GTA ,αλλά με το δικό του στυλ.Το παιχνίδι έχει να κάνει με τον Aiden pearce ικανό hacker ο οποίος χάνει την ανιψιά του και προσπαθεί να βρει αυτόν που έδωσε εντολή για το χτύπημα.Τεράστιος κόσμος,πολλά αυτοκίνητα,ευχάριστη οδήγηση καλό soundtrack,πολύ ωραία ιστορία που σε κρατάει σε ενδιαφέρον καθώς και πολύ όμορφα γραφικά,παρόλο που το έπαιζα σε low το παιχνίδι είναι πολύ όμορφο.Αυτό που κερδίζει της εντυπώσεις είναι σίγουρα η αλληλεπίδραση που έχει ο παίκτης με το περιβάλλον μέσω του κινητού του.Στην έξυπνη πόλη του Chicago,ικανά άτομα σαν τον pearce μπορούν να προκαλούν φυσικές καταστροφές μέσω του κινητού του. Συνωμοσίες,ανατροπές και πολλά Mini games συμπληρώνουν όμορφα το παιχνίδι.Δυστυχώς όμως μαστίζεται από πολλά προβλήματα,bugs,glitches αλλά και κακό optimisation και ικανό hardware μπορεί να μην αποδίδει όσο μπορεί.Σε μια ρεαλιστική προσπάθεια μερικά bugs μπορούν να χαλάσουν την εικόνα του παιχνιδιού.
2)Smite - Hi-Rez Studios - πλατφόρμα Pc
Μια εναλλακτική εμπειρία σε σχέση με τα δημοφιλή παιχνίδια lol και dota 2.Κάμερα τρίτου προσώπου,free to play και πολλοί θεοί από μυθολογίες διάφορον λαόν.Πολλά Modes για να μην βαριέσαι το ίδιο και το ίδιο,όμορφα γραφικά και αρκετά διασκεδαστικό.
3)Wolfenstein: The New Order - MachineGames (Bethesda)- πλατφόρμα Pc
Ο θρύλος επέστρεψε,ένα από τα καλύτερα fps που έχουν βγει ποτέ,επιστρέφει με ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Καταιγιστική δράση,πολλά όπλα,πολύ όμορφα γραφικά.Ακόμα και το stealth δεν είναι κακό,αλλά ίσως να μην ταιριάζει στον Blazkowicz.Πολύ καλό παιχνίδι που ο καθένας μας πρέπει να το παίξει αν είναι οπαδός τον fps.
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 20:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Games of the Year 2014
1)Batman Arkham Origins
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια για το συγκεκριμενο, αξιος συνεχιστης των προηγουμενων με πολλα φρεσκα στοιχεια
2)GTA V
Μετα απο αναμονη αρκετων χρονων,εκανε μεγαλυτερο comeback και απο την αντζελα..αξιζε καθε ξενυχτι
3)ΝΒΑ 2Κ15
Πηγε σε αααλλο επιπεδο το ψηφιακο μπασκετ,και αποτελει σταθερη εναλλακτικη τα βροχερα απογευματα που δε μπορουμε να παμε με τη παρεα για κανονικο μπασκετακι
4)FIFA 15
Kαθε χρονο και καλυτερο,βελτιωμενα γραφικα,χωρις περσινα bugs και με δυνατη ατμοσφαιρα
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια για το συγκεκριμενο, αξιος συνεχιστης των προηγουμενων με πολλα φρεσκα στοιχεια

2)GTA V
Μετα απο αναμονη αρκετων χρονων,εκανε μεγαλυτερο comeback και απο την αντζελα..αξιζε καθε ξενυχτι

3)ΝΒΑ 2Κ15
Πηγε σε αααλλο επιπεδο το ψηφιακο μπασκετ,και αποτελει σταθερη εναλλακτικη τα βροχερα απογευματα που δε μπορουμε να παμε με τη παρεα για κανονικο μπασκετακι

4)FIFA 15
Kαθε χρονο και καλυτερο,βελτιωμενα γραφικα,χωρις περσινα bugs και με δυνατη ατμοσφαιρα
- deathstroke723
- Δημοσιευσεις : 2
1)South Park The Stick of Truth
Το παιχνιδι που αγαπησα πιο πολυ μεσα στο 2014.Αφθονο γελιο και καφριλα σε οποιον αρεσει η σειρα θα πιστευω θα το αγαπησει.
2)Watch Dogs
Παρα το κραξιμο απο πολυ κοσμο περασα ευχαριστα παιζοντας το και μου χαρισε πολλες ωρες gameplay.Προσωπικα περιμενω την συνεχεια που πιστευω να ειναι αρκετα καλυτερη.
3)Far Cry 4
Το αρχισα πριν 2 εβδομαδες.Το 3 δεν το ειχα παιξει καθολου οποτε δεν μπορω να ξερω ποσο διαφορετικο ή ιδιο ειναι το 4 παντως ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι με πολλα πραγματα να κανεις και απο οτι φαινεται θα ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα λιωσω στις γιορτες.
Το παιχνιδι που αγαπησα πιο πολυ μεσα στο 2014.Αφθονο γελιο και καφριλα σε οποιον αρεσει η σειρα θα πιστευω θα το αγαπησει.
2)Watch Dogs
Παρα το κραξιμο απο πολυ κοσμο περασα ευχαριστα παιζοντας το και μου χαρισε πολλες ωρες gameplay.Προσωπικα περιμενω την συνεχεια που πιστευω να ειναι αρκετα καλυτερη.
3)Far Cry 4
Το αρχισα πριν 2 εβδομαδες.Το 3 δεν το ειχα παιξει καθολου οποτε δεν μπορω να ξερω ποσο διαφορετικο ή ιδιο ειναι το 4 παντως ειναι αρκετα ωραιο παιχνιδι με πολλα πραγματα να κανεις και απο οτι φαινεται θα ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα λιωσω στις γιορτες.
-
P3iRaThS - Δημοσιευσεις : 10
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Έχουμε και λέμε!
1) Alien Isolation
Καλύτερο Alien game EVER! Και εκτός από αυτό οι άνθρωποι δώσανε πολύ μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι. Μεγάλο campaign, αγωνία, άγχος και συμμαζεύεται.
2) Destiny
Καθαρόαιμο next game παιχνίδι με πληθώρα πραγμάτων να ασχοληθείς. Πολύ ωραίο multi με συνταγή φυσικά από Halo. Αμέτρητες ώρες καψίματος αλλά αυτό Ίσως να οφείλεται κιόλας επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει και τίποτε άλλο εκείνο το καιρό.
3) Middle-earth: Shadow of Mordor
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για φέτος. Παίρνει στοιχεία από Batman και Assassin's Creed και τα καταφέρνει πολύ καλά. Πάρα πολύ ωραίο και χορταστικό campaign με πάρα πολύ ωραία γραφικά και πολύ καλό gameplay.
Σίγουρα άδικο και άλλα παιχνίδια, αλλά λίγο δουλειά και έλλειψης χρόνου δε μπορούσα να τα παίξω όλα. Πιστεύω ότι το Child of Light αξίζει μια θέση στο game of the year γιατί ακούω πολύ καλά λόγια, όπως και το FarCry.
Αυτά από εμένα. Καλή χρονιά σε όλους! Έρχονται παιχνιδάρες!
Έχουμε και λέμε!
1) Alien Isolation
Καλύτερο Alien game EVER! Και εκτός από αυτό οι άνθρωποι δώσανε πολύ μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι. Μεγάλο campaign, αγωνία, άγχος και συμμαζεύεται.
2) Destiny
Καθαρόαιμο next game παιχνίδι με πληθώρα πραγμάτων να ασχοληθείς. Πολύ ωραίο multi με συνταγή φυσικά από Halo. Αμέτρητες ώρες καψίματος αλλά αυτό Ίσως να οφείλεται κιόλας επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει και τίποτε άλλο εκείνο το καιρό.
3) Middle-earth: Shadow of Mordor
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για φέτος. Παίρνει στοιχεία από Batman και Assassin's Creed και τα καταφέρνει πολύ καλά. Πάρα πολύ ωραίο και χορταστικό campaign με πάρα πολύ ωραία γραφικά και πολύ καλό gameplay.
Σίγουρα άδικο και άλλα παιχνίδια, αλλά λίγο δουλειά και έλλειψης χρόνου δε μπορούσα να τα παίξω όλα. Πιστεύω ότι το Child of Light αξίζει μια θέση στο game of the year γιατί ακούω πολύ καλά λόγια, όπως και το FarCry.
Αυτά από εμένα. Καλή χρονιά σε όλους! Έρχονται παιχνιδάρες!
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
Καλημέρα....Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1) Murdered Soul Suspect (ps4)
Επειδή μου αρέσει το μυστήριο και μόλις το είδα λέω.....εδώ είμαστε επιτέλους ένα ωραίο παιχνιδάκι με φόνους και λύση μυστηρίων!!!
2) Infamous Second Son & Infamous First Light (ps4)
Το περίμενα το Second Son μέχρι να πάρω ps4 και τσούύύππππ!!! Απίστευτο, μακράν καλύτερο από τα άλλα 2 infamous που έχω παίξει σε Ps3...Για το First Light απλώς δεν έχω λόγια...Τι να σχολιάσω, τα γραφικά, το story του, τις δοκιμασίες στην arena!!!Perfecto!!
3)Assassin' s Creed IV Black Flag (ps4)
Ήθελα να το πάρω και αυτό στο ps4 κατευθείαν...Ήταν κάτι το διαφορετικό με τους πειρατές, τις αποστολές με το καράβι κτλ...Επειδή είμαι μεγάλος fan των assassin (τα έχω όλα και τα έχω παίξει και όλα) μου άρεσε πολύ..Βέβαια το unity δεν το πήρα ακόμα για ευνόητους λόγους...
Αυτά τα ολίγα (η σειρά παρουσίασης των 3 games είναι τυχαία χωρίς να γίνεται αξιολόγηση από το καλύτερο στο χειρότερο γιατί τότε θα την άλλαζα!!!
Καλές γιορτές σε όλους...
1) Murdered Soul Suspect (ps4)
Επειδή μου αρέσει το μυστήριο και μόλις το είδα λέω.....εδώ είμαστε επιτέλους ένα ωραίο παιχνιδάκι με φόνους και λύση μυστηρίων!!!
2) Infamous Second Son & Infamous First Light (ps4)
Το περίμενα το Second Son μέχρι να πάρω ps4 και τσούύύππππ!!! Απίστευτο, μακράν καλύτερο από τα άλλα 2 infamous που έχω παίξει σε Ps3...Για το First Light απλώς δεν έχω λόγια...Τι να σχολιάσω, τα γραφικά, το story του, τις δοκιμασίες στην arena!!!Perfecto!!
3)Assassin' s Creed IV Black Flag (ps4)
Ήθελα να το πάρω και αυτό στο ps4 κατευθείαν...Ήταν κάτι το διαφορετικό με τους πειρατές, τις αποστολές με το καράβι κτλ...Επειδή είμαι μεγάλος fan των assassin (τα έχω όλα και τα έχω παίξει και όλα) μου άρεσε πολύ..Βέβαια το unity δεν το πήρα ακόμα για ευνόητους λόγους...
Αυτά τα ολίγα (η σειρά παρουσίασης των 3 games είναι τυχαία χωρίς να γίνεται αξιολόγηση από το καλύτερο στο χειρότερο γιατί τότε θα την άλλαζα!!!
Καλές γιορτές σε όλους...

-
G.k.K - Δημοσιευσεις : 54
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης