Aliens: Colonial Marines

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 05 Απρ 2013, 09:24

mariodm22 έγραψε:Ένας τίτλος που τον περίμενε πολύς κόσμος κσι τελικά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε . Αρκετά καλά γραφικά . Ωραία όπλα και ωραία σκηνικά αλλά από gameplay κάποιοι το χαρακτήρισαν κα σαν απογοήτευση .

Μάλλον φίλε μου εχεις μπερδευτεί ...Καλό Gameplay είχε ολα τα αλλα ηταν αστα να παν.....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Απρ 2013, 09:33

Το αγόρασα για ps3 και το συγκεκριμένο παιχνίδι το θεωρώ πεταμένα λεφτά . Και από gameplay πολύ μέτριο . Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο . Ίσως φταίει που είχα αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα όπως lag .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 05 Απρ 2013, 10:08

Του ps3 την έκδοση δεν την έχω και δεν την εχω για να κρίνω αλλα του χ360 τα γραφήκα την 2 γενιές πίσω... αλλα ατμοσφαιρα και gameplay (δεν εννοω AI) εχει ικανοποιητικό και καλό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2013, 18:34

Lionheart θα σου πω το εξής ... Το έπαιξα σήμερα σε έναν φίλο μου σε κονσόλα xbox 360 και αδυνατώ να πιστέψω τις διαφορές ανάμεσα στις 2 κονσόλες . Πολύ καλύτερο στο xbox από θέμα γραφικών και δεν είχε προβλήματα από lag . Πίστευα πως μόνο το Skyrim είχε πρόβλημα από lag όταν το είχα πρωτοαγοράσει αλλά τελικά βλέπω και άλλα παιχνίδια με τέτοια προβλήματα που χαλάνε την όλη εικόνα ... Τελικά έχεις δίκιο για το gameplay του .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 22:08

Καλά εδώ στο PC ήταν χάλια, δεν θα ήταν και στις κονσόλες. Κατά τη γνώμη μου κακώς μπήκατε στον κόπο να το αγοράσετε μετά το φιάσκο που αποκαλύφθηκε. Και εγώ είμαι fan των aliens αλλά τέτοιο παιχνίδι δεν θα αγόραζα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 12 Απρ 2013, 15:52

Το κατεβασα για να δω τι λεει (γιατι για κανενα λογο θα το πληρωνα χΔ) και ειναι πραγματικο γελοιο! Απαισιο, βρηκα και το demo και ηταν πολυ πιο ωραιο!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 13 Απρ 2013, 09:42

Παιδιά ειναι ενα κακοφτιαγμένο και προχειρό game ουτε unplayble ουτε πεταμένα λεφτα ,αν εισαι fun τον Aliens ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το δεις δενει ωραια η ιστορία με της ταινίες.

Δυστηχως η μοδα των μεγαλων στουντιο να δινουν σε μικρά στουντιο την δουλεια για οικονομία η και εγω δεν ξερω για ποιο λογο πρέπει να σταματήσει καταστρεφουν και θάβουν fransize που μπορουν να δώσουν πολλα.. :cry:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Απρ 2013, 12:35

LIONHEART έγραψε:Παιδιά ειναι ενα κακοφτιαγμένο και προχειρό game ουτε unplayble ουτε πεταμένα λεφτα ,αν εισαι fun τον Aliens ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το δεις δενει ωραια η ιστορία με της ταινίες.

Δυστηχως η μοδα των μεγαλων στουντιο να δινουν σε μικρά στουντιο την δουλεια για οικονομία η και εγω δεν ξερω για ποιο λογο πρέπει να σταματήσει καταστρεφουν και θάβουν fransize που μπορουν να δώσουν πολλα.. :cry:

Εγω παντως οσο και μαπα να ειναι το εχω βαλει στο ματι στο 20ευρω. Εχω μια τρελα με το franchise οποτε θα ηταν λαθος να μην το παιξω.

Για το δευτερο μερος του σχολιου σου φταιει η SEGA πρωτα διοτι κανονικα επρεπε να το ειχε εκμεταλλευτει καλυτερα το franchise και οχι να βλεπουμε παιχνιδι καθε 10 χρονια. Το ΑvP που βγηκε προσφατα αξιζε μονο το campaign του πεζοναυτη. Των Alien ηταν μαπα και του Predator παλευοταν. Τωρα με την περιπτωση του Colonial Marines θα αργησεις να δεις νεο Aliens δυστυχως.

Δευτερον το CM ηταν προβληματικο απο την αρχη. Το ταλαιπωρησαν το παιχνιδι και λογικο να βγηκε με αυτα τα προβληματα. Επρεπε να το ειχαν ακυρωσει, απλα με τα λεφτα που ειχαν δωσει αποφασισαν να συνεχισουν την αναπτυξη του.

Τριτον, εδωσαν την ανατυξη του τιτλου σε μια εταιρια που δεν την ξερει ουτε η μανα της για να βγαλει τα σπασμενα και εβαλαν και την Gearbox να το επιβλεπει η οποια το μονο που εκανε ηταν να σουλουπωσει μονο το ντεμο και να αναπτυξει το multiplayer. Οταν εκεινη την περιοδο η Gearbox ανεπτυσσε το Borderlands 2 υπηρχε περιπτωση να εδεινε σημασια στο προβληματικο Aliens; Εγω το πιστευω οτι οταν ειδε ο Pitchford (προεδρος της Gearbox) το παιχνιδι αμεσως θα ειπε στην SEGA να το δωσει αλλου. Εχω τις επιφυλαξεις μου οσον αφορα αυτο το κομματι διοτι δεν ειμαι 100% αν ειναι ετσι ακριβως τα γεγονοτα.

Απο αυτα συμπαιρενω τα εξης: η Gearbox προσθεσε στο βιογραφικο της μετα το Duke Nukem Forever το Aliens Colonial Marines τα οποια βγηκαν κατωτερα των προσδοκιων και φανηκαν οτι ηταν αρπαχτες. Απλως αποφασισε να βοηθησει στην αναπτυξη διοτι μιλαμε για 2 franchises με μεγαλο κοινο το οποιο ισοδυναμει με πωλησεις. Φαντασου και τα δυο να εβγαιναν υπερπαιχνιδαρες. Και το δευτερο ειναι οτι "πληγωθηκε" το franchise των Aliens και προσωπικα μετα το σαλο που προκαλεσε το CM ειμαι απαισιοδοξος για την συνεχεια. Πιστευω οτι για να δουμε νεο παιχνιδι θα περιμενουμε το λιγοτερο 4-5 χρονια και βαλε.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό SithDante » 09 Οκτ 2013, 10:55

Ένα πράγμα κατάλαβα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το gaming.Όπου ακούς πολλά κεράσια,μην πέρνεις καν καλάθι.Τόσα χρόνια ανάπτυξη,φωτογραφίες,βιντεάκια και στο τέλος τι πήραμε????Άτε μην πω γιατί θα μας κόψει η λογοκρισία!!!! :twisted: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 23 Οκτ 2013, 16:07

Deathracer2009 έγραψε:
LIONHEART έγραψε:Παιδιά ειναι ενα κακοφτιαγμένο και προχειρό game ουτε unplayble ουτε πεταμένα λεφτα ,αν εισαι fun τον Aliens ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το δεις δενει ωραια η ιστορία με της ταινίες.

Εγω παντως οσο και μαπα να ειναι το εχω βαλει στο ματι στο 20ευρω. Εχω μια τρελα με το franchise οποτε θα ηταν λαθος να μην το παιξω.

Για το δευτερο μερος του σχολιου σου φταιει η SEGA πρωτα διοτι κανονικα επρεπε να το ειχε εκμεταλλευτει καλυτερα το franchise και οχι να βλεπουμε παιχνιδι καθε 10 χρονια. Το ΑvP που βγηκε προσφατα αξιζε μονο το campaign του πεζοναυτη. Των Alien ηταν μαπα και του Predator παλευοταν. Τωρα με την περιπτωση του Colonial Marines θα αργησεις να δεις νεο Aliens δυστυχως.

Δευτερον το CM ηταν προβληματικο απο την αρχη. Το ταλαιπωρησαν το παιχνιδι και λογικο να βγηκε με αυτα τα προβληματα. Επρεπε να το ειχαν ακυρωσει, απλα με τα λεφτα που ειχαν δωσει αποφασισαν να συνεχισουν την αναπτυξη του.

Τριτον, εδωσαν την ανατυξη του τιτλου σε μια εταιρια που δεν την ξερει ουτε η μανα της για να βγαλει τα σπασμενα και εβαλαν και την Gearbox να το επιβλεπει η οποια το μονο που εκανε ηταν να σουλουπωσει μονο το ντεμο και να αναπτυξει το multiplayer. Οταν εκεινη την περιοδο η Gearbox ανεπτυσσε το Borderlands 2 υπηρχε περιπτωση να εδεινε σημασια στο προβληματικο Aliens; Εγω το πιστευω οτι οταν ειδε ο Pitchford (προεδρος της Gearbox) το παιχνιδι αμεσως θα ειπε στην SEGA να το δωσει αλλου. Εχω τις επιφυλαξεις μου οσον αφορα αυτο το κομματι διοτι δεν ειμαι 100% αν ειναι ετσι ακριβως τα γεγονοτα.

Απο αυτα συμπαιρενω τα εξης: η Gearbox προσθεσε στο βιογραφικο της μετα το Duke Nukem Forever το Aliens Colonial Marines τα οποια βγηκαν κατωτερα των προσδοκιων και φανηκαν οτι ηταν αρπαχτες. Απλως αποφασισε να βοηθησει στην αναπτυξη διοτι μιλαμε για 2 franchises με μεγαλο κοινο το οποιο ισοδυναμει με πωλησεις. Φαντασου και τα δυο να εβγαιναν υπερπαιχνιδαρες. Και το δευτερο ειναι οτι "πληγωθηκε" το franchise των Aliens και προσωπικα μετα το σαλο που προκαλεσε το CM ειμαι απαισιοδοξος για την συνεχεια. Πιστευω οτι για να δουμε νεο παιχνιδι θα περιμενουμε το λιγοτερο 4-5 χρονια και βαλε.

Παντως για την ιστορία η Gearbox έφαγιε το κράξιμο αλλα η Sega κέρδισε απο τις πωλήσεις του...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB