Far Cry 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Ιαν 2013, 21:40

H εικόνα έχει και τις επιλογές πάνω. Δηλαδή πιο spoiler δεν γίνεται. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό marine » 02 Ιαν 2013, 22:59

Scott_Pilgrim έγραψε:Πάνω που έψαχνα για άτομο. ge0smash με λένε στο psn

ok θα σε κανω add ;)
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιαν 2013, 23:02

Far Cry 3 Easter Egg - 30 Rock Reference
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό marine » 09 Ιαν 2013, 14:38

To τερματισα σημερα μην το ανοιξετε αν δεν το εχετε τερματισει
Οταν ο hoyt σκοτωνει τον γερμανο αφου μετα οι στρατιωτες του hoyt σε στοχευουν με το οπλο πως εμφανιζεται o jason ξαφνικα αντιπαλος με τον hoyt??.Και ο Vaas αφου στην αρχη σε καρφωνει με το μαχαιρι(που πως το αποκτησε we will never know) πως μετα τον σκωτωνεις στην φαντασια σου ?? Τι σκεφτοταν η ubi ??Δεν βγαζει ουτε λιγο νοημα και με χαλασε
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Ιαν 2013, 16:33

Βασικά όλα αυτά είναι στο μυαλό του Jason. Εσύ στην ουσία πολεμάς μόνο τον hoyt αλλά στην πραγματικότητα ο Jason σκοτώνει όποιον είναι στο δωμάτιο. Ο Vaas δεν πιστεύω πως είναι νεκρός.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό marine » 09 Ιαν 2013, 17:21

Scott_Pilgrim έγραψε:
Βασικά όλα αυτά είναι στο μυαλό του Jason. Εσύ στην ουσία πολεμάς μόνο τον hoyt αλλά στην πραγματικότητα ο Jason σκοτώνει όποιον είναι στο δωμάτιο. Ο Vaas δεν πιστεύω πως είναι νεκρός.

Kαι εγω αυτο ψιλοκαταλαβα οτι οταν σκοτωνει τον hoyt τους σκωτονει ολους, αλλα για ποιο λογο δεν εδειξε πως σκοτωνει τους αλλους.Πως μπορει να τους σκοτωσει οταν υπαρχουν 3 εχθροι και ολοι τον στοχευουν headshot .Παω και εγω να βγαλω νοημα :lol: .Τρελο ολο το θεμα.Παντως ναι ο vaas το κοβω να ειναι και στο επομενο αφου ο τα 3/4 των gamers των εχουν λατρεψει.Δεν πιστευω να προσπερασουν τετοιο χαρακτηρα ετσι απλα
O Vaas για εμενα ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας σε game που εχει φτιαχτει και οχι δεν υπερβαλω :P .Τωρα που το τερματισα βαζω bf3 και ξενερωνω ,μετα την επικουρα στις ζουγκλες δεν μπορω να παιξω τιποτα αλλο :lol:
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιαν 2013, 20:58

Καλά το νησί ήταν φοβερό. Πολύ προσεγμένο και αχανές. Ο Vaas όντως από τους κορυφαίους. Η τρέλα δε πάει στα βουνά τελικά. Φοβερή ερμηνεία από τον ηθοποιό που έκανε το voice over.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό marine » 09 Ιαν 2013, 21:07

PetrifieD- έγραψε:Καλά το νησί ήταν φοβερό. Πολύ προσεγμένο και αχανές. Ο Vaas όντως από τους κορυφαίους. Η τρέλα δε πάει στα βουνά τελικά. Φοβερή ερμηνεία από τον ηθοποιό που έκανε το voice over.
Δεν τον χορτασαμε ομως .Ενα παιχνιδι μονο με τον vaas να μιλαει χωρις gameplay χωρις τιποτα θα επερνε 10 απο εμενα .
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιαν 2013, 02:56

Ε εντάξει ήταν το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού. Έχει πολλές σκηνές με τον Vaas το παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε και ο Hoyt.

Και εγώ δεν πιστεύω πως πέθανε και όντως χάθηκε λίγο απότομα απο το παιχνίδι όμως έχω αποζημιωθεί από τις ατάκες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω θα είναι και στο επόμενο. Όσο για το πως σκότωσε τους φρουρούς του Ηoyt, τους σκότωσε πριν σκοτώσει τον ίδιο τον Hoyt. Εξού και οι ματωμένες πατημασιές που φαίνονται στη περιοχή που παλεύατε αφού επιστρέψεις στη πραγματικότητα έχοντας σκοτώσει τον Hoyt. Λογικά πήρε το όπλο του ενώς φρουρού με γρήγορη κίνηση και πυροβόλησε τον άλλο. Δεν θα φάνηκε παράξενος ο πυροβολισμός στους άλλους φρουρούς της βίλλας γιατί ήξεραν ότι ο Hoyt σχεδίαζε να σκοτώσει τον Jason εκείνη τη μέρα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Ιαν 2013, 20:09

Πάντως ο σεναριογράφος είχε εκφρασει την δυσαρεσκειά του γιατί ο κόσμος δεν κατάλαβε το σενάριο... :S
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB