News: Χbox Οne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 16 Ιουν 2013, 16:51

Shepard έγραψε:Επισης ενα πολυ ωραιο οργανογραμμα που εξηγει γιατι το PS4 ειναι μιλια μπροστα για τους gamers...
http://www.cinemablend.com/images/sections/56761/_1371328956.jpg

Νομίζω ότι αξίζει να ανεβεί!!!
Εικόνα

Πηγή: cinemablend.com
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 16 Ιουν 2013, 18:00

Αντε να εισαι πωλητής της ms και να προσπαθεις να πουλησεις xbox one..!! Το λιγοτερο πρεπει να τους προσφερει 8 παιχνιδια ΑΑΑ, 10 Blue Ray movie, και 3 χρονια συνδρομη τσαμπα..Α και ακομα 2ο χειρηστηριο... χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 16 Ιουν 2013, 18:48

Shepard έγραψε:Xbox One Physical And Digital Games Carry $59.99 Price Tag
Απο το twitter...
"I can confirm that Microsoft Studios games on Xbox One will be $59.99 (MSRP),"

Μετα απο αυτο ειμαι σιγουρος οτι το xbox one ειναι η αυτοκτονια της MS
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 16 Ιουν 2013, 18:53

Havok-Alex έγραψε:
Shepard έγραψε:Επισης ενα πολυ ωραιο οργανογραμμα που εξηγει γιατι το PS4 ειναι μιλια μπροστα για τους gamers...
http://www.cinemablend.com/images/sections/56761/_1371328956.jpg

Νομίζω ότι αξίζει να ανεβεί!!!
Εικόνα

Πηγή: cinemablend.com

Της Sony θέλει λίγες αλλαγές για να είναι 100% legit αλλά το νόημα το πιάνει πιστεύω, που είναι το ότι η MS προσπαθεί να κάνει περίπλοκα τα πράγματα ενώ δεν είναι σε αντίθεση με την Sony, που είναι πιο απλά και σίγουρα πιο ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 16 Ιουν 2013, 19:31

ichigo13 έγραψε:Της Sony θέλει λίγες αλλαγές για να είναι 100% legit αλλά το νόημα το πιάνει πιστεύω, που είναι το ότι η MS προσπαθεί να κάνει περίπλοκα τα πράγματα ενώ δεν είναι σε αντίθεση με την Sony, που είναι πιο απλά και σίγουρα πιο ξεκάθαρα.

Απλα η MS ηθελε να φτιαξει μια ολοκληρωμενη συσκευη ψυχαγωγιας που εκτος απο games να συνδεεται στο Netflix για να βλεπεις ταινιες, στο skype για να μιλας με φιλους να ακους μουσικη και...και...και.....
Ολα αυτα ειναι ωραια στα trailers αλλα στη πραγματικοτητα ειναι δυσκολα υλοποιησιμα.Δηλαδη η MS προσπαθησε να φτιαξει ενα mini PC που να κανει τα παντα αλλα φυσικα απετυχε γιατι...υπαρχει το PC. Απο την αλλη η Sony ακολουθησε την απλη συνταγη που ακολουθει χρονια και εφτιαξε μια gaming κονσολα
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Ιουν 2013, 17:34

Microsoft Finally Admits Xbox One Was a Failure :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 18 Ιουν 2013, 17:43

Shepard έγραψε: Microsoft Finally Admits Xbox One Was a Failure :D
Όχιιιιιιιιιιιιι...

Μου την έφερες! :lol:
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιουν 2013, 00:10

To οργανόγραμμα τα λέει όλα. Επίσης ακριβώς το ίδο με το PS4 ακολουθεί και η Νintendo. Και η Μ$ μετά από όλα αυτά πιστεύει ότι θα είναι 1η σε αυτή τη γενιά. Όνειρα θερινής νυκτώς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Ιουν 2013, 00:11

Καταραμένος να είσαι,και έμενα μου την έφερες...Να σου πάρουν xbox one ρε φούστη να δεις εσύ,ούτε διακοπές δεν θα μπορείς να πας,γιατί θα πρέπει να κάνεις check in κάθε μερα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 19 Ιουν 2013, 04:51

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Καταραμένος να είσαι,και έμενα μου την έφερες...Να σου πάρουν xbox one ρε φούστη να δεις εσύ,ούτε διακοπές δεν θα μπορείς να πας,γιατί θα πρέπει να κάνεις check in κάθε μερα!

Χαχαχαχαχα
Φανταζεσαι τα Χριστούγεννα τον Άγιο Βασίλη στις καμινάδες να προσπαθεί να περάσει τα Xbox one!!!
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB