Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 27 Μάιος 2012, 10:19

Επειδή το αν αξίζει το Diablo 3 τα χρήματά του είναι σημαντικό, γνώμη μου είναι αυτή.

Αν σε ενδιαφέρει το PvP περισσότερο, μην το αγοράσεις σε καμία περίπτωση αν δε βγει και δεν κατασταλάξει η κατάσταση με το real money auction house. Πολύ πιθανόν όλο το inferno gear (το καλύτερο τουλάχιστον) να καταλήξει εκεί, οπότε μιλάμε για pay-to-win καθαρά.

Αν σε ενδιαφέρει το co-op ή solo και δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις λίγο, περίμενε το πρώτο price drop. Είμαι της γνώμης πως όταν κάποιος αμφιβάλλει έστω και λίγο για αυτό που αγοράζει day one πάντα θα απογοητευτεί, έστω και λίγο, και θα πει "δεν άξιζε τόσο". Από τη στιγμή που δεν έχεις πειστεί πως σου αρέσει αρκετά ώστε να δώσεις 45 ευρώ και μπορείς να δεις το παιχνίδι και σε φίλους σου, δε θα πειστείς ποτέ. Το πρόβλημα είναι πως σε παιχνίδια της Blizzard τα price drops αργούν. Πιο μετά επίσης το περιεχόμενο μόνο να αυξηθεί πρόκειται, δεν είναι MMORPG για να πεις πως θα χάσεις events.

Αν θες να παίξεις τώρα με τα φιλαράκια σου, που είναι ζεστό το πράγμα, ρίσκαρέ το. 45 ευρώ δεν είναι λίγα αλλά δε θα πεθάνεις κιόλας.

silver_knight, κι εγώ μαζί σου με τη διαφορά πως το Enternity δεν είναι το προσωπικό μου blog ή forum οπότε δε γίνεται να γράψω ένα κείμενο σαν το Σούπερ Gamer που βγήκε να δώσει το φως στις μάζες. Αν μη τι άλλο προσβάλλει όσους έχουν διαφορετική γνώμη από εμένα. Εγώ, εσύ και όσοι ανήκουν στη μερίδα που "περιμένω τόσα χρόνια για το DIablo, δεν περίμενα για να πάρω απλά έναν χαρακτήρα και να αρχίσω το hack n slash και να ξημεροβραδιάζομαι στο AH" είμαστε η μία πλευρά μόνο, η άλλη πλευρά έχει και αυτή δικαίωμα να υπάρχει και να διαβάσει ένα κείμενο που θα τη βοηθήσει να καταλάβει καλύτερα αν θα της αρέσει το τρέχον παιχνίδι. Η διαφορετική αναλογία του προσωπικού στοιχείου είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο Enternity, το Gameover ή...το Eurogamer, ένα ενημερωτικό/ ειδησιογραφικό site, και to-blog-tou-Tobajara.blogspot.gr που βγαίνει ο καθένας και γράφει την παρόλα του.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Μάιος 2012, 23:55

Ναι κατάλαβα. Εχεις δίκιο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εγώ γενικά απολαμβάνω το PvE περισσότερο απο το PvP. Όχι ότι δεν θα παίξω PvP, απλά δεν με καίει. Θα το πάρω λοιπόν και βλέπουμε. Στην Αγγλία (όπου σπουδάζω) το έχει 40 λίρες δηλαδή 50 ευρώ περίπου. Eπίσης στο Amazon κοστίζει 34 λίρες (43 ευρώ). Σίγουρα καλύτερα απο το να το έπερνα από το Public για παράδειγμα σε 2 εβδομάδες που θα κατέβω. Τα 60 ευρώ τα θεωρώ πολλά. Αλλά όντως τα 45-50 ευρώ που θα δώσω ναι μεν δεν είναι λίγα αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας όπως λες (χτύπα ξύλο). Τόσα λεφτά έχουμε δώσει στο WoW ανά τα χρόνια έτσι και αλλιώς, άρα χαλάλι να δώσουμε άλλα 40-50.

Υ.Γ.: Έπρεπε να το είχα πάρει μαζί με το annual pass του WoW τελικά. Σύμφερε, απλά περίμενα να δω reviews για να μην τη πατήσω. Δεν γίνεται να το κάνω τώρα αυτο, έτσι;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Μάιος 2012, 08:08

Diablo III PvP patch tipped by Blizzard
Η Blizzard σε απάντηση μέσω του forum σε διάφορους χρήστες για κάποια προβληματάκια που χρειάζονται να φτιαχτούν, είπε πως θα διορθώσει τα περισσότερα από αυτά στο επερχόμενο PvP patch 1.1 καθώς και ότι θα μοιραστεί νέες πληροφορίες αφότου βγει. Οπότε έρχεται και το PvP...

Εικόνα

“Comparing an ilvl 63 blue to an ilvl 60 Legendary will hopefully make a bit more sense afterward. In addition, we’re planning to just straight-out buff Legendary items in a future patch, likely the PvP patch (1.1). These buffs will not be retroactive, and so they’ll only apply to new Legendary items found after the patch. In the long term, we’re looking at simply expanding the affix diversity and unique bonuses of Legendary items, and we’ll be able to share more details after the PvP patch.” – Blizzard Entertainment
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Μάιος 2012, 18:10

Κάποια στοιχεία από την Blizzard από τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχει συλλέξει:

- On average players have created three characters each
- 54% of Hardcore players chose a female character
- The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal
- The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Μάιος 2012, 20:10

Λοιπόν το αγόρασα από battle.net και αυτή τη στιγμή γίνεται εγκατάσταση. Για να δούμε τι θα δούμε... :) Ελπίζω ο witch doctor να αποδειχτεί καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Μάιος 2012, 21:45

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Μάιος 2012, 03:10

Έφτασα μέχρι τον Leoric και τον σκώτοσα αλλά δυστηχώς πρέπει να συνεχίσω το διαβασμα. Μέχρι τώρα καλό μου φαίνεται. Είναι διασκεδαστικό. Ο witch doctor είναι πολύ ενδιαφέρον μέχρι τώρα και πολλά υποσχόμενος σύμφωνα με τα skill που διάβασα ότι έχει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι στην ίδια ανάλυση τα fps μου είναι αισθητά λιγότερα απο ότι στο WoW. Αλλά φαντάζομαι δεν είναι θέμα του παιχνιδιού αυτό αλλά του 3χρονου iMac μου. Χαμήλωσα όμως την ανάλυση και ανέβηκαν κάπως τα frames. Είναι καλός υπολογιστής, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία :) Φαντάζομαι οτι στο WoW τα fps είναι ανεβασμένα επειδή είναι παλιότερο. Χάρηκα που το authenticator για το WoW δούλεψε μια χαρά και στο Diablo καθώς χρησημοποιεί το ίδιο battle.net account. Ελπίζω να το απολαύσω περισσότερο τώρα που θα γυρίσω Ελλάδα για το καλοκαίρι. Το PC εκεί είναι πιο "δυνατό" απο τεχνικής άποψης. Όσο έπαιξα με διασκέδασε. Ίσως επειδή δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Φαίνεται προσεγμένο πάντως. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και καλύερα όσο προχωράω.

Υ.Γ.: Όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add. Το nickname που έχω βάλει για το Diablo ειναι PetrifieD. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο για να προσθέσεις κάποιον. Αν χρειάζεται πείτε μου να το γράψω.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Plisken » 30 Μάιος 2012, 11:02

Πρεπει να βαλεις και τον αριθμο μετα το nickname..

π.χ. PetrifieD#2012
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 30 Μάιος 2012, 22:09

Και κάτω οι servers όλη την ημέρα σήμερα...

Με τις υγείες μας.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Plisken » 30 Μάιος 2012, 22:13

Εγω παντως επαιζα co-op με φιλο απο τις 17.30 μεχρι τις 20.15 χωρις προβλημα...

Θα δοκιμασω τωρα παλι...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB