Call of Duty: Modern Warfare 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 26 Δεκ 2011, 17:59

συμφωνω,ετσι ειναι.Αν ερθεις προσωπο με προσωπο εσυ με 3 μπαρες σε αυτον με 5 δεν εχεις καμια ελπιδα :?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό game over » 05 Ιαν 2012, 00:17

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός που το έχω τερματίσει (σε pc) είπα να γράψω και εγώ κάτι. Τότε ασχολήθηκα με single player μονό ,αν και μικρό (5ωρο) οπός και τα προηγούμενα cod και με ιδία μηχανή γραφικών εμένα μ’αρεσε.Eχω παίξει όλα call και τα θεωρώ καλά games με αρκετά καλό multiplayer ,αυτό που μου άρεσε περισσότερα ήταν το cod 2 και στα single player/ multiplayer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Ιαν 2012, 10:59

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Ιαν 2012, 19:57

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό akisko » 23 Ιαν 2012, 21:02

Παιδιά καλησπέρα,
Συγνώμη καταρχήν για τις κουτές ερωτήσεις, αλλά είμαι νέος στο παιχνίδι και θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Πρέπει να έχω ειδικό Joystick για το pc, γιατί μέχρι στιγμής παίζω με το πληκτρολόγιο και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου.
2.όταν είμαι μέσα στο παιχνίδι πριν αρχίσω στα options, μου δίνει επιλογή αν θέλω να κάνω login στο facebook? Αυτό τι είναι και πρέπει να το κάνω γιατί θα συνδεθεί με το λογαριασμό μου?
3. Τι σημαίνει το ΝΑΤ???
Σας ευχαριστώ
akisko

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Ιαν 2012, 12:29

akisko έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Συγνώμη καταρχήν για τις κουτές ερωτήσεις, αλλά είμαι νέος στο παιχνίδι και θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Πρέπει να έχω ειδικό Joystick για το pc, γιατί μέχρι στιγμής παίζω με το πληκτρολόγιο και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου.
2.όταν είμαι μέσα στο παιχνίδι πριν αρχίσω στα options, μου δίνει επιλογή αν θέλω να κάνω login στο facebook? Αυτό τι είναι και πρέπει να το κάνω γιατί θα συνδεθεί με το λογαριασμό μου?
3. Τι σημαίνει το ΝΑΤ???
Σας ευχαριστώ

Καλως ήρθες καταρχήν!

1. Αν θες και σε βολεύει, βάζεις ενα joystick! Απλά με το ποντίκι θα έχεις πιο γρήγορη και ακριβεστερη σκόπευση!
2. Αν θες να ανεβάσεις και καλά τα στατιστικά σου! Δεν είναι αναγκαίο.
3. Το NAT είναι στο modem-router σου. Θα πρέπει να το "χαμηλώσεις" ή να το καταργήσεις πλήρως για να μην δημιουργεί lag στα παιχνίδια! Βέβαια με αυτό χάνεις μια ασφάλεια στο διαδίκτυο όταν σερφάρεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό akisko » 24 Ιαν 2012, 17:51

Έγινε Shepard, σε ευχαριστώ...
Για την στόχευση δεν έχεις άδικο, απλώς μπερδεύομαι λίγο με τις κινήσεις του παίκτη και τις εναλλαγές σε εξοπλισμό κλπ, εκεί δεν ξέρω αν σε διευκολύνει joystick σε στυλ ps or xbox
akisko

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Ιαν 2012, 11:37

akisko έγραψε:Έγινε Shepard, σε ευχαριστώ...
Για την στόχευση δεν έχεις άδικο, απλώς μπερδεύομαι λίγο με τις κινήσεις του παίκτη και τις εναλλαγές σε εξοπλισμό κλπ, εκεί δεν ξέρω αν σε διευκολύνει joystick σε στυλ ps or xbox

Όλα είναι καθαρά θέμα συνήθειας!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Φεβ 2012, 10:24

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator