Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Μάιος 2013, 19:05

Red Patras έγραψε:Μόλις τελείωσα (σικ) την επική saga του Mass Effect (ναι ξέρω, too damn late, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ, right ?) και μπορώ να πω οτι μου άφησε απίστευτα συναισθήματα (και ανάμεικτα γενικότερα, κυρίως λόγω του τέλους).

Το θέμα είναι τώρα άλλο. Ξαφνικά νιώθω άδειος από "γκαύλα" για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι (sensitive or what ? :?). Έπαιξα λίγο Fifa, λίγο 2K13, λίγο AoE 2 HD, τίποτα, βαρεμάρα στο 10λεπτο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό παιχνίδι για να ξεχάσω (για λίγο) την θυσία του Shepard (ή μήπως όχι ? 8-)) στον βωμό της διαγαλαξιακής σωτηρίας ? Θα προτιμούσα RPG style (οποιοδήποτε είδος).

ΥΓ. Έχω παίξει όλες τις μεγάλες σειρές γενικώς, AC, GoW κτλ. θέλω κάτι εντελώς καινούργιο.

Και εγω ακριβως το ιδιο επαθα!"Αδειασα" μετα και το τελος του Mass Effect 3.Εγω θα σου προτεινα το Deus Ex: Human Revolution.Στο θεμα μας,εγω συνεχιζω το απιστευτο Hitman Absolution.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό doa5 » 07 Μάιος 2013, 19:22

INJUSTICE Gods Among Us στο ΧΒΟΧ 360
Ni no kuni στο PS3
Sly Cooper στο PSVITA

Eλπίζω να βρω χρόνο και για το FAR CRY 3 Blood Dragon!!
Άβαταρ μέλους
doa5

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Red Patras » 08 Μάιος 2013, 08:18

steveskarlis έγραψε:Ούτε εγώ είχα ασχοληθεί με τη σειρά αλλά φαίνεται ενδιαφέρον...πολύ λεπτομερές review και γενικά φαίνεται καλό. Πάντως απ'οτι εχω διαβάσει είναι πιο πρόσφατο το infinity αλλά δεν είναι sequel είναι ανεξάρτητο παιχνίδι από τα άλλα 2...

Sackboy έγραψε:Αν και το Infinite δεν έχει να κάνει με την ιστορία του Bioshock 1 και 2 το πρώτο επιβάλεται να το παίξεις. ;)

Έγω παίζω Blood Dragon,X-com και Dead Island Riptide σε PC.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Μου φαίνεται οτι θα ξεκινήσω από το πρώτο Bioshock. Όσο και αν είναι ανεξάρτητο παιχνίδι το Infinite, πιστεύω οτι κάποια στοιχεία κοινά υπάρχουν (έστω στο background). :D

evergrey έγραψε:Και εγω ακριβως το ιδιο επαθα!"Αδειασα" μετα και το τελος του Mass Effect 3.Εγω θα σου προτεινα το Deus Ex: Human Revolution.Στο θεμα μας,εγω συνεχιζω το απιστευτο Hitman Absolution.

Άσε σου λέω, δεν μπορούσα να καταλάβω τι με είχε (και έχει ακόμη) πιάσει. Και για το DE:HR έχω διαβάσει εξαιρετικά πράγματα, το τσεκάρω και αυτό.

ΥΓ. Hitman Absolution. Πολύ καλό, τρομερή ατμόσφαιρα θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
Red Patras

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 08 Μάιος 2013, 10:53

Αφού τελείωσα το Thomas was Alone (ωραίο παιχνίδι) ξεκινώ το The Cave.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Μάιος 2013, 11:33

Τελείωσα το The Lord of the Rings: War in the North, αν και σε 2 σημεία το πέρασα με την βοήθεια παικτών από το διαδίκτυο. Ξεκίνησα το Twisted Metal, αλλά δεν με ενθουσίασε...θα του δώσω μια ακόμα ευκαιρία..
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Ceribro » 08 Μάιος 2013, 13:25

guildwars 2 ;)
Ceribro

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό assassin » 09 Μάιος 2013, 02:54

Skyrim. Μολις σκοτωσα Alduin... O πιο ευκολος δρακος του παιχνιδιου :lol:
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό zerocool7545 » 09 Μάιος 2013, 14:45

Τελείωσα στο Bioshock Infinite και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό.Μου γάνωσε τον εγκέφαλο και το καταευχαριστήθηκα.Θα περιμένω λίγο καιρό πριν παίξω άλλο παιχνίδι.Που και που παίζω κανά αγώνα στο NBA2K13 για να μην χάνω επαφή με το άθλημα (gaming)!
Άβαταρ μέλους
zerocool7545

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 09 Μάιος 2013, 15:02

Dead Island:Riptide.

Σχέδον 5 ώρες γάφει το steam. Δεν κάνει μεγάλο άλμα απο το 1ο αλλά δεν χρειάζεται γιατί είναι το ίδιο καλό Dead Island με εθιστικό gameplay με λίγες βελτιώσεις και όμορφα γραφικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2013, 16:48

Έτοιμος να ξεκινήσω το Castlevania: Portrait of Ruin. Το έχω εδώ και 2 μήνες κοντά, οπότε είναι μια χαρά, ειδικά μετά το 70ωρο του VLR χρειαζόμουν κάτι πιο "άμυαλο".
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB