Dark Souls

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Arkas89 » 20 Ιούλ 2012, 21:33

thanx ;) τωρα εχω κολλησει με τους μινοταυρους μετα..περναω τους δυο πρωτους με fire orb αλλα στους αλλους χανω...θα τα καταφερω που θα παει.
Arkas89

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Ιούλ 2012, 17:52

^^ Ότι χρειαστεις εδώ ειμαστε ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Arkas89 » 21 Ιούλ 2012, 23:15

υπαρχει καποιος ''ευκολος" τροπος να βρω humanity?εχω φτασει στο anor londo, και μου εχουν τελειωσει ολα.
Arkas89

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 21 Ιούλ 2012, 23:34

Arkas89 έγραψε:υπαρχει καποιος ''ευκολος" τροπος να βρω humanity?εχω φτασει στο anor londo, και μου εχουν τελειωσει ολα.

Πολύ humanity πέφτει από τους αρουραίους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Arkas89 » 21 Ιούλ 2012, 23:36

ασε εδω και μια ωρα σκοτωνω αρουραιους αλλα ουτε ενα humanity δεν δινουν...
Arkas89

Δημοσίευσηαπό game over » 22 Ιούλ 2012, 02:53

Χμμμμ.. λογικό μου ακούγεται το να μην ρίξει έτσι εύκολα ένας αρουραίος humanty ,είναι το rare drop τους, δηλ. θέλει τρελό farm, θα σου πω που μπορείς να farmareis άπειρο humanity.
Πρέπει να πας catacombs μετά να σκοτώσεις το boss pinween μετά από αυτό θα μπεις στο tomb of the giants και θα πρέπει να φτάσεις στο τέλος του ,εκεί θα υπάρχει ένα κίτρινο seal, για να ανοίξει θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα που το ίδιο story θα σε οδηγήσει , δίστιχος δεν μπορείς να μπεις νωρίτερα ….
όταν φτάσεις και μπεις εκεί δες το βίντεο και θα καταλάβεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσίευσηαπό ner0 » 22 Ιούλ 2012, 04:55

Τοmb of Giants με gold serpent's ring και evil eye ring για lifesteal, σε συνδυασμό με ψιλομακρύ σπαθί στο two-handed mode, μέσα σε μια ώρα θα βγάλεις πολλά. Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να lootάρεις πολύ γρήγορα γιατί μέσα σε 1-2 sec εξαφανίζεται το drop. Γενικά μόλις πάρεις το κολλάει θα τα βγάζεις για πλάκα. Είχα χάσει ώρες από τη ζωή μου εκεί μέσα όταν έπαιζα με quelaag's furysword γιατί τα humanity scaleάρουν με το base damage του. Μετά που το γύρισα στα dagger κλαιν. Τώρα που παίζω μόνο pvp βασικά, είμαι μονίμως στο 99.

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Arkas89 » 22 Ιούλ 2012, 21:03

παιζει να εχω χασει και 20 humanity στο sens fortress... χανω συνεχεια στο σημειο με τις μπαλες...και αν περασω τη πρωτη μετα εκει που πρεπει να φτασεις για να γυρισεις και ενα μοχλο(καλα μια φορα τα καταφερα να φτασω) χανω σιγουρα.καμια βοηθεια?
Arkas89

Δημοσίευσηαπό game over » 22 Ιούλ 2012, 21:18

Καλυτέρα να χρησιμοποιήσεις walktrough guide στο utube…
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσίευσηαπό Arkas89 » 23 Ιούλ 2012, 03:07

ok αυτο εκανα και τα καταφερα...than again :D
Arkas89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης