-Πολλά glitches! Υπήρχαν φορές που κόλλαγαν οι σκηνές και έκανε rewind, υπήρχαν άλλες που τα έπαιζε λίγo το gameplay, αλλά και μου φρίζαρε μια φορά το PS3 όπως περπάταγε ο drake. Όχι δεν έπαιζα 5ωρο συνεχόμενο

-Έπρεπε να φτάσω στη μέση για να δω τα δόντια του τίτλου;;; Μετά από το αεροδρόμιο αρχίζουν όλα τα καλά.. Άντε και στο κρουαζιερόπλιο

-Μετά από κάποιο σημείο ο Χλόη και ο .. Δεν λέμε spoilers εξαφανίστηκαν τελείως από το παιχνίδι.
Μόνο Sully και Drake. Ξέρω πως το σενάριο γυρίζει πίσω απο αυτούς, αλλά είναι και άλλοι χαρακτήρες.
-Μηδαμινό βάρος στη σχέση Elena-Drake. Ενώ παίζει σημαντικό ρόλο δεν λέει πως και τι.
Ας μπούμε και στα θετικά γιατί το χαντάκωσα το παιχνιδάκι

-ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ! Το ξέρω πως δεν έχουν πολλές τρομερές διαφορές από το 2, αλλά και η ίδια η ND το είπε πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω.
-Το gameplay είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το 2. Αν και το gunplay φαίνεται broken κάπως το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το 2ο. Ειδικά το ξύλο που πέφτει είναι εθιστικό. Προτιμούσα να δέρνω παρά να σκοτώνω.
-Σενάριο. Είναι το μόνο uncharted που δεν είδα supernatural γεγονότα.. Το σενάριο του ήταν πολύ καλό και ψαγμένο. Πίστεύω οι 9 ώρες ήταν πολύ καλές για αυτό που ήθελε να δώσει.
9/10 από εμένα και είναι Μust για κάθε gamer ειδικά αν είναι φαν των Uncharted. Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν τα lobby του multi.. Περίμενα περίμενα, παίκτες δεν βρίκα.. Αρχισα 2ο playthrought στο crushing...