Uncharted 3 Drake's Deception

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Νοέμ 2011, 16:19

Το τελείωσα και εγώ χθες το βραδάκι. Το ρολόι έγραψε 9 ώρες και 20 λεπτά. Ήταν κάμποσα τα πράγματα που με πείραξαν.. Glitches..

-Πολλά glitches! Υπήρχαν φορές που κόλλαγαν οι σκηνές και έκανε rewind, υπήρχαν άλλες που τα έπαιζε λίγo το gameplay, αλλά και μου φρίζαρε μια φορά το PS3 όπως περπάταγε ο drake. Όχι δεν έπαιζα 5ωρο συνεχόμενο :P

-Έπρεπε να φτάσω στη μέση για να δω τα δόντια του τίτλου;;; Μετά από το αεροδρόμιο αρχίζουν όλα τα καλά.. Άντε και στο κρουαζιερόπλιο :P

-Μετά από κάποιο σημείο ο Χλόη και ο .. Δεν λέμε spoilers εξαφανίστηκαν τελείως από το παιχνίδι.
Μόνο Sully και Drake. Ξέρω πως το σενάριο γυρίζει πίσω απο αυτούς, αλλά είναι και άλλοι χαρακτήρες.

-Μηδαμινό βάρος στη σχέση Elena-Drake. Ενώ παίζει σημαντικό ρόλο δεν λέει πως και τι.

Ας μπούμε και στα θετικά γιατί το χαντάκωσα το παιχνιδάκι :P

-ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ! Το ξέρω πως δεν έχουν πολλές τρομερές διαφορές από το 2, αλλά και η ίδια η ND το είπε πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω.

-Το gameplay είναι ένα σκαλί πιο πάνω από το 2. Αν και το gunplay φαίνεται broken κάπως το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το 2ο. Ειδικά το ξύλο που πέφτει είναι εθιστικό. Προτιμούσα να δέρνω παρά να σκοτώνω.

-Σενάριο. Είναι το μόνο uncharted που δεν είδα supernatural γεγονότα.. Το σενάριο του ήταν πολύ καλό και ψαγμένο. Πίστεύω οι 9 ώρες ήταν πολύ καλές για αυτό που ήθελε να δώσει.

9/10 από εμένα και είναι Μust για κάθε gamer ειδικά αν είναι φαν των Uncharted. Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν τα lobby του multi.. Περίμενα περίμενα, παίκτες δεν βρίκα.. Αρχισα 2ο playthrought στο crushing...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Νοέμ 2011, 23:12

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 10 Νοέμ 2011, 02:53

Το video review θα το ανεβάσετε τελικά που λέγατε :P?
Τι νομίζετε πως θα την γλιτώνατε έτσι κύριε Sephiroth, το είχατε υποσχεθεί :twisted:
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Νοέμ 2011, 00:22

Ασχολήθηκα και με το multiplayer.. Τραγικό απλά.. Έπαιξα Team Deathmach και ενώ έριχνα περισσότερε σφαίες με ένα AK-47 και οι άλλοι απλά δεν έπεφταν. Τέλος πάντων πάω σε ένα Co-Op Mission. Είδα ένα ανελέητο Horde mode με εκατομμύρια εχθρούς να βγαίνουν συνεχώς, να έχουν ΤΡΕΛΟΤΑΤΟ armor και δεν πέφτανε, να με τρώνε με ένα hit και να βαράω μπουνίες δίπλα τους και απλά να πετυχαίνω αέρα και αυτοί να με κοιτάνε. Τα γραφικά στο co op είναι ΧΑΛΙΑ! Είχα σκοπό να το αρχίσω εντατικά επειδή γούσταρα το char creation αλλά αν δεν βγει patch εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Νοέμ 2011, 10:17

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό GOWVD » 14 Νοέμ 2011, 15:32

Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολήθηκα και με το multiplayer.. Τραγικό απλά.. Έπαιξα Team Deathmach και ενώ έριχνα περισσότερε σφαίες με ένα AK-47 και οι άλλοι απλά δεν έπεφταν. Τέλος πάντων πάω σε ένα Co-Op Mission. Είδα ένα ανελέητο Horde mode με εκατομμύρια εχθρούς να βγαίνουν συνεχώς, να έχουν ΤΡΕΛΟΤΑΤΟ armor και δεν πέφτανε, να με τρώνε με ένα hit και να βαράω μπουνίες δίπλα τους και απλά να πετυχαίνω αέρα και αυτοί να με κοιτάνε. Τα γραφικά στο co op είναι ΧΑΛΙΑ! Είχα σκοπό να το αρχίσω εντατικά επειδή γούσταρα το char creation αλλά αν δεν βγει patch εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.

Συμφωνώ απόλυτα! Είναι κουραστικό και εκνευριστικό....αυτά που περιγράφεις τα έχω παρατηρήσει και εγώ.
Άβαταρ μέλους
GOWVD

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 14 Νοέμ 2011, 17:28

Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολήθηκα και με το multiplayer.. Τραγικό απλά.. Έπαιξα Team Deathmach και ενώ έριχνα περισσότερε σφαίες με ένα AK-47 και οι άλλοι απλά δεν έπεφταν. Τέλος πάντων πάω σε ένα Co-Op Mission. Είδα ένα ανελέητο Horde mode με εκατομμύρια εχθρούς να βγαίνουν συνεχώς, να έχουν ΤΡΕΛΟΤΑΤΟ armor και δεν πέφτανε, να με τρώνε με ένα hit και να βαράω μπουνίες δίπλα τους και απλά να πετυχαίνω αέρα και αυτοί να με κοιτάνε. Τα γραφικά στο co op είναι ΧΑΛΙΑ! Είχα σκοπό να το αρχίσω εντατικά επειδή γούσταρα το char creation αλλά αν δεν βγει patch εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.

Noob ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 14 Νοέμ 2011, 21:30

Boob ;)

Ρε bro σου λέω είναι τρισάθλιο!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Νοέμ 2011, 01:35

Χρειάζεται επειγόντως chapter select και weapon store.. Μέχρι να μπουν παίρνει είναι ωραιότατο 8,5.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB