God of War Ascension

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό marine » 09 Μαρ 2013, 12:04

Shepard έγραψε:Το God of War: Ascension πλησιάζει στην επίσημη κυκλοφορία του την επόμενη εβδομάδα και η Sony ανέβασε στο YouTube κανάλι του PlayStation Greece το επίσημο ελληνικό launch trailer για τον τίτλο. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, απολαύστε το και αναμείνατε εντός της ημέρας το review μας για τη νέα παραγωγή της Sony Santa Monica:

Χρειάστηκε να ψάξουμε λίγο παραπάνω, αλλά καταφέραμε να βρούμε το όνομα του voice artist που χαρίζει τη φωνή του στον Kratos για το ελληνικό voice over του God of War: Ascension. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Σεραφιμίδης και ο ίδιος αποκαλύφθηκε μέσα από post που έγινε σε σχετικό topic στο Facebook και συγκεκριμένα στην ελληνική σελίδα του PlayStation. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει από τη διαδικασία ηχογράφησης, αυτή έλαβε μέρος το Σεπτέμβριο του 2012 στα Sierra Studios στους Αμπελόκηπους.

Εικόνα

Eνταξει καλη μεταγλωττιση κανανε αλλα τι φωνη του μαυρου δεν την αλλαζω ουτε με σφαιρες .Οταν το τερματισω στα αγγλικα θα το βαλω και στα ελληνικα. Επαιξα το demo του και μου φανηκε πιο δυσκινητος ο κρατος οι εχθροι με χτυπουσαν πολυ πιο ευκολα απο το god of war 3
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό petroscy13 » 15 Μαρ 2013, 14:26

Paidia xerei kaneis an to parw apo agglia , an tha einai metaglotismeno sta ellinika?
Άβαταρ μέλους
petroscy13

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 16 Μαρ 2013, 00:27

Σήμερα αγόρασα την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού. Έδωσα €49.50, σιγά μην έσκαγα το 70άρι που γυρεύουν οι μεγάλες αλυσίδες. Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνεται και η ελληνική μεταγλώτισση, άρα τι να την κάνω την ελληνική έκδοση που είναι πιο ακριβή, για να έχω το ελληνικό εξώφυλλο και το ελληνικό manual; Να μου λείπουν. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι εάν τα ελληνικά περιλαμβάνονται by default στο πακέτο που αγόρασα, μιας και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μου κατέβασε 2 αρχεία για update, 107MB το ένα και 3ΜΒ το άλλο.
Εάν κάποιος φίλος αγόρασε την ελληνική έκδοση, ας γράψει εάν του ζήτησε update ή όχι.

Μιας και τα €49.50 είναι αρκετά καλή τιμή για ένα νέο τίτλο όπως αυτός όποιος φίλος θέλει να το ενημερώσω από ποιο μαγαζί το αγόρασα ας στείλει ένα pm.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Μαρ 2013, 13:51

^είχαν πει, για ένα patch για να αλλάξουν έναν όνομα σε ένα trophy λόγο παραπόνων που τους γίνανε.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 18 Μαρ 2013, 23:22

Έχω παίξει ένα 2ωρο έως τώρα από την ιστορία και έως τώρα δεν μπορώ παρά να δηλώσω την απογοήτευσή μου.

Μα καλά, στέρεψαν σε ιδέες για εχθρούς και παντού εμφανίζονται σκαθάρια; Σε πολλές μάχες, σε 42'' τηλεόραση δεν ξέρω που βρίσκομαι. Οι εχθροί, λες και μάχεσαι εναντία σε πλαστικές φιγούρες. Η δόνηση ελλειπέστατη, καμία σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Η ιστορία, αλήθεια που είναι η ιστορία; QTE εκτός τόπου και χρόνου, mini games όπου πρέπει να καρφώνεσαι στην οθόνη για να δεις ποιο πλήκτρο πρέπει να πατήσεις

Και όλα αυτά από έναν φανατικό των God of War 1 & 2
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Christaras » 18 Μαρ 2013, 23:38

Πολύ χαίρομαι που άρχισαν να μεταγλωττίζουν τα παιχνίδια. Ανοίγουν και μερικές θέσεις εργασίας. :P Από μικρός θυμάμαι ως παράπονο στα video games να μην έχουν ποτέ Ελληνικά, σχεδόν πάντα ούτε καν τα manual.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πολλοί σνομπάρουν τέτοιες προσπάθειες, τύπου "καλά ρε έβαλαν Ελληνικά; χάλι" ή "πάμε καλά ρε; θα παίξουμε games στα Ελληνικά; έλεος!". Anw, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Όσο για το νέο God of War... το ψιλοπερίμενα πως θα έβγαινε αδύναμος τίτλος. Σιγά μην μπορούσαν να κρατήσουν υψηλά τον τίτλο. Βέβαια άμα ακούς πικρόχολα σχόλια και από τους ίδιους τους fans αυτό είναι αρκετά κακό σημάδι. :/
Άβαταρ μέλους
Christaras

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Μαρ 2013, 23:41

Το τελείωσα πριν λίγο στο normal σε 9:30 ώρες. Διόλου άσχημο αν και δεν είναι από τα δυνατά σημεία της σειράς. Είχε τις δυνατές του στιγμές, αλλά είχε και κάποιες αδύναμες. Σε κάποια πράγματα είναι πιο εύκολο από τα προηγούμενα, αλλά η δυσκολία του έχει ανέβει κατακόρυφα. Το σενάριο αν και καλούτσικο για την σειρά, πιστεύω ότι προσπαθεί να μπει σε όποια τρύπα βρει. Με την καλή έννοια. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

god of war

Δημοσίευσηαπό politis77 » 19 Μαρ 2013, 23:58

ξερεται που να βρω το god of war ascension σε προσιτή τιμή???
politis77

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 20 Μαρ 2013, 00:02

politis77 έγραψε:ξερεται που να βρω το god of war ascension σε προσιτή τιμή???

Τιμές για όλα τα βαλάντια ;)

http://www.skroutz.gr/s/2096447/God-Of-War-Ascension.html
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Μαρ 2013, 00:49

για οσους ξερουν και εχουν παιξει,ειναι αληθεια οτι τα bosses εχουν "ξεφυγει" καπως απο τα ορια της ελληνικης μυθολογιας πχ εχω δει οτι υπαρχει boss ελεφαντας...γενικα,τα bosses ειναι τοσο καλα οσο αυτα του god of war 3??
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB