Assassin's Creed III

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Οκτ 2012, 08:28

Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυασχοληθεί με το multi του τίτλου! Η εμπειρία στο single με νοιαζει πιο πολυ σε αυτό το IP! ;)

Το Assassin's Creed III απέκτησε ένα νέο TV spot, με άφθονες σκηνές από gameplay και ένα... ενδιαφέρον soundtrack.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 18 Οκτ 2012, 09:38

Shepard έγραψε:Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυασχοληθεί με το multi του τίτλου! Η εμπειρία στο single με νοιαζει πιο πολυ σε αυτό το IP! ;)

Το Assassin's Creed III απέκτησε ένα νέο TV spot, με άφθονες σκηνές από gameplay και ένα... ενδιαφέρον soundtrack.

Και εγώ από όσα έχω δει το single είναι αυτό που πραγματικά αξίζει. Αλλά όπως και να έχει ένα σωστό multiplayer μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο καιρό σε ένα game και να εκμεταλλευτείς καλύτερα τα λεφτά που δαπάνησες.
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Οκτ 2012, 14:15

Συμφωνοι... απλά νομίζω υπάρχουν άλλα πιο "ενδιαφέροντα" multi για εμενα προσωπικά! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 18 Οκτ 2012, 17:51

Shepard έγραψε:Συμφωνοι... απλά νομίζω υπάρχουν άλλα πιο "ενδιαφέροντα" multi για εμενα προσωπικά! ;)

Για πες κάνα multiplayer καλό σε τέτοιου είδους κατηγορία να πάρω καμιά γνώμη... :)
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Οκτ 2012, 18:09

naruto14 έγραψε:
Shepard έγραψε:Συμφωνοι... απλά νομίζω υπάρχουν άλλα πιο "ενδιαφέροντα" multi για εμενα προσωπικά! ;)

Για πες κάνα multiplayer καλό σε τέτοιου είδους κατηγορία να πάρω καμιά γνώμη... :)

Eγω θελω μπαμ μπουμ στο multi :P

Aλλιως co-op καταστασεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 18 Οκτ 2012, 21:16

Shepard έγραψε:
naruto14 έγραψε:

Eγω θελω μπαμ μπουμ στο multi :P

Aλλιως co-op καταστασεις!

Συμφωνώ μαζί σου. Πάντως σε τέτοιο περίπου είδος (με σπαθιά κλπ) multi ανυπομονώ το Gow ascension...

Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Οκτ 2012, 17:26

Assassin's Creed III Desmond Trailer

Want to learn more about Desmond's role in Assassin's Creed III? Watch this trailer from Ubisoft to get filled in on the details.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Οκτ 2012, 08:42

Art of the Assassin Gallery (Inside Gaming Extended)

Cool... δειτε το! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Οκτ 2012, 21:17

Η ιστορία του Desmond κλείνει στο Assassin's Creed III
Το Assassin's Creed ΙΙΙ θα είναι ο τελευταίος τίτλος που θα περιλαμβάνει τον Desmond Miles, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft. O publisher θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μην καθυστερήσει άλλο τις απαντήσεις. Μιλώντας με το OXM, ο lead designer Steve Masters ανέφερε πως αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα ανάπτυξης είναι να φέρει ένα τέλος στην ιστορία του Desmond. Έτσι προσπαθούν να είναι πιο "ευθείς" με την ιστορία, αλλά την ίδια στιγμή να διατηρήσουν αυτά τα στοιχεία μυστηρίου. Όσον αφορά την ιστορία του Ezio, η οποία εκτυλίχθηκε σε τρεις διαφορετικούς τίτλους ο Masters είχε να πει πως: "Θέλαμε να υπάρχει ένα μεγάλο άλμα στην ιστορία και θέλαμε να έχετε μια καλή αίσθηση της προόδου, όσον αφορά το τι γίνεται. Υπήρξε αρκετή εσφαλμένη κατεύθυνση - και ο τρόπος που ελιχθήκαμε απογοήτευσε το κοινό, άρα θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει περισσότερη "ουσία" για τους παίκτες".

Εικόνα

Η Ubisoft παραδέχεται πως ίσως να καθυστέρησε το επόμενο μέρος της ιστορίας; Η μήπως βιάζεται να... αποχαιρετήσει τον Desmond;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Οκτ 2012, 18:29

Το launch trailer του Assassin's Creed III
Οι μέρα πλησιάζει για την κυκλοφορία του Assassin's Creed III - και τι καλύτερο από το launch trailer του τίτλου; Μπορείτε να δείτε το trailer μέσα από τον παρακάτω player.

Ε ε ερχεται... :D ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB