"Παίζω σε Κονσόλα για τα... exclusives." Χμμ...

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 19 Απρ 2016, 15:41

Περισσότερο είναι παίδες σε τι έχεις συνηθίσει και σε "βολεύει". PC(Mouse,keyboard, γραφείο) ή Κονσόλα(Controller,TV,"Αναπαυτικός καναπές")
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό ambageo » 30 Απρ 2016, 17:13

Προσωπικά δεν έχω πάρει σχεδόν ποτέ παιχνίδια για PC,και όσες λίγες φορές πήρα έπαιχζα για πολύ λίγο και μετά το παρατούσα...Δε μου άρεσε να καθήσω μόνος μου σε ένα μικρό δωμάτιο και σε καρέκλα γραφείου για να παίξω...Αντιθέτως, με την κονσόλα στο σαλόνι και σε μεγάλη τηλεόραση, το παιχνίδι μου έδινε περισσότερη ξεκούραση και ψυχαγωγία. Εκτός αυτού, το PC ή λάπτοπ που έχω συνήθως άρχιζε να γίνεται πιο αργό, να κολλάει κλπ εξαιτίας της γενικής χρήσης του (μέχρι που πήρα Mac, αλλά τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για τους Mac δεν συγκρίνονται με την πληθώρα επιλογών για PC/κονσόλα). Αντιθέτως, δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο τέτοιο πρόβλημα με όποια κονσόλα και να είχα.
Άβαταρ μέλους
ambageo

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 09 Μάιος 2016, 15:33

[quote="Naughty_Dog_"] Και στον υπολογιστή αν θες βάζεις Controller ,tv και καναπέ δεν σε εμποδίζει κάτι .
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό deathstroke1496 » 15 Μάιος 2016, 03:24

Παντως εγω εχω παιξει αρκετα και pc και κονσολες(PS2, PS3) και ειναι θεμα πολλων παραμετρων. Δηλαδη θα επαιρνα ενα πολυ δυνατο Gaming PC, αν ειχα τα χρηματα, αλλα μαλλον θα παρω ps4.
deathstroke1496

Δημοσιευσεις : 27

exclusives

Δημοσίευσηαπό maikl87 » 17 Ιουν 2016, 11:06

και οι κονσόλες και ο υπολογιστης αξιζουν για τις αποκλειστικότητες τους
maikl87

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό grandta » 18 Ιουν 2016, 00:24

Υποκειμενικές απόψεις είναι παιδιά. Και εγώ consolάκιας είμαι, όντως διαφέρουν σε πολλά πράγματα από τεχνικά έως "γραφείο ή σαλόνι"... Ο καθένας έχει την άποψη του και "βολεύεται" διαφορετικά ;)
grandta

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Crash Bandicoot » 19 Ιουν 2016, 13:26

Να μας ζήσουν τα exclusive...
Crash Bandicoot

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό jack_88 » 20 Ιουν 2016, 10:55

Το πρώτο κριτήριο που επιλεγεις κκνσόλα είναι τα xclusives
jack_88

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Marlow » 21 Ιουν 2016, 12:41

Γενικα παίζω σε κονσόλα για τα exclusive επειδή μου αρέσει και το στυλ αυτό! Δηκαδη 42" tv καναπές κτλ.
Marlow

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό Loren_14 » 21 Ιουν 2016, 13:28

Παίζω σε κονσόλα επειδη μου αρέσει η "νοοτροπία" της κονσόλας και επίσης δεν είμαι "μανιακός" με Ultra grafics.
Loren_14

Δημοσιευσεις : 44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB