- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 15:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
"Παίζω σε Κονσόλα για τα... exclusives." Χμμ...
Περισσότερο είναι παίδες σε τι έχεις συνηθίσει και σε "βολεύει". PC(Mouse,keyboard, γραφείο) ή Κονσόλα(Controller,TV,"Αναπαυτικός καναπές")
- Naughty_Dog_
- Δημοσιευσεις : 29
Προσωπικά δεν έχω πάρει σχεδόν ποτέ παιχνίδια για PC,και όσες λίγες φορές πήρα έπαιχζα για πολύ λίγο και μετά το παρατούσα...Δε μου άρεσε να καθήσω μόνος μου σε ένα μικρό δωμάτιο και σε καρέκλα γραφείου για να παίξω...Αντιθέτως, με την κονσόλα στο σαλόνι και σε μεγάλη τηλεόραση, το παιχνίδι μου έδινε περισσότερη ξεκούραση και ψυχαγωγία. Εκτός αυτού, το PC ή λάπτοπ που έχω συνήθως άρχιζε να γίνεται πιο αργό, να κολλάει κλπ εξαιτίας της γενικής χρήσης του (μέχρι που πήρα Mac, αλλά τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για τους Mac δεν συγκρίνονται με την πληθώρα επιλογών για PC/κονσόλα). Αντιθέτως, δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο τέτοιο πρόβλημα με όποια κονσόλα και να είχα.
-
ambageo - Δημοσιευσεις : 48
[quote="Naughty_Dog_"] Και στον υπολογιστή αν θες βάζεις Controller ,tv και καναπέ δεν σε εμποδίζει κάτι .
-
darkshark981 - Δημοσιευσεις : 64
Παντως εγω εχω παιξει αρκετα και pc και κονσολες(PS2, PS3) και ειναι θεμα πολλων παραμετρων. Δηλαδη θα επαιρνα ενα πολυ δυνατο Gaming PC, αν ειχα τα χρηματα, αλλα μαλλον θα παρω ps4.
- deathstroke1496
- Δημοσιευσεις : 27
exclusives
και οι κονσόλες και ο υπολογιστης αξιζουν για τις αποκλειστικότητες τους
- maikl87
- Δημοσιευσεις : 48
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης