- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 14:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Games of the Year 2014
διαγωνισμος.
1.THE LAST OF US PS4
2.ASSASINS CREED UNITY PS4
3.GTA V PS4
4.WATCH DOGS PS4
2.ASSASINS CREED UNITY PS4
3.GTA V PS4
4.WATCH DOGS PS4
- rizoma7
- Δημοσιευσεις : 1
1) Destiny (PS4)
Παρόλο το κράξιμο που έχει φάει και το γεγονός ότι πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα δίκια που είχε σε κάποια θέματα ο Raysod, δεν παύει να είναι το πιο εθιστικό game της χρονιάς για εμένα. Και με τα raid του έχει πάει το Multiplayer σε άλλο επίπεδο απλά.
2) Dragon Age Inquisition (PS4)
Μαζί με το Destiny είναι τα παιχνίδια που κάνανε το απλό "να παίξω για κανένα δίωρο μωρέ και να πάω για δουλειές/ύπνο κλπ" να γίνει "δε μαμιέται και αύριο μέρα είναι/θα το πάω σερί". Απίστευτος κόσμος, απίστευτα τοπία, μάχες. Και το μοναδικό ίσως game που δεν με κουράζει στα sidequests.
3) Last of Us Remastered (PS4)
Το παιχνίδι είναι απλά έπος.
Παρόλο το κράξιμο που έχει φάει και το γεγονός ότι πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα δίκια που είχε σε κάποια θέματα ο Raysod, δεν παύει να είναι το πιο εθιστικό game της χρονιάς για εμένα. Και με τα raid του έχει πάει το Multiplayer σε άλλο επίπεδο απλά.
2) Dragon Age Inquisition (PS4)
Μαζί με το Destiny είναι τα παιχνίδια που κάνανε το απλό "να παίξω για κανένα δίωρο μωρέ και να πάω για δουλειές/ύπνο κλπ" να γίνει "δε μαμιέται και αύριο μέρα είναι/θα το πάω σερί". Απίστευτος κόσμος, απίστευτα τοπία, μάχες. Και το μοναδικό ίσως game που δεν με κουράζει στα sidequests.
3) Last of Us Remastered (PS4)
Το παιχνίδι είναι απλά έπος.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης