- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 21:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTA 5
Συγκριτικό video μεταξύ GTA 5 και Max Payne 3
Ένας χρήστης του YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα gameplay video στο οποίο επισημαίνονται οι ομοιότητες του επερχόμενου Grand Theft Auto 5 και του Max Payne 3. Δείτε το μέσα από τον παρακάτω player:
http://www.enternity.gr/Article/%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-video-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-GTA-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Max-Payne-3/17995.html
http://www.enternity.gr/Article/%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-video-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-GTA-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Max-Payne-3/17995.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
GTA 5: Οι ομοιότητες με το San Andreas
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που αποκαλύφθηκε το πρώτο gameplay video για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 5 και ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μία σειρά από εικόνες μέσα από αυτό, όπου παρουσιάζονται παρόμοιες σκηνές και προοπτικές με αυτές που συναντήσαμε στο GTA: San Andreas. Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε τις γραφικές βελτιώσεις που έγιναν από τη μια γενιά στην επόμενη, κάτι που σίγουρα μας κάνει ακόμη περισσότερο ανυπόμονους.
Eικόνες
http://www.enternity.gr/Article/GTA-5-%CE%9F%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-San-Andreas/18101.html
Eικόνες
http://www.enternity.gr/Article/GTA-5-%CE%9F%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-San-Andreas/18101.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Τα διαφημιστικά στην NYC αναφέρουν μόνο το PS3!
Είναι γνωστό από την RockStar ό,τι τα βίντεο αλλά και η βασική έκδοση του παιχνιδιού είναι αυτή του Playstation 3 αλλά φαίνεται ό,τι η συνεργασία αυτή περνάει σε άλλο επίπεδο όταν και η διαφημιστική καμπάνια στηρίζεται πάνω σε αυτό. Η Νέα Υόρκη έχει κατακλυστεί από διαφημιστικά πάνελ του GTA V τα όποια αναφέρουν μόνο την έκδοση για το PS3 κάτι που σημαίνει ό,τι και άλλο υλικό έρχεται ως μέρος αυτής της συνεργασίας RockStar-Sony. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον στις 17 Σεπτεμβρίου τον τίτλο ο οποίος φαντάζει ως ο ιδανικότερος Sandbox Action τίτλος τη γενιάς.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Παιδιά πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι θα δούμε το gameplay video του Grand Theft Auto Online στης 15 Αύγουστου.
- giannisgate77
- Δημοσιευσεις : 7
Χρόνια τώρα ακούμε για το online αλλά δεν έχουν μαθευτεί πολλά. Ή έστω εγώ δεν έχω βρεί πολλά. Πάντως θα είναι ενδιαφέρον αν και δεν νομίζω να κυκλοφορήσει σύντομα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Χρόνια τώρα ακούμε για το online αλλά δεν έχουν μαθευτεί πολλά. Ή έστω εγώ δεν έχω βρεί πολλά. Πάντως θα είναι ενδιαφέρον αν και δεν νομίζω να κυκλοφορήσει σύντομα.
Φίλε μου είναι το online του Grand theft auto v απλά του άλαξαν όνομα.
- giannisgate77
- Δημοσιευσεις : 7
Μόλις διάβασα αυτό:
Προειδοποίηση για το region-lock στο GTA 5 DLC
Μέσα από τη σελίδα υποστήριξης, η Rockstar Games ενημερώνει τους παίκτες που σκέφτονται να αγοράσουν επιπλέον περιεχόμενο για το επερχόμενο Grand Theft Auto 5, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα συμβατότητας μεταξύ των περιοχών. «Γενικά συνιστάται να αγοράσετε και να παίξετε παιχνίδια που έχουν οριστεί για τη χώρα σας για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα με το DLC και την περιοχή συμβατότητας, όπως με το έξτρα περιεχόμενο που θα περιέχεται σε κάθε προ-παραγγελία», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι το Grand Theft Auto 5 έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.
Από enternity.gr
Προειδοποίηση για το region-lock στο GTA 5 DLC
Μέσα από τη σελίδα υποστήριξης, η Rockstar Games ενημερώνει τους παίκτες που σκέφτονται να αγοράσουν επιπλέον περιεχόμενο για το επερχόμενο Grand Theft Auto 5, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα συμβατότητας μεταξύ των περιοχών. «Γενικά συνιστάται να αγοράσετε και να παίξετε παιχνίδια που έχουν οριστεί για τη χώρα σας για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα με το DLC και την περιοχή συμβατότητας, όπως με το έξτρα περιεχόμενο που θα περιέχεται σε κάθε προ-παραγγελία», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι το Grand Theft Auto 5 έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.
Από enternity.gr
-
giokon63 - Δημοσιευσεις : 7
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης