Hitman Absolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 05 Δεκ 2012, 20:20

Hmmm τι να πω, κι εμένα και του αδερφού μου μας φάνηκε αρκετά μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Δεκ 2012, 20:33

απόψεις είναι αυτές...δεν θα τα χαλάσουμε για την διάρκεια ενός παιχνιδιού...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Δεκ 2012, 20:38

Αν είναι 15 ώρες είναι μεσαία διάρκεια για ένα παιχνίδι. Ούτε μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα παιχνίδι τόσο το καλύτερο. Προτιμώ να μου βγάλει τη ψυχή και να το τερματίσω σε μια βδομάδα με σχετικά αρκετές ώρες τη μέρα παρά να το ξεπετάξω σε μια μέρα.

Όταν το τερματίσεις έχει καλό end game; Μπορείς να κάνεις πράγματα ή δεν αξίζει; Το contracts mode πώς είναι;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2012, 11:18

PetrifieD- έγραψε:Αν είναι 15 ώρες είναι μεσαία διάρκεια για ένα παιχνίδι. Ούτε μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα παιχνίδι τόσο το καλύτερο. Προτιμώ να μου βγάλει τη ψυχή και να το τερματίσω σε μια βδομάδα με σχετικά αρκετές ώρες τη μέρα παρά να το ξεπετάξω σε μια μέρα.

Όταν το τερματίσεις έχει καλό end game; Μπορείς να κάνεις πράγματα ή δεν αξίζει; Το contracts mode πώς είναι;

το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και σου δίνει πολλές επιλογές για να παίξεις...η ιστορία σαν θέμα δεν λέει και πολλά.το contracts mode δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν παίζω ποτέ online....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 06 Δεκ 2012, 12:18

PetrifieD- έγραψε:Αν είναι 15 ώρες είναι μεσαία διάρκεια για ένα παιχνίδι. Ούτε μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα παιχνίδι τόσο το καλύτερο. Προτιμώ να μου βγάλει τη ψυχή και να το τερματίσω σε μια βδομάδα με σχετικά αρκετές ώρες τη μέρα παρά να το ξεπετάξω σε μια μέρα.

Το contracts mode νομίζω οτι έιναι για να δημιουργήσεις δικό σου συμβόλαιο και να το δώσεις σε φίλους σου για να το κάνουν ή ακόμα και να το ανεβάσεις στο ίντερνετ
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Δεκ 2012, 14:07

alexthrylos έγραψε:

Το contracts mode νομίζω οτι έιναι για να δημιουργήσεις δικό σου συμβόλαιο και να το δώσεις σε φίλους σου για να το κάνουν ή ακόμα και να το ανεβάσεις στο ίντερνετ

Ναι αυτό ακριβώς κάνεις. Βασικά είδα ένα βιντεάκι στο youtube και λέει ότι είτε μπορείς να κάνεις δικό σου contract είτε παίζεις ήδη έτοιμο από άλλο παίκτη και προσπαθείς να βγάλεις μεγαλύτερο σκορ. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Το έχει παίξει κανείς ; Αν ναι, είναι όντως καλό;

BTW το sniper challenge λέει τίποτα για όσους το έπαιξαν;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 07 Δεκ 2012, 14:11

Το sniper challenge είναι φοβερό αλλά έχει μονο μια αποστολή και όσον αφορά το contracts mode έπαιξα μόνο το turtorial άρα δύσκολο να πώ εντυπώσεις
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό korko » 07 Δεκ 2012, 18:38

έπεσε πολύ λιώσιμο στο sniper challenge μέχρι να μάθω να τους σκοτώνω όλους...άμα έχεις όρεξη για χαβαλέ με ένα τουφέκι τότε μπορείς να περάσεις αρκετή ώρα
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 07 Δεκ 2012, 18:50

To έχω παίξει εγώ το contracts, είναι αρκετά διασκεδαστικό μπορώ να πω, απλώς να ξέρετε ότι τα σύμβολεα που έχουν και τα πολλά λεφτά είναι συνήθως δύσκολα, αρκετά πιο δύσκολα απο τις αποστολές στο campaign :P.
Επίσης όσο κουλά κι αν σας φανούν μερικά να ξέρετε ότι δεν ειναι ακατόρθωτα γιατί για να δημοσιευθούν θα πρέπει ο δημιουργός τους να τα έχει κάνει τούαχιστον 1 φορά xD
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Δεκ 2012, 23:33

ichigo13 έγραψε:To έχω παίξει εγώ το contracts, είναι αρκετά διασκεδαστικό μπορώ να πω, απλώς να ξέρετε ότι τα σύμβολεα που έχουν και τα πολλά λεφτά είναι συνήθως δύσκολα, αρκετά πιο δύσκολα απο τις αποστολές στο campaign :P.
Επίσης όσο κουλά κι αν σας φανούν μερικά να ξέρετε ότι δεν ειναι ακατόρθωτα γιατί για να δημοσιευθούν θα πρέπει ο δημιουργός τους να τα έχει κάνει τούαχιστον 1 φορά xD

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το να είναι δύσκολα δεν πειράζει. Ωραίο είναι το παιχνίδι να είναι challenging. Αν δεν πέσει ένα καντίλι όσο παίζεις τότε το παιχνίδι δε λέει :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB