από MBisonGR » 26 Δεκ 2011, 13:41
Παιδια το παιχνιδι εχει προβλημα.
Εχω καταληξει οτι δεν υπαρχουν και τοοοοοσο καλοι παικτες τελικα.
Ολα ειναι το connectivity.
Απλα ο κοσμος αρνειται να το πιστεψει, εγω εχω δει αντιπαλους νε με πυροβολουν με αγωνια φατσα με φατσα και εγω να μην χανω, ειχα τεραστιο πλεονεκτημα με αντικρισμα φυσικα και το τελικο σκορ που τελειωνα με 30 kills και πανω.
Υπαρχουν βεβαια και λομπις που συμβαινει το αντιθετο αλλα εγω δεν καθομαι πολυ σε αυτα τα λομπι και ψαχνω καποιο αλλο που με ευνοει, καποιοι αλλοι ομως που δεν το ξερουν καθονται εκει και χανουν ξανα και ξανα και με θεωρουν απλα τυχερο.
Εχω δει παικτες να παιζουν και να εχουν ratio 3 ή και 4 και οταν τους ακολουθουσα οταν ηταν στην ομαδα μου ο τροπος που παιζαν ηταν τρεχαλητο και γαζωμα (με τη σιγουρια βεβαια που σου δινει το κονεκτιβιτυ) γιατι παιδια κακα τα ψεματα αμα ο αλλος σε περιμενει καλυμμενος και εσυ βγαινεις τρεχοντας και πυροβολας και τον σκοτωνεις δεν ειναι αυτο που θα περιμενε κανεις να γινει.
Απλα εγω το καταλαβαινω ενω ο αλλος απλα θεωριε οτι ειναι γαματος και γεματος ικανοτητες.
Δυστυχως η συνδεσιμοτητα συνεχιζει απο εκει που παρατησα το Black Ops μονο που στο ΒΟ επειδη πεθαινες με πιο πολλες σφαιρες ηταν πιο εμφανες ενω στο mw3 καποιοι απλα δεν παιρνουν χαμπαρι.
Πιο πολυ απο ολα με κουραζουν αυτοι δεν καταλαβαινουν γιατι θεωρουν οτι ειναι πολυ παικταραδες, ειδικα οταν αυτοι ειναι σε ομαδα και οι αντιπαλοι τους ειναι 6 ταλαιπωροι ξεμπαρκοι.
Μπορω να γραφω και να κραζω για ωρες και πιστεψτε με εχω δικιο.
Να θυμαστε οτι οταν παιζεται και χανετε και βριζετε τους ηλιθιους αντιπαλους σας ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
Το παιχνιδι δεν θελει skills θελει να βρεις το λομπι σου.