The official RPG thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 16 Σεπ 2011, 09:42

Warrior21 έγραψε:RPG εμαθα τι σημαινει οταν επαιξα Kingdom Hearts.Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.Δυστυχως δεν ειναι στα αμεσα σχεδια της square enix να βγαλει το KH3.Κριμα που δεν εχει βγει τιποτα για το PS3.Ελπιζουμε στο PS4 να ειναι απο τα πρωτα παιχνιδια που θα βγουν.

Και εγώ με το συγκεκριμένο έμαθα τι εστί RPG και έχει γίνει η αγαπημένη σειρά. Το πρώτο για εμένα παρά το real time gameplay είχε πολύ καλό balanced σύστημα μεταξύ RPG και action.. Το 2 από την άλλη έγινε πολύ action. Nα πω την αλήθεια δεν ξενέρωσα γιατί δεν είχε ξεχάσει τα παλιά του RPG στοιχεία το KH. Απλά είχαν βάλει τόσα commands και νταξ.. Το BbS από την άλλη είναι το πιο ολοκληρωμένο ΚΗ. Έχει skills στα skills, lvl στα skills και γενικά η SE το πήγε πιο πέρα το RPG στοιχείο. Επίοσης το KH3 έχει τελειώσει το αρχικό developement(έχει βγει σενάριο). Τώρα πότε θα αρχίσει η κανονική ανάπτυξη δεν ξέρω.

Τα RPG που έχω ξεχωρίσει στη γενιά αυτή, είναι:

Resonance Of Fate
Valkyria Chronicles
Kingdom Hearts Birth By Sleep
Eternal Sonata
Demon's Souls
BORDERLANDS
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Altair » 18 Σεπ 2011, 17:05

White Prince με απογοητεύεις.Που είναι το Grandia 2; :P
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό xJehutyx » 23 Σεπ 2011, 15:07

Αν και βρίσκω το θέμα πολύ γενικό και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν τα versus,είναι καλό αρχίκα να μιλήσουμε γενικώς για τα RPG.

Μετά την πρώτη επαφή με το FFVII σε έναν φίλο,έχασα την μπάλα καθώς έβλεπα κατι πολύ ενδιαφέρον και βαθύ που είπα να ασχολήθω.Περίμενα λοιπόν το επόμενο FF να το πάρω day 1.Από την στιγμή που το έβαλα στην κονσόλα χάθηκα στον κόσμο του.Ούτε θυμάμαι πόσες ώρες έκλεινα,θέλωντας να εκπαιδεύσω τους χαρακτήρες μου και να δω την συνέχεια του story.
Από τότε ότι RPG υπήρχε το έξαχνα και το αγόραζα και αν δεν το εβρίσκα εκμεταλλευόμουν όποια μέσα υπήρχαν :P

Αυτά αρχικά από μένα.Καλή αρχή εύχομαι στο forum και...στο συγκέκριμενο θέμα έχουμε πολλά να πούμε :D
Άβαταρ μέλους
xJehutyx

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 29 Σεπ 2011, 18:12

εγώ πάλι ξεκίνησα παλιά.. Eye of The Beholder ήταν το αγαπημένο μου εκείνη την εποχή..
μετά είχαμε Diablo και Baldur's Gate με το Νο2 του δεύτερου να είναι by far το πλέον αγαπημένο μου...
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 29 Σεπ 2011, 18:51

Αν θα διάλεγα τα πλέον μοναδικά και ανεπανάληπτα παιχνίδια πάντως, θα ήταν με αυτή τη σειρά το Planescape Torment, το Wizardry 8 και το Chrono Trigger. Και τα τρία ήταν τόσο μπροστά που έρχονταν από το πολύ μακρινό μέλλον...
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό zodiakos » 06 Οκτ 2011, 14:33

Εγώ από 10 χρονών παίζω RPG παιχνίδια. Τα καλύτερα που έχω παίξει είναι τα εξής:
Parasite Eve 2---------ακόμα θυμάμαι την σκηνή με την Aya στο κρεβάτι φορώντας το πουκάμισο
Final Fantasy VIII και πάνω-------Final Fantasy VIII είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο
Diablo I, II & Lord of Destruction------ελπίζω το τρίτο να είναι το ίδιο καλό
Drakengard 1 & 2--------το πρώτο ήταν πολύ πιο ωραίο από το δεύτερο
Kingdoms Hearts1&2 -----τοPS3 το αγόρασα για να παίξω το Kingdoms Hearts 3.Κρίμα που δε βγήκε
Baldur's Gate & Baldur's Gate:Tales of the Sword Coast ------ένα κλασικό παιχνίδι
Baldur's Gate 2,Baldur's Gate 2:Throne of Bhaal& Baldur's Gate II:Shadows of Amn-πολύ καλή συνέχεια
Icewind Dale & Icewind Dale: Heart of Winter--------
Icewind Dale 2 & Heart of Winter: Trials of the Luremaster---------
Άβαταρ μέλους
zodiakos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό zodiakos » 06 Οκτ 2011, 14:54

Icewind Dale & Icewind Dale: Heart of Winter--------το παιχνίδι συνεχίζεται
Icewind Dale 2 & Heart of Winter: Trials of the Luremaster---------Το θαύμα της BioWare
Neverwinter Nights ----------δεν είναι πια όπως τα παλιά Baldur's Gate αλλά είναι ωραίο
Neverwinter Nights 2, Mask of the Betrayer, Storm of Zehir and Mysteries of Westgate
Star Wars: Knights of the Old Republic------- Ένα πρωτοποριακό RPG
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords------πολύ ωραίο αλλά δύστυχος ματαίωσαν την συνέχεια
Dragon Age: Origins & Dragon Age II-----------από τα καλύτερα παιχνίδια της BioWare
Mass Effect 1 & 2---------η καλύτερη σειρά της BioWare. Ανυπομονώ να παίξω και το 3
Two Thrones 2----------πολύ καλο σεναριο .
Άβαταρ μέλους
zodiakos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό xJehutyx » 19 Νοέμ 2011, 15:19

Τι νεκρα ειναι αυτη στο RPG θεμα?Για παμε δυνατα !! Ξεκινησα Xenoblade Chronicles και μεχρι στιγμης ειμαι εντυπωσιασμενος.Ασφαλη συμπερασματα μετα τις 100 ωρες.
Άβαταρ μέλους
xJehutyx

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 01 Δεκ 2011, 18:15

δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα RPG και θα ηθελα να αρχισω,πιο πιστευετε οτι θα μου ταιριαζει?να αναφερω οτι θα ηθελα κατι που να εχει πιο πολλη δραση και ο κυριος χαρακτηρας να μην ειναι τελειος μοναχικος αλλα να περιτρυγιριζεται και απο αλλους σημμαχους.αν εχετε κατι στο νου σας πειτε μου! :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 01 Δεκ 2011, 21:56

To Dragon Age: Origins νομίζω είναι ιδανικό.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB