- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 20:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Cyberpunk 2077
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Καλά εντάξει όσο και να ξαναβλέπω το trailer δεν το χωρταίνω. Είναι φοβερό. Και το concept art πολύ ωραίο και η κοπέλα με τις ζαρτιέρες πολύ ωραία επίσης 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing 

-
PetrifieD- έγραψε:Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing
Φοβερές οι εικόνες και απίστευτη η κοπελιά και σε real life. Γενικά τα πάει καλά και σε αυτό τον τομέα η CD Projekt, εδώ μέχρι και στο Playboy της Πολωνίας έχει φιγουράρει ηρωίδα τους!!!

-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing
Φοβερές οι εικόνες και απίστευτη η κοπελιά και σε real life. Γενικά τα πάει καλά και σε αυτό τον τομέα η CD Projekt, εδώ μέχρι και στο Playboy της Πολωνίας έχει φιγουράρει ηρωίδα τους!!!
Όντος η κοπελιά είναι πολυ … Κ.. Κ ... Κ........ ΚΟΥΚΛΑ !!!

καλά όσο για το game σίγουρα θα τα σπάει !!

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Η CD Projekt RED κυκλοφόρησε ένα νέο video για το Cyberpunk 2077, στο οποίο ο δημιουργός του Cyber punk RPG Mike Pondsmith μιλάει για τις ιδέες που συντέλεσαν στη δημιουργία του παιχνιδιού, από όπου και προέρχεται το επερχόμενο video game. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω player:

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Καλά πρέπει να είναι φοβερό παιχνίδι. Αυτός στο παραπάνω βίντεο είναι λέει και ο δημιουργός του cyberpunk pen and paper. Πρέπει να είναι πολύ μπροστά ο τύπος. Τέτοιους έχει ανάγκη η βιομηχανία, όχι κλέφτες και αντιγραφείς όπως αυτούς του WarZ.
-
game over έγραψε:Spahar έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Μουαχααχαχαχ! Ε εντάξει ποντάρουν και εκεί. Το λέει και στο άρθρο άλλωστε. Δεν φταίω εγώ, είμαι θύμα του marketing
Όντος η κοπελιά είναι πολυ … Κ.. Κ ... Κ........ ΚΟΥΚΛΑ !!!![]()
![]()
![]()
καλά όσο για το game σίγουρα θα τα σπάει !!
Katarzyna Danysz το όνομα της

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Shepard έγραψε:Μπααααααζοοοοοο...
Ναι μωρέ η καημένη. Το μαύρο της το χάλι έχει. Πως κυλοφορούν έξω ήθελα να ξερα, δεν ντρέπονται;

-
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης