- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 19:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Zero Escape: Virtue's Last Reward
alex4444 έγραψε:Μακαρι να με εμποδιζε μονο ενας τιτλος! Στα σχεδια μου ειναι Mario 3dland/Mario kart/castlevania/Monster hunter/Paper Mario/Luigi's Mansion... Κι οσο προχωραω το 999, αλλο τοσο ψηνομαι για το VLR.
Το 3Δ Λαντ το έχω, οπότε 1 λιγότερο. Το Καρτ και Luigi's Mansion δε με ψήνουν, σε κάποια προσφορά ίσως.
Γενικά, είναι πάρα πολλά, μόνο του DS να βάλεις από αυτά που σκέφτομαι να πάρω στο μέλλον υπάρχει μπόλικο πράγμα (Chrono Trigger, Fire Emblem: Shadow Dragon, The World Ends with You, FF 3 & 4, Etrian Odyssey και άλλα...)

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Απορώ με ποια λογική βγάζουν όμως το sequel Ευρώπη, την στιγμή που το προηγούμενο χρειάζεται για να καταλάβεις την ιστορία... Θα το πάρω σίγουρα όμως.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Απορώ με ποια λογική βγάζουν όμως το sequel Ευρώπη, την στιγμή που το προηγούμενο χρειάζεται για να καταλάβεις την ιστορία... Θα το πάρω σίγουρα όμως.
Ε, εφόσον τα DS games είναι region-free, μπορείς να πάρεις το 999 από Αμέρικα;)

-
@Scott_Pilgrim Δεν ειναι απαραιτητο να παιξεις το προηγουμενο, απ οτι εχω διαβασει σε reviews ολα εξηγουνται πολυ καλα. Απλα αν καποια στιγμη εχεις σκοπο να παιξεις και το 999 καλυτερα να το παιξεις πρωτο γιατι στο vlr υπαρχουν τρελα spoiler(οπως πχ τι γινεται στο τελος του 999
)
Επισης μπορεις να παρεις απο αμερικη χωρις προβλημα, προσεχε μονο την πιθανοτητα να 'ναι πειρατικα αν παρεις απο ebay.

Επισης μπορεις να παρεις απο αμερικη χωρις προβλημα, προσεχε μονο την πιθανοτητα να 'ναι πειρατικα αν παρεις απο ebay.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Ναι, καμία ένσταση εδώ απλά θα έπρεπε κάπως να το είχα προσέξει οι εκδότες... Κάπως θα το παίξω αυτό είναι τι σίγουρο. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μολις τερματισα το 999 για 4η φορα! Κι αυτη ηταν το πραγματικο τελος... ΕΠΟΣ. Δεν το περιμενα. Ακομη κι οι γριφοι ηταν challenging. Απο πλοκη τι να πω?
Πανεξυπνη και η απαιτηση να χρειαστουν 3-4 playthrough πριν δεις το πραγματικο τελος. Ετσι μαζευεις κομματια της αφηγησης που δεν υπαρχει περιπτωση να δεις με τη μια και βεβαια βγαζεις καποια συμπερασματα για να ερθει το τελος και να τα ενωσει ολα.
Επισης η αφηγηση εχει τα υπερ ενος βιβλιου, αφου ειδικα στις συγκνητικες στιγμες μαζι με μια εικονα η λεπτομερης περιγραφη σου δημιουργει πολλα συναισθηματα. Πρεπει να το παιξετε για να καταλαβετε και μην το υποτιμησετε πριν το τελος.
Πλεον το VLR εχει γινει must αγορα. Ως τοτε εχω αλλα 2 τελη να ξεκλειδωσω κι ανυπομονω!
Πανεξυπνη και η απαιτηση να χρειαστουν 3-4 playthrough πριν δεις το πραγματικο τελος. Ετσι μαζευεις κομματια της αφηγησης που δεν υπαρχει περιπτωση να δεις με τη μια και βεβαια βγαζεις καποια συμπερασματα για να ερθει το τελος και να τα ενωσει ολα.
Επισης η αφηγηση εχει τα υπερ ενος βιβλιου, αφου ειδικα στις συγκνητικες στιγμες μαζι με μια εικονα η λεπτομερης περιγραφη σου δημιουργει πολλα συναισθηματα. Πρεπει να το παιξετε για να καταλαβετε και μην το υποτιμησετε πριν το τελος.
Πλεον το VLR εχει γινει must αγορα. Ως τοτε εχω αλλα 2 τελη να ξεκλειδωσω κι ανυπομονω!
-
@G3n3raL86 χωρις υπερβολες απο τα πιο ωραια σεναρια που εχω συναντησει σε παιχνιδι. Και εκει που ειχα τερματισει ηδη 3 φορες κ ημουν ψιλοχλιαρος(ειναι αρκετα βαρετο να ξαναβλεπεις τα ιδια σκηνικα και να λυνεις τους ιδιους γριφους), αυτη τη φορα ακολουθησα το μονοπατι που με εβγαλε στο πραγματικο φιναλε. Πιο μεγαλο σε διαρκεια, με πολλες εξτρα ωρες διηγησης και παιχνιδιου.
Ξεκινησα κατα τις 10-11 το βραδυ ετσι για λιγο και κατεληξα να μην μπορω να ξεκολλησω μεχρι και τις 6.30 που το τερματισα. Σε καθε playthrough μαθαινεις για καποιους χαρακτηρες εξτρα πραγματα που σε κανουν να δεθεις, αλλα το original playthrough ηταν μακραν πολυ μπροστα. Burst of emotions.. Ειναι τρελοι αυτοι οι Ιαπωνες.
Ξεκινησα κατα τις 10-11 το βραδυ ετσι για λιγο και κατεληξα να μην μπορω να ξεκολλησω μεχρι και τις 6.30 που το τερματισα. Σε καθε playthrough μαθαινεις για καποιους χαρακτηρες εξτρα πραγματα που σε κανουν να δεθεις, αλλα το original playthrough ηταν μακραν πολυ μπροστα. Burst of emotions.. Ειναι τρελοι αυτοι οι Ιαπωνες.
-
alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 χωρις υπερβολες απο τα πιο ωραια σεναρια που εχω συναντησει σε παιχνιδι. Και εκει που ειχα τερματισει ηδη 3 φορες κ ημουν ψιλοχλιαρος(ειναι αρκετα βαρετο να ξαναβλεπεις τα ιδια σκηνικα και να λυνεις τους ιδιους γριφους), αυτη τη φορα ακολουθησα το μονοπατι που με εβγαλε στο πραγματικο φιναλε. Πιο μεγαλο σε διαρκεια, με πολλες εξτρα ωρες διηγησης και παιχνιδιου.
Εμ, Ιάπωνες είναι αυτοί

Δλδ πρέπει να παιχτεί το 999 ΠΡΙΝ το Zero Escape, σωστά?

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης