Just Finished!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 12 Δεκ 2017, 10:01

amianen έγραψε:Ξεκινάω topic για να γράφουμε τις εντυπώσεις από παιχνίδια που μόλις ολοκληρώσαμε. Αν σας αρέσει μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας κι εσείς!

Εγώ εχθές τελείωσα το main story του Metal Gear Solid 5. Ήταν το μόνο βασικό metal gear που δεν είχα παίξει ακόμα. Το παιχνίδι το βρήκα φανταστικό σε gameplay, κυρίως για το stealth του κομμάτι αλλά η ιστορία μου φάνηκε πάρα πολύ φτωχή για τα δεδομένα του Kojima.
Σιγουρα θα το ξαναπαίξω και όχι μία φορά μόνο αλλά δεν το βάζω πάνω από κανένα εκ των MGS 1,2,3,4

Εγώ έχω κλείσει 500 ώρες με το παιχνίδι! Πού να έπαιζα κ το online.....
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό amianen » 17 Δεκ 2017, 12:46

Resident Evil VII .....Παιχνιδάρα! Επιτέλους ενα αυθεντικό resident. Σηκώνει βέβαια πολύ κουβεντα για τις αλλαγές που έχει αλλα προσωπικά με άφησαν 100% ικανοποιημένο!
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Δεκ 2017, 02:01

inFamous Second Son.Ωραιο παιχνιδι,με καλα γραφικα και ενδιαφερουσες δυναμεις.Ομως...σε σχεση με τα προηγουμενα μου φανηκε πολυ μικρο και η ιστορια του το πολυ μετρια.Στα του gameplay τα μονα αρνητικα ειναι το σκαρφαλωμα που ειναι τις υπομονης,και οι εχθροι που σε βαρανε απο τον "θεο"!
The Deadly Tower of Monsters.Απλα για να περασεις την ωρα σου και να παρεις κανενα τροπαιο.Τιποτα το ιδιαιτερο σαν twin-stick shooters.
Tales from the Borderlands.Πραγματικα υπεροχη ιστορια.Δεν το περιμενα τοσο καλο και ενδιαφερον.Επισης η μουσικη του ηταν ολα τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό frigs » 25 Δεκ 2017, 15:26

Dune 2
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 30 Δεκ 2017, 18:44

εννοεις το πολυ παλιο RTS;
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Δημοσίευσηαπό amianen » 04 Ιαν 2018, 19:02

Watch Dogs 2

Βελτιωμένο gameplay σε σχέση με το πρώτο αλλά μου φάνηκε αρκετά ανούσια και ρηχή η ιστόρια του. Το παιχνίδι το εξάντλησα και δεν κατάφερε να με κερδίσει κανένας χαρακτήρας.
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 04 Ιαν 2018, 20:43

Tales From The Borderlands,πολυ ωραια ιστορια και πραγματικα επικη μουσικη!
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 05 Ιαν 2018, 17:53

Uncharted:Lost Legacy - Πραγματικα απολαυστικο, με ενα αξεχαστο τελευταιο κεφαλαιο που το θεωρω απο τα κορυφαια που εχω παιξει
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Ιαν 2018, 16:59

Knack 2.Δεν ξερω τι ελλατωματα ειχε το πρωτο και δεν βγηκε τοσο καλο,αλλα αυτο το λατρεψα.Καλα γραφικα,πολυ καλος χειρισμος,αρκετα μεγαλο για platform,"μυστικα" αρκετα για ψαξιμο,Co-op και πολυ πρωτοτυπος χαρακτηρας ο Knack και οι κινησεις του.
Σαν αρνητικα θα εβαζα λιγο την μουσικη και οτι οι ικανοτητες δεν ξεκλειδονται ολες με το πρωτο walktrhougt.
Batman: The Telltale Series.Ωραια ιστορια,πιο ανθρωπινοι οι χαρακτηρες και ειδικα στην εμφανιση οι κακοι,και οσο παταει η γατα,λιγο πιο πολυ gameplay απο τα υπολοιπα Telltale παιχνιδια.
Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι μερικες σκηνες που τα ρουχα εξαφανιζονται και τα κεφαλια στριβουν πολυ,μα παρα πολυ απο το κανονικο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shadow » 06 Ιαν 2018, 22:19

Yakuza Zero πριν λιγο το οποιο προσπαθησα να το καθυστερισω οσο μπορουσα αλλα και παλι δεν μου ηταν αρκετο. Προκειται για μια απο τις καλυτερες σειρες που εβγαλε η Sega ξεπερνωντας και τα Shenmue! Σαν ενα τρισδιαστατο Streets Of Rage συνδιασμενο με στοιχεια RPG. Λεω να παρω και το Kiwami αλλα διαβαζω πως ειναι μικροτερο. Δυστυχως δε θα παιξω ποτε το 5 που ειναι το καλυτερο εκτος αν το ξαναβγαλουν για PS4 πραγμα δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB