Αξίζει η αγορά του ps4 pro?????

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό periklis » 21 Οκτ 2017, 15:04

Σιγουρα η τεχνολογία του αξίζει....αλλα για κάποιον που δεν εχει ηδη ps4. Νομίζω πως ακόμη και αν κατέχει κάποιος 4Κ τηλεόραση, το ps4 pro δεν θα εκμεταλευεται απόλυτα τις δυνατότητες της καθως και οι ιδιες οι εταιρίες που φτιάχνουν τα παιχνιδια δεν δινουν την απόλυτη προσοχη σε αυτο...
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 27 Οκτ 2017, 20:29

Απόλυτα ξεαπόλυτα, το Pro σε 4Κ με HDR είναι να μπεις μες την οθόνη.
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 28 Οκτ 2017, 15:54

Από τη στιγμή που έχεις PS4 κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να αγόραζες το Xbox One X. Διότι θα παίζεις καλύτερα τα 3rd party games όχι μόνο σε ανάλυση αλλά και σε textures, εφέ, φωτισμούς, af, antialisn και πολλά άλλα.

Δεύτερον θα έχεις το Base PS4 για τα απίστευτα exclusives της Sony όπως God of war, Uncharted, Horrizon και το αναμενόμενο ΈΠΟΣ The Last of us part 2!.

Και τρίτον θα έχεις τη πολυτέλεια να απολαμβάνεις και τα Exclusive της MS όπως Forza, Gears, Halo, State of Decay 2 και τη μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς Player unknown battlegrounds.

Προσωπικά θεωρώ fanboyism και φανατίλα με ένα συγκεκριμένο Brand δεν έχουν θέσει στο Gaming. Για μένα και το ξαναλέω προσωπικά κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του gamer δεν γίνεται να έχει παρωπίδες χάνοντας απίστευτα παιχνίδια από το κάθε brand λόγο κολλήματος με μια από τις 2 εταιρείες.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό SedineL » 27 Νοέμ 2017, 04:40

Το αγορασα οταν ειχα ακομα 1080p τηλεοραση και η μονη διαφορα ηταν σε καποια games οπως το infamous second son που μπορουσα να παιξω 60fps , αλλα πριν λιγο καιρο που πηρα 4κ και ειδα την διαφορα αξιζει και με το παραπανω, αν εχεις 4κ τοτε παρτο.
SedineL

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 12 Δεκ 2017, 10:08

diver_gr έγραψε:Από τη στιγμή που έχεις PS4 κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να αγόραζες το Xbox One X. Διότι θα παίζεις καλύτερα τα 3rd party games όχι μόνο σε ανάλυση αλλά και σε textures, εφέ, φωτισμούς, af, antialisn και πολλά άλλα.

Δεύτερον θα έχεις το Base PS4 για τα απίστευτα exclusives της Sony όπως God of war, Uncharted, Horrizon και το αναμενόμενο ΈΠΟΣ The Last of us part 2!.

Και τρίτον θα έχεις τη πολυτέλεια να απολαμβάνεις και τα Exclusive της MS όπως Forza, Gears, Halo, State of Decay 2 και τη μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς Player unknown battlegrounds.

Προσωπικά θεωρώ fanboyism και φανατίλα με ένα συγκεκριμένο Brand δεν έχουν θέση στο Gaming. Για μένα και το ξαναλέω προσωπικά κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του gamer δεν γίνεται να έχει παρωπίδες χάνοντας απίστευτα παιχνίδια από το κάθε brand λόγο κολλήματος με μια από τις 2 εταιρείες.

Έχεις απόλυτο δίκιο! Το σκέφτομαι για ΧΒΟΧ1Χ.....
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό teofox » 12 Δεκ 2017, 19:45

Φυσικά και αξίζει. Πέραν της 4Κ ανάλυσης, η βελτίωση στo frame rate με το boost mode είναι αυτό που το κάνει πραγματικό θηρίο. :)
Άβαταρ μέλους
teofox

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 15 Δεκ 2017, 12:58

Η αλήθεια είναι πώς άμα βρω ένα καλό μεταχειρισμένο με εγγύηση και φυσικά φθηνό, μάλλον θα το τσιμπήσω!
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 20 Δεκ 2017, 12:12

Αφού το xbox one x παιζει σε πραγματικη 4Κ ανάλυση και το ps4 Pro κανει απλά upscale είναι ζήτημα αν
οι fans της Sony θα περιμένουν για το επόμενο playstation το οποιο θα δινει πράγματι την 4Κ ανάλυση (έως τοτε θα εχουν πεσει και οι τιμες των εν λόγω τηλεοράσεων) και θα κρατήσουν τα αγαπημενα τους χρήματα γι αυτην την επένδυση..είτε θα περάσουν σε xbox one x μόνο κ μόνο για την ανάλυση που προσφέρει κλπ.
Αυτό βέβαια αφορά άτομα τα οποία πιστευουν οτι και η κονσολα της Microsoft έχει αρκετά καλα παιχνίδια για να τραβήξει τους ίδιους σε αλλαγή εταιρείας-κονσόλας, κάτι που προσωπικά δε πιστεύω οτι ισχύει στο μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 20 Δεκ 2017, 21:28

Και το Xbox One X κάνει upscale, εξαρτάται το παιχνίδι. Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για third party και έχει αποκλείσει το PC, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να διαλέξει το Pro αντί του Χ.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό snorlax » 20 Δεκ 2017, 23:17

καλησπερα παιδια και εγω την ιδια απορια εχω εαν αξιζει η αναβαθμιση σε Ps4 pro μιας και τωρα βρισκεται σε σχετικα καλη τιμη.. αν και εγω θα πρωτιμησω το ασπρο
snorlax

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB