Pokemon Go

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shadow » 14 Ιούλ 2016, 13:27

Νέα μάστιγα της νεολαίας (ξανά). Θα προσπαθήσω να κρατηθώ μακριά. Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα Pokemon για το Gameboy, αγόρασα τη κόκκινη, τη κίτρινη και τη χρυσή κασέτα. Είχα λιώσει ώρες ολόκληρες να τα βρω όλα και να τα ανεβάσω επίπεδο. Μεταφορά από εκεί στο κινητό δε γίνεται έτσι;
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Arty2 » 15 Ιούλ 2016, 13:18

@bullalex Με αλλαγή καταστήματος μόνο, αλλά δεν γνωρίζω τι άλλες επιπτώσεις επιφέρει αυτό.

@Shadow Μεταφορά τίνος σε σμαρτφόνι από παιχνίδι 20ετίας; Είσαι χωρατατζής εσύ : D
Άβαταρ μέλους
Arty2

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό bullalex » 20 Ιούλ 2016, 23:31

Το έχω πλέον και καίγομαι!
Έχει την πλάκα του, αλλά σαν το κλασικό στο Game Boy Color δεν έχει!
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιούλ 2016, 09:23

Φαντάσου να βάλουν μάχες μεταξύ των παικτών στο δρόμο ξερω γω να μπορείς να βρεις άλλους και να πολεμάς θα καταστραφεί ο κόσμος :D
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό valkongr » 22 Ιούλ 2016, 10:11

Raphael έγραψε:Φαντάσου να βάλουν μάχες μεταξύ των παικτών στο δρόμο ξερω γω να μπορείς να βρεις άλλους και να πολεμάς θα καταστραφεί ο κόσμος :D

Δεν θα βάλουν. Για κάτι τέτοια παρακάλαγαν στο Ingress και ακόμα περιμένουν. Η Niantic έφτιαξε ένα πολύ απλό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Όποιος περιμένει βάθος, ας ξεκινήσει το ράψιμο.
Άβαταρ μέλους
valkongr

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Ιούλ 2016, 16:52

Shadow έγραψε:Νέα μάστιγα της νεολαίας (ξανά). Θα προσπαθήσω να κρατηθώ μακριά. Όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα Pokemon για το Gameboy, αγόρασα τη κόκκινη, τη κίτρινη και τη χρυσή κασέτα. Είχα λιώσει ώρες ολόκληρες να τα βρω όλα και να τα ανεβάσω επίπεδο. Μεταφορά από εκεί στο κινητό δε γίνεται έτσι;

Emulator is your friend.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό kostadia » 27 Ιούλ 2016, 22:06

Εντάξει καλό παιχνιδάκι αλλά καταντάει βαρετό από ένα σημείο και μετά αφού δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις. Κατά την γνώμη μου θα ξεφουσκώσει γρήγορα.
kostadia

Δημοσιευσεις : 81

Δημοσίευσηαπό bullalex » 28 Ιούλ 2016, 10:15

Και εγω το βαρέθηκα ήδη!
Δε μας περισσεύει τόσος χρόνος ούτε τόσα Mb...
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 31 Ιούλ 2016, 21:10

Μπα δεν νομιζω να ξεφουσκωσει γιατι ερχοντια updates με ανταλλαγες κλπ..και καινουργια ποκεμον πιο μετα...
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Ιούλ 2016, 21:57

Δεν νομίζω να ξεφουσκώσει γρήγορα αλλά και εγώ προτιμώ τα κλασσικά pokemon σε gameboy και 3ds. Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα σίγουρα το pokemon go αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB