Δύσκολα ή χαλλλαρά;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 17 Απρ 2012, 15:33

LIONHEART έγραψε:
ναι maniac το εσπασα το δισκάκι του ninja gaiden στο πρωτο χβοχ... :P

Δε φαντάζεσαι πόσα σουβερ έχω αποκτήσει.... :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Απρ 2012, 09:15

nfs_maniac έγραψε:
LIONHEART έγραψε:
ναι maniac το εσπασα το δισκάκι του ninja gaiden στο πρωτο χβοχ... :P

Δε φαντάζεσαι πόσα σουβερ έχω αποκτήσει.... :D

Ε μα πια ειπαμε να το κανεις δυσκολο αλλα οχι και ετσι .. ακομα και το 2 αν κανεις το αστειο να το παιξεις στο hard εκει ειναι να πλακωσεις στο ξυλο τον ιτακάγκι ....

δεν ξερω αλλα θα καταευχαριστηθω το ninja gaiden 3!! :D
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 18 Απρ 2012, 21:07

Για μενα το ενδιαμεσο ειναι το ιδανικο αλλα αν ηταν να επιλεξω αναμεσα στα δυο τωρα θα ελεγα χαλαρα γιατι θελω να περασω καποιες ωρες ευχαριστες και οχι ατελειωτες ωρες εκμαθισης μηχανισμων και στρατηγικης αν και σε ορισμενες περιπτωσεις οπως Dark Souls,Ninja gaiden ειναι πραγματικη προκληση.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 13 Δεκ 2012, 22:20

Μου αρεσουν και οι 2 κατηγοριες αναλογα την περισταση. Ας πουμε σε ενα παλιο Tomb raider που κυριο ρολο εχει η εξερευνηση και το platforming με χαλουσαν οι στιγμες που επρεπε να ξαναπαιξω ενα σημειο μονο και μονο για να σκοτωσω μερικους πιο δυσκολους εχθρους. Με αποσπουσε απο την εξερευνηση.

Απο την αλλη το dark souls εχει ενα υπεροχο συστημα μαχης που θελει υπομονη και trial &error. Θα ηταν κριμα να ηταν ευκολο καθως το να σε κανει να νιωσεις πολεμιστης κι ευαλωτος σε ξενο τοπο ειναι ο σκοπος του.

Οπως και να χει και ο,τι παιχνιδι και να ναι, τρελενομαι η δυσκολια να ειναι σε δυσθεωρητα επιπεδα οσον αφορα τους γριφους! Δωσ'μου γριφο κι εξερευνηση και παρε μου την ψυχη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 13 Δεκ 2012, 22:26

Να συμπληρωσω πως ενα τελειο mix gameplay θεωρω το Zelda. Ειναι challenging τοσο οσον αφορα τις μαχες του, οσο και τους γριφους του. Μπορει κι ενας casual player να το τερματισει αν χαλασει χρονο πανω του(και σου δινει το ερεθισμα να το κανεις συνεχως). Μπορει ομως να κανει και τον πιο εμπειρο hardcore να ιδρωσει.

Συνεχες teasing, εθιστικοτατο gameplay και χειρισμος που δε σε προδιδει ειναι στοιχεια που κανουν ενα παιχνιδι απολαυση ανεξαρτητως ειδους.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό lust » 13 Δεκ 2012, 22:37

Πιστευω και τα 2 καλα ειναι για τα "οφλαιν" δεν με νοιαζει και τοσο αλλα αμα ειναι mmo πρεπει να ειναι ζορικο να θελει μηνες καψιματος να παρεις το καλυτερο gear το max level (βλεπε l2) οχι οτι δεν εχω σπασει 3 χειριστηρια ps3 με πιο ευκολα παιχνιδια αλλα το δυσκολο εχει παντα τη γλυκα του...επαιζα και γω λιγο wow προσφατα και πηγα max level σε 2-3μερες χωρις πολλες ωρες...τα χουν κανει ολα ευκολα και εχει καταντησει αηδια
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Δεκ 2012, 23:25

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε για το ενδιάμεσο και προτιμώ μια ελαφρά κλήση προς το δύσκολο. Μου αρέσει τα παιχνίδια να είναι challenging και ξενερώνω με τα παιχνίδια που τερματίζω εύκολα. Αν δεν βρίσω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν το φχαριστιέμαι. Νομίζω το όριο είναι όταν σε κάνει να αρχίζεις να πετάς πράγματα και να τα σπάς όλα. Κάπου εκεί πρέπει να τραβηχτούν τα όρια για μένα. Φώναξε βρίσε χτύπα τον καναπέ η τα μαξιλάρια (τα έχω κάνει όλα κατά καιρούς) αλλά μην σπάς πράγματα. Το μετάνιωσα όταν είχα σπάσει ένα πληκτρολόγιο μια φορά.

Επίσης όταν είναι δύσκολο να έρχεται φυσικά και με τη ροή του παιχνιδιού αυτό και όχι να είναι απλά επιτειδευμένο μόνο και μόνο για να λένε "ουάου, ένα από τα δυσκολότερα games". Δηλαδή σε ένα FPS να είναι λογικό να σου έρθουν 100 εχθροί και όχι να εμφανιστούν από το πουθενά έτσι για να υπάρχουν. Δηλαδή σε μερικά παιχνίδια νομίζεις ότι το τελικό boss έχει περισσότερο στρατό από όσο έχουν στείλει οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και Βιετνάμ μαζί. Έλεος.

Συμφωνώ πάρα πολύ με τον alex4444 για το Zelda. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το ενδιάμεσο. Τους κρατάει όλους ευχαριστημένους και υπάρχει ένα λογικό όριο στη δυσκολία το οποίο όμως δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Απλά δεν είναι υπερβολικό. Πολλοί "hardcore" (δε μου αρέσει αυτός ο όρος αλλά τέλος πάντων) τα βρίσκουν σκούρα αλλά με υπομονή και πολλές ώρες μπορεί ο καθένας να το τερματίσει. Και το skyward sword το πέτυχε αυτό και με το παραπάνω και έχει όλα τα στοιχεία που προαναφέρει ο alex. Γι αυτό είναι και ένα από τα καλύτερα Zelda.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Δεκ 2012, 10:42

ανάλογα το παιχνίδι πιστεύω...είναι κάποια που προτιμάω να τα πηγαίνω χαλαρά και είναι κάποια άλλα που θέλω να τα παίζω στη μέγιστη δυσκολία...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό litanies » 16 Δεκ 2012, 17:43

όλα στο χαραλά...δεν είμαστε και οι καλύτεροι παίχτες :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό kessel » 16 Δεκ 2012, 18:18

Εγώ πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχουν και εύκολα και δύσκολα παιχνίδια,ανάλογα με την όρεξη του gamer εκείνη την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB