- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Tekken 7
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μεγαλη αγαπη τα tekken μου αρεσε ι ιδεα τους με ta tag tournament . Ελπιζω να τα συνεχισουν . Για την ωρα περιμενουμε το 7 !
- inglorious
- Δημοσιευσεις : 36
Λιγο με την ιστορια το χουν χαλασει παντως ουτε που ασχολουμαι πια. Ενω μεχρι το tekken 3 μου αρεσε πολυ το story
- inglorious
- Δημοσιευσεις : 36
Η ιστορία είναι αρκετά απλή αλλά στη προσπάθεια τους να προσθέσουν περισσότερους χαρακτήρες την κάναν λάστιχο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Heihachi πέταξε το Kazuya σε ηφαίστειο. Στο 1 μαθαίνουμε πως ο Kazuya έκανε συμφωνία με το διάβολο κι έτσι επέζησε, για να τον ξαναπετάξει στο 2. Στο 3 ο Heihachi βρήκε τον Ogre που σκότωσε κάμποσους (με τη Jun να εμφανίζεται πλέον μόνο στα Tag), και πρόδωσε τον εγγονό του Jin (που κουβαλούσε κι αυτός το γονίδιο του διαβόλου). Στο 4 επέστρεψε ο Kazuya με το διάβολο, στο 5 ξεθάφτηκε ο πατέρας του Heihachi ο Jinpachi, στο 6 ανακάλυψαν και την ύπαρξη του Azazel που τελικά δεν έφταιγε αυτός για τον διάολο, αλλά μάλλον ο Akuma που πολεμάνε στο 7. Ουσιαστικά πρωταγωνιστής είναι o Heihachi που πολεμά τη δαιμονισμένη οικογένεια του, η οποία έγινε έτσι εξαιτίας της γυναίκας του Kazumi που τον πρόδωσε, γι'αυτό λέγεται Mishima Saga.
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
3nws1th5 έγραψε:Εγω θα παω για το super street fighter στο switch
Ναι ολόιδια παιχνίδια είναι. Ελπίζω να το έγραψες μόνο για τους πόντους

-
TechPriestXS - Δημοσιευσεις : 57
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης