Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 04 Μαρ 2015, 01:50

vonzuchter έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Bully: Scholarship Edition. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι τόσες φορές που δεν είναι το ίδιο πια σα να το παίζω για πρώτη φορά. Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δε θέλω τόσο πολύ να το ξαναπαίξω, επειδή το'χω μάθει απέξω και ανακατωτά. Μακάρι να γινόταν να το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι για να το ξαναπαίξω από την αρχή.

αντε ρε συ. ειναι τοσο καλο? το εχω αγορασει σε προσφορα 2 ή 3 ευρω δε θυμαμαι εχω παιξει καναδυο αποστολες μεχρι εκει που πηγε σε ενα γηπεδο αμερικανικου ποδοσφαιρου και εριχνε με τη σφεντοντα στους παικτες και το εχω παρατησει... να το συνεχισω προτεινεις? το εχω μηνες παρατημενο

Προφανώς! Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. ^_^ Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις. Έχει ακόμα και αγώνες καρτ, λούνα παρκ, και σκουτεράκι. :o
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό john-data » 04 Μαρ 2015, 01:55

GooDShiveR έγραψε:Εγώ μάλλον θα διάλεγα το πρώτο Tomb Raider.

Το αγόρασα το 1995 μαζί με το Saturn και όταν το πρωτοείδα άλλαξαν τα πάντα. Ήταν το πρώτο 3d game που έβλεπα, η μουσική επένδυση ήταν απλά εξαιρετική. Η αίσθηση τρόμου, εξερεύνησης, πρόκλησης. Οι αντίπαλοι που πεταγόντουσαν πίσω απο τις γωνίες. Απλα εκπληκτικό! Και ειδικά για ένα 8χρονο που είχε μάθει να παίζει boberman και contra!!

Νομίζω δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσω την επική μουσική που δυνάμωνε σιγά σιγά όταν εξερχόμουν ενός σημείου δράσης/αγωνίας και συναντούσα μία καινούρια, ανεξερεύνητη περιοχή.. Όπως επίσης δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τον T-Rex και τον "μόρτη" που εμφανιζόταν απο το πουθενά κ απλά έτρεχα! Απίστευτα συναισθήματα !!

Θα ήθελα πολύ να τα ξαναζήσω!

Μπορείς να γράψεις κατι τώρα να επιβεβαιώσω οτι δεν έχω άλλο λογαριασμό στο enternity και τα έγραψα εγώ?
Ακριβώς τα παραπάνω ήθελα να γράψω...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 04 Μαρ 2015, 02:16

john-data έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Εγώ μάλλον θα διάλεγα το πρώτο Tomb Raider.

Το αγόρασα το 1995 μαζί με το Saturn και όταν το πρωτοείδα άλλαξαν τα πάντα. Ήταν το πρώτο 3d game που έβλεπα, η μουσική επένδυση ήταν απλά εξαιρετική. Η αίσθηση τρόμου, εξερεύνησης, πρόκλησης. Οι αντίπαλοι που πεταγόντουσαν πίσω απο τις γωνίες. Απλα εκπληκτικό! Και ειδικά για ένα 8χρονο που είχε μάθει να παίζει boberman και contra!!

Νομίζω δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσω την επική μουσική που δυνάμωνε σιγά σιγά όταν εξερχόμουν ενός σημείου δράσης/αγωνίας και συναντούσα μία καινούρια, ανεξερεύνητη περιοχή.. Όπως επίσης δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τον T-Rex και τον "μόρτη" που εμφανιζόταν απο το πουθενά κ απλά έτρεχα! Απίστευτα συναισθήματα !!

Θα ήθελα πολύ να τα ξαναζήσω!

Μπορείς να γράψεις κατι τώρα να επιβεβαιώσω οτι δεν έχω άλλο λογαριασμό στο enternity και τα έγραψα εγώ?
Ακριβώς τα παραπάνω ήθελα να γράψω...

χαχαχαα!!!

Το anniversary το έχεις παίξει? Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη χαθούν/χαλάσουν/καλυπτούν οι αναμνήσεις μου απο αυτή την παιχνιδάρα!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 04 Μαρ 2015, 12:13

Resident Evil 1!!

Μαθητής τότε PS1 και πολύ τρόμος
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Dural » 05 Μαρ 2015, 02:28

Αν βάλουμε και την προϋπόθεση να γυρίσεις πίσω στον χρόνο, δηλαδή να το παίξεις για πρώτη φορά την εποχή που βγήκε, τότε θα επέλεγα ή το Mario 64 ή το Zelda Ocarina Of time. Το πρώτο το θυμαμαι σαν χθες που με είχε κυριολεκτικά να χαζεύω με ανοιχτό το στόμα τα γραφικά. Καθόμουν κυριολεκτικά σαν αποβλακομένος μπροστά από την TV.

Τώρα για το συγκεκριμένο Zelda ότι και να πω ειναι λιγο. Θυμάμαι τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, τα άρθρα που είχαν γραφτεί σε ελληνικά και γερμανικά περιοδικά, θυμάμαι την αναμονή για την μέρα που θα μου το έφερνε ο θείος μου, το πώς το ξεπακετάρισα, την μάχη που έδωσα εκείνη την ημέρα με την μάνα μου για να μην παω την επομενη μερα σχολείο για να το λιώσω, έπος, απλα επος.

Σαν τρίτη επιλογή-έκπληξη, θα επέλεγα την Pokemon red ή Pokemon gold χωρίς να γνωρίζω όμως τίποτα γύρω από το συγκεκριμένο franchise
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 05 Μαρ 2015, 07:16

Με την προϋπόθεση ότι δεν θα είχα ζήσει ότι ακολούθησε, αυτό θα ήταν σίγουρα το DOOM.

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε και ακόμα και σήμερα νομίζω ότι όχι μόνο προσωπικά, αλλά όλοι όσοι είχαν την τύχη να ζήσουν το φαινόμενο που ονομαζόταν DOOM δεν μπορούσαν να αντιληφθούν την πλήρη έκταση του αντικτύπου που θα άφηνε η δημιουργία μιας μικρής παρέας.

Ορισμένες φορές, νόμιζω πως μέχρι σήμερα, ακόμα και μετά από όλες τις διακρίσεις και τις αναφορές, εύκολα παραβλέπονται όχι μόνο οι βάσεις που έθεσε το DOOM στο game development, αλλά και το πως αυτό διαμόρφωσε την gaming σκηνή όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

*με το theme του E1M1 να παίζει στο background, φυσικά*
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 05 Μαρ 2015, 08:05

Δεν ξερω πραγματικα ποιο παιχνιδι να πρωτοπω, γιατι πιστευω οτι πανω και απο ενα αριστο παιχνιδι το οποιο εχουμε παιξει εμεις οι gamers βαζουμε πρωτα στη λιστα μας τα παιχνιδια τα οποια μας σημαδεψαν συναισθηματικα (συνηθως σε μικρη ηλικια) ακομα κι αν ηταν μετρια πλην ομως μας μαγεψαν, για τους δικους μας ξεχωριστους λογους εκαστος. Σκεπτομενος λοιπον με βαση τα δικα μου κριτηρια ποιο παιχνιδι θα ηθελα να ξανπαιξω και να κανω reset στη μνημη μου θα επελεγα το zelda links awakening για το gameboy. Κατα τα λοιπα runner up ερχονται το broken sword shadow of the templars, ff7 , xenogears και σχεδον ολα τα υπολοιπα zelda, syberia και loom.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Μαρ 2015, 10:19

Για μενα σιγουρα το Metal gear solid 1 στο Ps1 . Ηταν ενα απο τα σημαντικοτερα παιχνιδια που αφησαν εποχη και στιγματισαν τον Gamer !!! Σιγουρα ειναι ενα game που αμα το πιασει καποιος σημερα θα ειναι ενα Επος !!! Και για οσους απο την νεα γενια δεν το εχει παιξει δεν εχει τηνα παραμικρη ιδεα τι θα πει παιχνιδι !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό john-data » 05 Μαρ 2015, 12:00

[/quote]

χαχαχαα!!!

Το anniversary το έχεις παίξει? Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη χαθούν/χαλάσουν/καλυπτούν οι αναμνήσεις μου απο αυτή την παιχνιδάρα![/quote]

Πω το ίδιο ήθελα να γράψω...xaxaxaa
Όχι φίλε δεν το έχω παίξει...
Kαλά Εκτορα και το Ocarina τέλειο παιχνίδι προσπάθησα να το ξαναπαίξω στο n64 πριν λίγους μήνες
αλλά σε μεγάλη tv απλά δεν...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό illuminati23 » 24 Απρ 2015, 22:43

The last of us!k Dino Crisis 2!!μεγάλες στιγμές!
illuminati23

Δημοσιευσεις : 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB