Game of The Year 2011

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 14 Δεκ 2011, 16:26

PS.: Ηλία γράψε κι εσύ τη δική σου λίστα :D
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 16 Δεκ 2011, 18:24

Mortal combat όχι από άποψη τεχνικού τομέα αλλά είχα χρόνια να ευχαριστηθώ mortal συνήθως έμπαινε στο tray και σε 10 λεπτά η έναν τερματισμό στο τσακίρ κέφι και μετά ούτε το έβλεπε η κονσόλα …

Κατά αλλά gears of war 3
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Δεκ 2011, 15:38

Uncharted 3

Batman: Arkham City

Battlefield 3

+ The Elder Scrolls V Skyrim
Τελευταία επεξεργασία από game over και 31 Δεκ 2011, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Nostradamus » 22 Δεκ 2011, 12:52

1.DARK SOULS

2.Uncharted 3

3.Batman: Arkham City

4.Gears of War 3
Άβαταρ μέλους
Nostradamus

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό game over » 22 Δεκ 2011, 16:04

Και εγώ θα έβαζα το dark souls, αλλά μ'αυτό που μου έτυχε δεν … Να έχω παίξει 70-80 ώρες και να freezare το ps3 την ώρα που γίνεται save, να περιμένω κάνα 10 λεπτο,και αναγκαστικά restart.
Μετά...load game…corrupted files...Ξανά από την αρχή το game... αφού έσπασα το controler και αγόρασα άλλο, μετά αναγκάστηκα να αγοράσω ΚΑΙ κάρτα psn και να γίνω μέλος plus μονό και μονό για να κάνω τα locked saves online backup(μην την ξαναπατήσω,).Εκτός από αυτό είχε πολλά glitch & bags και το frame rate σε κάποια μέρη έπεφτε απ τα σύννεφα.Παρόλα αυτά μάρεσαι αλλά ως ένα απλό game....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Δεκ 2011, 11:21

Χωρις σειρα

Battlefield 3
Dark Souls
Uncharted 3
Batman Arkham City
The elder Scrolls V Skyrim
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό themdro » 04 Ιαν 2012, 01:00

Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου (και χρημάτων :P ) δεν είχα την ευκαιρία να παίξω όλα τα games που θα ήθελα. Η δική μου λίστα:

1) Uncharted 3 - Μετά το φοβερό Among Thieves, μετρούσα αντίστροφα τις μέρες για να έρθει. Καταπληκτικό παιχνίδι, άψογος οπτικός τομέας σε hardware 2006, φοβερά action sequences (η σκηνή στο αεροπλάνο ήταν απλά συνταρακτική) αλλά όχι χωρίς μικροπροβλήματα δυστυχώς. Για μένα δεν είχε την συνοχή του 2 αλλά και το storyline είχε αρκετά κενά, ενω ιδιαίτερα τα τελευταία chapters τεείωσαν υπερβολικά γρήγορα. Η διάρκεια επίσης θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη, δεν ξέρω γιατί το έκαναν τόσο μικρό

2) Elder Scrolls V: Skyrim - Οτι και να πεί κανείς για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο. Ίσως απο τους ομορφότερους κόσμους σε βιντεοπαιχνίδι, καταπληκτικο storyline (quests και sidequests). Ήθελα να το πάρω για το PS3 αλλά μετά τα προβήματα που ακούστηκαν ευτυχώς τελικά κατέληξα να το αποκτήσω στο PC, όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν bugs δυστυχώς.

3) The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D - Αφου δεν είχα την ευκαιρία να παίξω αυτο το αριστούργημα παλιότερα, το αγόρασα μαζί με το 3DS και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής οτι έχω εντυπωσιαστεί. Ο κόσμος του Hyrule είναι απλά μαγικός και δύσκολα κλείνεις το καπάκι αν έχεις αρχίσει.
Άβαταρ μέλους
themdro

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Altair » 12 Ιαν 2012, 12:45

Μιας και ζητάτε μόνο 3 και όχι 10 μου είναι αρκετά εύκολο.

Λοιπόν:

1)Batman Arkham City
Άπειρα μυστικά,πληθώρα από gadgets,πολλές υποαποστολές,ωραίες μάχες και γενικά νιώθεις πως δεν ελέγχεις τον Batman αλλά ΕΙΣΑΙ ο Batman.

2)Uncharted 3 Drake's Deception
Ναι,τελικά όντως είχε πρόβλημα το shooting (sorry Παύλο),αλλά δεν μας νοιάζει διότι εξαιτίας αυτού του τίτλου το σαγόνι έμενε καρφωμένο στο πάτωμα και δεν έκλεινε για κανένα λόγο.Αναρωτιέμαι γιατί δεν το βάζω πρώτο...

3)Ghost Trick Phantom Detective
Αντιγραφή ποστ μου από άλλο φόρουμ.
Πολύ καλός τίτλος με ωραίους γρίφους,καλό σενάριο,ενδιαφέροντες χαρακτήρες κι ένα ανατρεπτικό φινάλε.Νιώθω σα να μου πήρε γύρω στο 10ωρο αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ παραπάνω.Χωρίζεται σε 18 κεφάλαια και καθώς προχωράς αποκτάς νέες δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην γίνεται επαναλαμβανόμενο.Επίσης έχει πολύ καλό χιούμορ.Οι θιασωτές των Ace Attorney τουλάχιστον θα το καταευχαριστηθούν μιας και η αισθητική είναι ίδια (ίδιος δημιουργός).Η μουσική κυμαίνεται μεταξύ ανάλαφρης και ατμοσφαιρικής,ανάλογα την κατάσταση.Το σχέδιο είναι πανέμορφο και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο καλό animation έχει.
Η δυσκολία θα έλεγα ότι είναι χαμηλή.Ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το είδος,κόλλησα άσχημα σε πολύ λίγα σημεία.
Από μένα 10/10.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Tom o Xboxakias » 23 Ιαν 2012, 12:58

1) Skyrim (Το καλύτερο παιχνίδι όχι της χρονιάς αλλά ολόκληρης της γενιάς αυτής κονσολών)
2) Gears of War 3 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνίδι πολύ αγνοημένο γενικά από τις λίστες GOTY και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί)
3) Crysis 2 (πέραν του ότι είναι από τεχνικής άποψης διαμάντι είχε ένα τεράστιο και απολαυστικότατο campaign το οποίο έπαιξα 4 φορές από αρχή ως το τέλος και πάω για 5ο playthrough)

Runners up... Uncharted 3, Battlefield 3, Modern Warfare 3
Άβαταρ μέλους
Tom o Xboxakias

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό Lord Panos » 12 Μαρ 2012, 22:41

1. The Elder Scrolls V Skyrim γιατι παρα τα οποια μικροπορβληματα ειναι πραγματικα εκπληκτικο!

2. The Witcher 2 γιατι ειναι το πιο ωριμο RPG των τελευταιων ετων

3. Bulletstorm για το εκπληκτικο gameplay και χιουμορ του.
Άβαταρ μέλους
Lord Panos

Δημοσιευσεις : 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB