majorfox έγραψε:πιστευω οτι το mgs 5 θα ειναι το remake του πρωτου mg .Εσεις τι πιστευετε ?
H Boss νομιζω εχει να πει καποια πραγματα στο 5 . To Rising παντως δεν θα ειναι το 5 .
Α και naked snake στο θεμα ; Αχ θα γινει του Kojima !
majorfox έγραψε:πιστευω οτι το mgs 5 θα ειναι το remake του πρωτου mg .Εσεις τι πιστευετε ?
Naked Snake έγραψε:Επι του θέματος πάντως,η ανακοίνωση των HD MGS ήτανε μακράν το καλύτερο και ποιοτικότερο νέο για την σειρά εδώ και πολλά πολλά χρόνια.Τέτοια ήτανε η χαρά μου δηλαδή που νομίζω ότι έφτασα πλέον στην δύση της gaming μου σταδιοδρομίας.Δεν ξέρω τι μπορεί πλέον να μου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση απ'ότι το Subsistence σε HD.Ειλικρινά θέλω να πάω γονυπετής σαν γριά στην Τήνο στην Koji Pro και να πώ ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ σε όλους.Μετά απο αυτό - sorry για την υπερβολή κιόλας - για μένα είναι το χάος!
majorfox έγραψε:Naked Snake έγραψε:Επι του θέματος πάντως,η ανακοίνωση των HD MGS ήτανε μακράν το καλύτερο και ποιοτικότερο νέο για την σειρά εδώ και πολλά πολλά χρόνια.Τέτοια ήτανε η χαρά μου δηλαδή που νομίζω ότι έφτασα πλέον στην δύση της gaming μου σταδιοδρομίας.Δεν ξέρω τι μπορεί πλέον να μου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση απ'ότι το Subsistence σε HD.Ειλικρινά θέλω να πάω γονυπετής σαν γριά στην Τήνο στην Koji Pro και να πώ ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ σε όλους.Μετά απο αυτό - sorry για την υπερβολή κιόλας - για μένα είναι το χάος!
εγω λεω να αγορασω και πουρα για το τελος
η φωτο ειναι απο του Kojima το twitter...
Uploaded with ImageShack.us
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης