ps4 Θόρυβος

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό giannhs10 » 14 Αύγ 2014, 04:08

καλησπερα μαγκες μια ερωτηση και μενα κανει θορυβο το μηχανιμα αλλα ειναι φυσιολογικο πιστευω εδω εκανε το super slim στο ps3! θα ηθελα να ρωτησω την ωρα που το ειχα ανοιχτο το ps4 και επαιζα το ντεμο φιφα 14 πηγα ν βγαλω το hdim και αντι να βγαλω το hdmi εβγαλα το τροφοδοτικο που του δινη ρευμα οταν το ανοιχα εκανε ρεσταρτ file system μπορει να χαλαση ετσι ???
giannhs10

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 19 Αύγ 2014, 14:32

Γιάννη όχι αν το κάνεις 2,3 φορές δεν έχει θέμα να χαλάσει η κονσόλα.
Στα δικά μου, τελικά μίλησα σήμερα το πρωί με cometron(servise της sony στην Ελλάδα) και μου είπαν να το στείλω αύριο με acs να το δούνε.Μόλις έχω νέα θα ποστάρω στο foroum.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό crucifier4kx » 19 Αύγ 2014, 19:13

Επειδή και μένα μου έκανε αρκετό θόρυβο και έκαιγε, το έβγαλα από το έπιπλο που το είχα και το έβαλα πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης που είναι ''ευάερο''.Μετά από 8-10 λεπτά ούτε θόρυβος ούτε θερμοκρασία.Ευτυχώς.Ελπίζω να βοήθησα....
crucifier4kx

Δημοσιευσεις : 17

Re: ps4 Θόρυβος

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 25 Αύγ 2014, 16:13

Ενα μεγαλο respect στη Cometron και το Service της Sony.Τριτη μιλησα μαζί τους και τους είπα οτι η κονσόλα έκανε θόρυβο(πράγμα που συμβαίνει δυστυχώς στους μισους κατόχους ps4) Τέταρτη το έστειλα με acs και έξοδα δικά τους(!!!), και Παρασκευή μου στείλανε καινούργια κονσόλα που ευτυχώς φαίνεται να έπεσα σε αθόρυβο κομμάτι.
Έτσι πρεπει να λειτουργούν τα service παντού!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB