Εχω παιξει τα περισσοτερα μεχρι και το IX.Ενταξει τα πρωτα ειναι αρκετα καλα (υποψην τα εχω παιξει τα τελευταια χρονια τα περισσοτερα) αλλα imho απο το 6 και μετα ειναι σπουδαια.Δεν θελω να ξεχωρισω ποιο ειναι το αγαπημενο μου ,γιατι ειναι δυσκολο, αλλα ουτε να ξεχωρίσω καποιο ως το καλυτερο γιατι θα ειναι αδικο για τα υπολοιπα μιας και ολα ειναι σπουδαια και ξεχωριστα.
Αυτον τον καιρο παιζω το FF tactics A2 στο DS,δεν ειχα ξαναασχοληθει με την σειρα tactics στο παρελθον αλλα βρισκω εξαιρετικο το gameplay,απλα μεγαλο αρνητικο ειναι το οτι η ιστορια ειναι σχεδον τελειως αδιαφορη.
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Final Fantasy Fans
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Με PSP (και σε λίγους μήνες και με PSvita) παίζονται ανετότατα όλα τα παλιά FF χωρίς να ενοχλούν τα μεγάλα pixels στην μεγάλη οθόνη (της τηλεόρασης)

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Κανείς που θέλει να βρίσκει την Square για το Versus υπάρχει;; 

Τελευταία επεξεργασία από Scott_Pilgrim και 12 Σεπ 2011, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
bahamut zero έγραψε:κανα trailer για versus θα μας δειξουν ή μπα???
Από ότι κατάλαβα θα αρκεστούμε στην "ανακοίνωση" ότι πλέον το παιχνίδι μπαίνει σε πλήρεις ρυθμούς παραγωγής, και θα δείξουν νέο υλικό στο μέλλον. Λογικό από μία άποψη, με το FFXIII-2 να πλησιάζει θα θέλουν να ρίξουν εκεί το βάρος της προώθησης.
Τσεκάρετε και το rock band ff να πάθετε πλάκα.

-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Να δω τον Sephiroth να το κουνάει τρέχοντας στο δάσος και τι κόσμο!
Δεν είδα Versus στην λίστα της Square για E3 και ανησυχώ.. Δηλαδή τα νέα θα μας τα φέρουν εκτός της έκθεσης;; :S
Δεν είδα Versus στην λίστα της Square για E3 και ανησυχώ.. Δηλαδή τα νέα θα μας τα φέρουν εκτός της έκθεσης;; :S

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Για όσους ψάχνουν το trailer του Versus:
Πάντως, από τους αγαπημένους μου τίτλους (μετά τα κλασικά VII, VIII, X, IX) ήταν το Crisis Core. Ιστορία γεμάτη αλλαγές, τρομερός ο Zack και ένα ending που ακόμα και σήμερα με κάνει να κλαίω...
Πάντως, από τους αγαπημένους μου τίτλους (μετά τα κλασικά VII, VIII, X, IX) ήταν το Crisis Core. Ιστορία γεμάτη αλλαγές, τρομερός ο Zack και ένα ending που ακόμα και σήμερα με κάνει να κλαίω...
-
Leo 360 Greece - Δημοσιευσεις : 40
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης