To καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει ΠΟΤΕ!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 26 Ιούλ 2014, 13:37

Χμμμ Δύσκολη ερώτηση και δύσκολη απάντηση.
Το καλύτερο που έχω παίξει θα πω το Κingdom Hearts, το οποιο πάντρεψε μοναδικά τον κόσμο της Disney με των final fantasy.Επίσης μας έδωσε τον πιο συμπαθή ήρωα ever για μένα, τον Sora.
Βεβαια στην ίδια κατηγορια δεν μπορώ να μην βάλω το Grand theft Auto V με τους μοναδικούς χαρακτήρες-διαλογους-στόρυ ενω το θεωρω επίτευγμα σε θέμα γραφικών για Ps3-xbox 360.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 17 Σεπ 2014, 16:29

Δε μπορώ με τίποτα να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι, υπάρχουν αρκετά καλά games και είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξω μόνο ένα. :-/
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 18 Σεπ 2014, 11:45

The curse of monkey island 2.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 24 Σεπ 2014, 04:16

θα απαντήσω με βάση τα γραφικά εγώ συγκεκριμένα στο θέμα γιατί είναι όντως ότι καλύτερο έχω δεί μέχρι στιγμής μπροστά μου και όχι απο τρέιλερ. Silent Hills ps4 demo. Ε Π Ι Κ Ο. Απλά. Και δεν είναι μόνο τα γραφικά, γιατί είναι και παλούκι...θυμίζει τα παλιά καλά δύσκολα παιχνίδια,ούτε βοήθεια ούτε κουμπιά ούτε τίποτα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 24 Σεπ 2014, 09:14

Δυσκολη ερωτηση, ειμαι μεταξυ Ocarina of time, super mario 64, Civ 4, world of warcraft και HL2: episode 2, ισως με αυτην την σειρα.
Το Ocarina of time ειναι εκληκτικο παιχνιδι, πραγματικο αριστουργημα. Το SM64 ειναι μαζι με το galaxy τα καλυτερα platform που εχω παιξει, το galaxy ισως να ειναι καλυτερο αλλα το 64 εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου.
Το civilization 4 ειναι το κορυφαιο strategy που εχω παιξει, εκπληκτικο.
Ατελειωτες ωρες παιχνιδιου στο WoW, μοναδικη εμπειρια.
Το HL2 μαζι με το πρωτο Halo ειναι τα αγαπημενα μου FPS, αλλα το episode 2 ηταν εκπληκτικο.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Σεπ 2014, 10:56

Μετά από τόοοοοοοσα χρόνια gaming και τόσους κορυφαίους τίτλους που έχουν περάσει από μπροστά μου είναι δύσκολο να πω πιο είναι κατα την άποψή μου το καλύτερο....

Θα πάω λοιπόν με αυτό που έχω στη καρδιά μου, και αυτό που μου έμαθε τον θαυμαστό κόσμο των video games....The Legend of Zelds Ocarina of Time..

Για την εποχή του ήταν μια γενιά μπροστά από όλες τις απόψεις..Αλλά αυτό που με μάγεψε ήταν ο κόσμος του, η μουσική, οι χαρακτήρες..ΟΛΑ...Ακόμα θυμάμαι, να έχουμε καλεσμένους για τα χριστούγεννα σπίτι, και εγώ (12 τότε) κλεισμένος στο δωμάτιο των γονιών μου να λιώνω
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό ZakasGr » 28 Σεπ 2014, 23:21

Αν και παιζω games πολυ καιρο, δεν εχω ασχοληθει με τοσα που θα πεις αυτος ξερει απο παιχνιδια, αλλα αυτο που με εχει μεινει, και καθε φορα που μιλαω σχετικα με παιχνιδια το προτεινω, ειναι το Mass Effect 2.. Αγαπημενο παιχνιδι <3
Άβαταρ μέλους
ZakasGr

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Giorgos78 » 29 Σεπ 2014, 00:06

battlefield 4 στο ps4
Άβαταρ μέλους
Giorgos78

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Koudounos » 29 Σεπ 2014, 23:50

Αμα πω Half Life 2 στο ps3 ειναι ιεροσυλια??Πραγματικα το παιχνιδι ειναι επικο απο ολες τις αποψεις,με το gameplay να ειναι σωστο και απολαυστικο ενω το story με πολλα και διαφορα σε κραταει σε εγρηγορση!
Τωρα και το Assassins 2 ειναι πολυ ωραιο με πολυ βαθυ στορυ.(εγραψα ιστορια 19 με αυτο!!)
Tekken 5:Dark Ressurection στο PSp.KAI Eνα για τον παλιο καλο καιρο Mafia στο pc!
GG EVERYONE!
Άβαταρ μέλους
Koudounos

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Black » 30 Σεπ 2014, 02:26

Θυμάμαι στα 12 που πέθανε η γιαγιά μου,δεν έκλαψα..δεν την πολυγνώριζα εξάλλου..
Θυμάμαι που λύγισα σαν gamer και εγώ όμως..όταν πέθανε η Aerith..
Λίγα παιχνίδια είχαν το immersion του FF7,εξαιρετικό gameplay,ένας ΑΑΑ τίτλος όταν δεν υπήρχε ο χαρακτηρισμός triple Α games καλά καλα.
Άβαταρ μέλους
Black

Δημοσιευσεις : 37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB